SEKSUELE PROBLEMEN OPLOSSEN MET HYPNOSE THERAPIE

SEKSUELE PROBLEMEN OPLOSSEN MET HYPNOSE THERAPIE

Seksuele problemen: hypnose & hypnotherapie helpt!

Let op: Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening. Hypnotherapie bij seksuele problemen dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts. Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnose.

Seksuele problemen oplossen met hypnose en hypnotherapie

Met enige regelmaat bezoeken zowel mannen als vrouwen ons om hulp te zoeken voor hun seksuele problemen.

De meeste problemen omtrent seksualiteit kunnen effectief worden verholpen met behulp van hypnose en hypnotherapie. Die problemen kunnen zijn: vroegtijdige zaadlozing of premature ejaculatie, vaginisme, impotentie, seksuele fobieën, angst voor intimiteit enzovoort.

We hebben veel mensen geholpen die met deze problematiek kampten door middel van een unieke, gespecialiseerde vorm van hypnose en hypnotherapie.

Als je een seksueel probleem hebt is de kans groot dat je hier al een geruime tijd aan lijdt want problemen omtrent de seksualiteit is niet iets waar de meeste mensen gemakkelijk over praten of delen met anderen, laat staan om deze problemen gedetailleerd te bespreken. Zelfs niet in onze huidige maatschappij met zijn vrije seksuele moraal.

Als er na een medisch onderzoek is gebleken dat er voor de seksuele problemen geen lichamelijke oorzaak is gevonden, is het zeer waarschijnlijk dat we jou kunnen helpen met deze problemen door middel van hypnose en hypnotherapie.

Een seksueel probleem gaat vaak gepaard met een angst om veroordeeld te worden of afgewezen. Gebrek aan zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld, faalangst, en meer van dit soort zaken kunnen ook een oorzaak zijn.

De volgende problemen kunnen met succes worden verholpen met behulp van hypnose en hypnotherapie:

Premature ejaculatie (te snel klaarkomen)

Te snel klaarkomen is een veel voorkomend probleem bij mannen en het kan zó erg zijn dat men klaarkomt vóór de daadwerkelijke geslachtsgemeenschap.

Problemen met de erectie/impotentie

Impotentie of erectiel disfunctioneren: als je een probleem hebt ‘om hem omhoog te krijgen’ of moeite hebt met het behouden van een erectie, kun je zeker baat hebben met hypnose en hypnotherapie. Erectieproblemen komen zeer veel voor bij mannen ongeacht leeftijd of achtergrond.

Hypoactief seksueel verlangen (geen zin in seks hebben) verhelpen met hypnose

Van deze seksuele stoornis wordt gesproken als een man of vrouw een laag libido heeft. Geen zin in seks hebben resulteert in het vermijden van (of proberen te vermijden) alles wat dat te maken heeft met seks of intimiteit.

Deze symptomen kunnen ook geassocieerd worden met een angst voor seks. Met hypnose kan men terug een gezonde sekslust opwekken.

Meer weten over seksuele problemen en de werking van hypnose?

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose op uw seksuele problemen? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u steeds contact nemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens.

Vaginisme

Vaginisme is het onvrijwillige samentrekken van de spieren rond de vagina waardoor penetratie en de daadwerkelijke geslachtsgemeenschap zeer pijnlijk of onmogelijk word voor sommige vrouwen.

Anorgasmia/orgasmische disfunctie

Dit probleem komt vaak voor bij vrouwen die niet in staat zijn om een orgasme te bereiken; ze kunnen niet klaarkomen, zelfs niet als ze wel plezier beleven aan de seks. Vaak betekent dit dat de vrouw nog nooit een orgasme heeft bereikt tijdens het voorspel of tijdens de geslachtsgemeenschap. Als vrouwen lijden aan anorgasmia lijden ze vaak ook aan vaginisme.

Cliënten komen vaak bij ons voor seksuele problemen. Het komt vaker voor dan je denkt; je bent niet de enige!

Al uw problemen zullen besproken worden met de uiterste striktheid. Met onze professionele manier van werken bent u verzekerd dat al uw problemen zullen worden gehandeld met uiterste discretie en op een vertrouwelijke manier.

(meer over seksualiteit kan je vinden op wikipedia)

Enkele Succesverhalen

“Ik heb hulp ingeroepen voor een intiem probleem en kwam nogal gespannen op de afspraak, want ja moest toch een drempel over. Gelukkig ben ik bij jou terecht gekomen. Door de rust die je aan mij doorgaf, kon ik eigenlijk zonder moeite m’n verhaal doen en kwamen we samen snel bij de oorzaak. Na 2 afspraken kan ik zeggen volledig verlost te zijn van m’n probleem en is m’n zelfvertrouwen ook nog eens enorm toegenomen.”

Anoniem 25 jaar

Vaginisme, Libido, Zwanger worden

“Hello, Dag Marc, bij deze willen wij U nogmaals bedanken voor Uw tussenkomst en goede raad. JIJ hebt ons doen inzien wat het echte leven betekent, wat echt mogelijk is. Ondertussen verwachten wij ons eerste kindje, gewoon fantastisch! Blij dat wij U mochten leren kennen. Hopelijk kan je nog vele andere koppels helpen in moeilijke situaties. Bedankt Marc.”

Evelyne en Geert

Anoniem