BLOZEN EN ZWETEN BEHANDELEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Blozen en zweten oplossen door hypnose & hypnotherapie

Niet meer blozen of zweten dankzij hypnose. Vrij van elke soort van bloosangst met hypnotherapie.

BLOZEN EN ZWETEN OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Zweten of blozen is natuurlijk; Iedereen doet het. Wanneer je echter zonder reden of overmatig bloost of zweet kan dit je levensgenot in de weg staan. In het laatste geval hoef je echter niet bij de pakken neer te zitten. Blozen of zweten zonder reden is op te lossen door middel van hypnose of hypnotherapie.

In onze hypnose praktijken hebben we talloze mensen die met hetzelfde probleem worstelden blijvend van het blozen en zweten afgeholpen.

Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier, email of bel ons. Je kunt ook meteen je afspraak inplannen hier. We zitten klaar om je van alle nodige informatie te voorzien.

Overmatig blozen en zweten: De stressfactor

Hoewel er gevallen zijn waarin overmatig blozen en zweten een medische oorzaak hebben, is de oorzaak veelal in het onderbewustzijn te vinden. Een signaal dat dit laatste het geval is, is dat stress en angst voor een toename van het probleem zorgen. Hoe meer aandacht je voor het blozen en zweten hebt, hoe sterker het zich zal voordoen. Dit kan tot een vicieuze cirkel leiden waarbij blozen en zweten tot zorgen leiden die op hun beurt tot meer blozen en zweten leiden, enzovoorts.

Hoewel het in de meeste gevallen onmogelijk zal zijn om alle bronnen van stress of angst uit je leven te verbannen, is het wel erg goed mogelijk om anders met deze negatieve omgevingsfactoren om te gaan. Hypnose helpt je negatieve reacties zoals overmatig blozen en zweten te vervangen door positieve, constructieve reacties.

Blozen of zweten zonder reden?

Zweten (ook wel hyperhidrose genoemd) zijn mechanismen die het lichaam inzet om de lichaamstemperatuur te reguleren wanneer omgevingsfactoren voor onderkoeling of oververhitting kunnen zorgen. Tegelijkertijd zweet of bloost iedereen ook weleens in sociale situaties of in situaties waar stress of angst een rol spelen.

Wanneer blozen of zweten echter zonder aanwijsbare reden optreden of overmatig plaatsvinden, kunnen deze natuurlijke lichaamsprocessen een straf lijken. In deze gevallen kan het zelfs een drempel opwerpen die het functioneren op school, het werk of in sociale situaties in de weg staat.

Om dit op te lossen moeten aangeleerde reflexen van vele jaren afgeleerd worden óf moet er door middel van medicatie of operatie ingegrepen worden. Maanden- of jarenlange therapie en risicovolle operaties zijn echter niet je enige optie.

Met hypnose behalen we in veel gevallen gelijksoortige óf zelfs betere resultaten, zonder de nadelige gevolgen die vele andere behandelmethoden met zich meebrengen.

Angst of fobie voor blozen of zweten

Een gevolg van overmatig blozen of zweten die we in de praktijk relatief veel tegenkomen is een diepgewortelde angst voor blozen of zweten.

Een angst die zich op termijn zelfs tot een fobie kan ontwikkelen. Doordat zowel blozen als zweten beiden voor de buitenwereld zichtbaar kunnen zijn, is er de angst dat dit wordt opgemerkt en leid tot een negatief oordeel. Dat deze angst vervolgens zelf ook tot blozen of zweten kan leiden is een nare bijkomstigheid die dit een probleem maakt waar men veelal jaren zonder schijnbare uitweg mee kan worstelen.

Vandaag nog stoppen met blozen en zweten!

De eerste stap heb je al gezet: Je bent op zoek gegaan naar een oplossing voor je bloosangst en zweet probleem. Laat ons je nu helpen om die strijd ook te winnen. Bel, mail of boek rechtstreeks je afspraken in en we gaan zo snel mogelijk met je aan de slag.

Operatie of pillen tegen blozen en zweten

Blozen en zweten zijn lichaamsprocessen en zijn in die hoedanigheid door medici vaak prima te sturen. Zo behoort een operatie of pillen tegen blozen en zweten in veel gevallen tot een van de mogelijke oplossingen. Wanneer je al vele jaren met dit probleem worstelt kan een pil of operatie een uitkomst lijken.

In dat geval wordt er echter voorbij gegaan aan de onderliggende oorzaak van het blozen of zweten, die meestal niet medisch zal zijn, maar juist in het onderbewustzijn te vinden is. Een risicovolle operatie en de mogelijke bijwerkingen van medicatie zijn acceptabel wanneer dit de enige mogelijke oplossingen zouden zijn voor een probleem dat een zwaar negatief stempel op je leven drukt.

Wanneer er echter een andere, risicovrije, permanente oplossing is die bovendien het probleem bij de wortelt aanpakt en niet enkel symptomen bestrijd…. Waarom zou je dan voor de risicovolle optie kiezen?

BLOZEN EN ZWETEN VOORGOED VERDWENEN MET HYPNOTHERAPIE

In onze hypnose praktijken hebben we talloze mensen voorgoed van blozen of zweten afgeholpen door middel van hypnose en hypnotherapie. Onze ervaren, professionele therapeuten nemen je bij de hand om onder hypnose zowel de oorzaak van het probleem aan te pakken, als ook de aangeleerde reflexen die zweten en blozen veroorzaken weg te nemen.

Voortaan zal je in stressvolle of angstige situaties kalm, koel en zelfverzekerd blijven met de kennis dat je niet overmatig zult zweten of blozen. Je leert nieuwe gedrags- en gedachtenpatronen aan waar je op elk vlak profijt van hebt, waardoor je na de allereerste sessie al een merkbare verbetering zult ervaren. Voor je het weet is het probleem waar je al zo lang mee geworsteld hebt verleden tijd en kan je weer met volle teugen van het leven genieten.

Wil je meer weten over het overwinnen van blozen en zweten met hypnose of wil je zelfs direct een afspraak maken? Neem direct contact met ons op. We staan je per email of telefoon graag te woord. Je bent ook welkom om het contactformulier in te vullen waarna een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op zal nemen. Ook  kan je meteen je afspraak inplannen hier.

Enkele Succesverhalen

Anoniem

Anoniem