PLANKENKOORTS WEG MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

PLANKENKOORTS OPLOSSEN MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Plankenkoorts weg met hypnose en hypnotherapie

Bevrijd jezelf van plankenkoorts met hypnose en hypnotherapie. Bevrijd jezelf van angst om publiek te spreken.

Zeg plankenkoorts vaarwel zodat je publiek het echte ‘JOU’ eindelijk kunnen zien.

Je kunt plankenkoorts en elk soort van angst dat hoort bij spreken in groepen volledig overwinnen met hypnose en hypnotherapie.

Bij Hypnose Praktijk wordt er niet gepraat over de plankenkoorts zelf, of hoe je met plankenkoorts kan leven. Je kan plankenkoorts HELEMAAL oplossen zodat je met gemak en comfort voor een groep of publiek kan spreken.

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om plankenkoorts te overwinnen?

HET PROBLEEM: Wanneer je er logisch over nadenkt, WEET je dat je veilig bent. Je weet dat je publiek voor jou geen gevaar vormt, en als je presentatie niet perfect is, is het ook niet het einde van de wereld.

Misschien heb je zelfs een cursus publiek spreken gevolgd om je zelfvertrouwen op te bouwen en om plankenkoorts op te lossen.Bewust, logisch, rationeel, intellectueel…weet je dat je veilig bent. Je zou je goed moeten voelen.

Maar zo voel je je niet. Er is een deel van jou dat een zeer krachtig signaal van angst creëert. Je hart klopt tot in je keel. Je maag verkrampt… Je bent gewoon doodsbang, en je weet dat dat geen manier is om een presentatie te geven.​

DE OPLOSSING: Hypnose en hypnotherapie gebruiken om met dat deel van jou, met je onderbewustzijn te werken om de plankenkoorts op te lossen. Zo krijg je een kans om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te laten programmeren…Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij het oorzaak…het onderbewustzijn. Met hypnose lossen we plankenkoorts en alle angsten die daarbij horen volledig op.

Hoeveel sessies zullen er nodig zijn?

Voor het volledig elimineren van plankenkoorts zijn voor de meeste mensen twee sessies voldoende.
Een kleine minderheid kan er misschien nog een sessie extra nodig hebben.
Dat komt omdat elk mens uniek is en ieder probleem een andere complexiteit heeft.​

(meer over plankenkoorts op wikipedia)

Ik wil graag hulp bij het overwinnen van plankenkoorts

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose tegen plankenkoorts? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u ons steeds contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

Enkele Succesverhalen

“De eerste keer dat ik bij Victor kwam, was voor systemisch werk. Ik had veel over familieopstellingen gelezen, maar zag het niet zo zitten om dit met een grote groep mensen te doen. Ik las op internet dat Victor systemisch werk doet en dat triggerde mijn nieuwsgierigheid.

Er zijn wat zaken in mijn voorgeslacht gebeurd waarvan ik het gevoel heb dat deze nog steeds doorwerken in het heden. Tijdens het systemisch werk had ik niet echt het gevoel dat er echt iets gebeurde en had ik soms het gevoel dat ik maar deed alsof. Maar na deze sessie merkte ik wel een shift en had ik het gevoel dat er wat veranderd was. Daarna voelde ik ook dat ik het verleden kon laten rusten, dat het OK was. In de sessies erna zijn we gaan werken met hypnose. Ik wilde een paar zaken aanpakken die mij gehinderd hebben in mijn professionele leven, nl. een gebrek aan zelfvertrouwen en angst om mij voor groepen te presenteren. Ik voel nu veel meer rust en zelfvertrouwen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee.

Ook de tijdlijn therapie heeft me veel geholpen. Ik heb ook veel aan de tip van Victor om het verleden en toekomst mentaal niet links en rechts voor me te zien maar het verleden achter mij en de toekomst voor mij. Dit geeft me veel meer het gevoel dat ik in het nu sta, dat het verleden achter mij ligt en de toekomst voor me in plaats van dat ik een speelbal ben die van het verleden naar de toekomst wordt bewogen. Lastig om uit te leggen maar voor mij heel concreet.

Het is voor mij lastig om heel concreet aan te geven wat er nu echt veranderd is maar ik merk dat de issues die 2 maanden geleden nog heel belangrijk voor me waren, zoals angst om te presenteren, nu voor mij geen issues meer zijn.”

Groet, Eddy