BEVALLEN ONDER HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Bevallen onder hypnose

Pijnloos bevallen onder hypnose

Pijnloos bevallen onder hypnose met behulp van hypnotherapie

Hoe gebeurt een bevalling onder hypnose? Bevallen onder hypnose gebeurt in drie stappen:

Stap 1

kennismaken met hypnose en lichte ontspanningsoefeningen.

Stap 2

verkennen van diepere toestanden van hypnose, en het installeren van een persoonlijke instant-anesthesie trigger die ervoor zal zorgen dat je onmiddellijk pijnverdoving kan krijgen over heel je lichaam wanneer je dat wil. Een trigger kan bv. het maken van een vuist zijn.

Stap 3

het versterken en conditioneren van de anesthesie trigger.

Tussen elke stap is er een periode van ongeveer een maand. Er wordt ook een zelfhypnose audio meegegeven met de versterking van de anesthesie-trigger, alsook positieve suggesties ter versnelling van het herstellingsproces na de geboorte.

Wat gebeurt er in het ziekenhuis ?

In de ziekenhuis hoef je enkel de anesthesie trigger te activeren, dit kan bv het maken van een vuist zijn. Wanneer je de trigger activeert, krijg je onmiddellijk volledige verdoving over heel je lichaam, en ben je klaar voor een pijnloze bevalling onder hypnose.

Meer weten over de bevallen onder hypnose!

Wilt u meer toelichting over de werking van een bevalling onder hypnose? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u steeds contact opnemen met ons. 

Enkele Succesverhalen

Ik heb drie kinderen die zonder epidurale verdoving geboren zijn. Als voorbereiding voor de bevalling van mijn derde kindje, koos ik voor hypnose. Dit was voor mij de meeste efficiënte methode in vergelijking met de andere klassieke behandelingen die ik reeds had geprobeerd. Ik heb mij goed voorbereid met hypnose vanaf de zevende maand. De hypnose heeft mij zowel geholpen met het verdragen van de weeën als de stress die een bevalling met zich meebrengt. Na mijn bevalling voelde ik mij merkelijk beter dankzij de hypnose: fysisch en mentaal, zodat ik mijn baby goed kon opvangen.
Bij mijn thuiskomst heb ik geen “baby-blues” noch een grote vermoeidheid gekend. Ik ben in volle vorm en fit, wat ik niet kan zeggen van mijn vorige bevalligen. Voor mij was het een zeer positieve ervaring.

Lea