IMPOTENTIE OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Impotentie oplossen met hypnose en hypnotherapie

Impotentie / erectiestoornis aanpakken met hypnose & hypnotherapie

Let op: Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening. Hypnotherapie bij seksuele problemen dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts. Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnose.

ERECTIESTOORNIS (IMPOTENTIE) OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Een van de problemen waarvoor mensen vaak contact nemen met ons is een mannelijk seksuele probleem : impotentie of erectiestoornis, welke succesvol kan verholpen worden met gebruik van hypnose en hypnotherapie.

De mannelijke seksuele problemen die veel voorkomen zijn vroegtijdige ejaculatie, erectiestoornis (impotentie) en een laag libido zoals hypoactief seksueel verlangen.

De seksuele problemen waarvoor mannelijke cliënten van verschillende leeftijden met ons contact nemen, zijn onder andere impotentie en erectiestoornissen, welke heel goed kan verholpen worden via de unieke hypnose en hypnotherapie die we dagelijks uitvoeren.

Seksuele problemen kan een van de moeilijkste dingen zijn om hulp voor te zoeken en over te praten. Hierdoor lijden veel mannen in stilte voor een lange periode en kunnen ze zich hierdoor vrij geïsoleerd voelen met hun probleem.

Ondanks onze zogenaamde vrije samenleving is er nog steeds een taboe sfeer rond problemen van seksuele aard zoals impotentie.

Hoe dan ook, seksuele problemen zoals impotentie bestaan, en ze komen in feite verrassend vaak voor bij mannen van alle leeftijden.

Ervan uitgaande dat je al medisch gecontroleerd bent voor impotentie (of elk andere seksuele probleem) en je fijn bleek te zijn, kan je de mogelijkheid overwegen dat je probleem van psychologische aard is. Dan kan je hypnose en hypnotherapie gebruiken om de erectiestoornis op te lossen en zo van je impotentie af te raken.

De meeste mannen die een seksueel probleem of disfunctie hebben – of dat nu te snel klaarkomen is, impotentie, een laag libido of een ander probleem – hebben ook andere problemen. Zoals weinig zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld, of misschien een angst om beoordeeld te worden, faalangst of verlegenheid.. Al deze kwesties zijn tekenen van sociale angst en kunnen succesvol verholpen worden met hypnose en hypnotherapie.

VROEGTIJDIGE EJACULATIE / ZAADLOZING / TE SNEL KLAARKOMEN AANPAKKEN VIA HYPNOSE

Vroegtijdige ejaculatie (of te snel klaarkomen in de volksmond) is nog zo iets waarover veel mannen klagen. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 50% van de mannen regelmatig vroegtijdige ejaculatie ervaren en te snel klaarkomen.

Vroegtijdige ejaculatie of te snel klaarkomen kan soms gebeuren voordat er echte fysieke stimulatie heeft plaatsgevonden (soms kan het gebeuren zonder enige fysieke stimulatie). Dit kan nogal vernederend en verontrustend zijn. De angst, gecreëerd door gedachten van te snel klaar komen, maakt zaken alleen maar erger.

Zoals eerder gezegd, ervan uitgaande dat je niet een lichamelijke oorzaak hebt voor vroegtijdige ejaculatie of erectiestoornis (impotentie) kan unieke hypnose en hypnotherapie je helpen.

Of je nu een erectiestoornis zoals impotentie hebt of last heb van vroegtijdige ejaculatie (of vroegtijdige zaadlozing), hypnose en hypnotherapie kan je helpen, zolang je eerst een medische onderzoek hebt laten doen.

Het is belangrijk om enige fysieke oorzaken eerst uit te sluiten voordat we beginnen met hypnose en hypnotherapie om een erectiestoornis als impotentie te aan te pakken.

LAAG LIBIDO / HYPOACTIEF SEKSUEEL VERLANGEN OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Wat ook voorkomt bij zowel mannen als vrouwen is lage sekslust / laag libido, ook wel bekend als hypoactief seksueel verlangen. Hierbij is er een algemeen gebrek aan seksueel verlangen.

Je libido of seksuele drang is in essentie wat bepaalt hoe vaak je seks wil.

Wat ook voorkomt is dat het lage libido situationeel is, waardoor je nog steeds seksuele verlangens hebt, maar niet voor je huidige partner. Ook dit kan succesvol met hypnose en hypnotherapie verholpen worden.

Een laag libido kan een indicatie zijn van vele factoren zoals stress, depressie, reactie op bepaalde medicijnen, langzaam herstel na ziekte enzovoort.
Echter, als geen van deze factoren op jou van toepassing zijn en je je libido wenst te herstellen, kan hypnose en hypnotherapie jou helpen.

We geloven dat hypnose en hypnotherapie de meest effectieve, snelle en succesvolle therapie is die thansbekend is voor het helpen van mensen bij het oplossen van allerlei seksuele problemen.

Al uw problemen zullen besproken worden met de uiterste discretie en vertrouwen op een zorgzame en professionele manier.

Ik wil graag hulp bij het oplossen van impotentie!

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose voor impotentie? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u steeds contact nemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens.

Anoniem