SLAAPPROBLEMEN OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

SLAAPPROBLEMEN OPLOSSEN MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Slaapproblemen oplossen met hypnose en hypnotherapie

Let op: Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening. Hypnotherapie bij slaapproblemen dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts. Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnose.

BEVRIJD JEZELF VAN SLAAPPROBLEMEN. ONTDEK HOE JE EINDELIJK KAN SLAPEN EN BLIJVEN SLAPEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE.

Heb je vaak problemen om in slaap te vallen?
Word je midden in de nacht wakker en kan je daarna niet meer slapen?

Zo Ja, kan hypnose jou helpen om je slaapproblemen op te lossen!

Hoe kan hypnose jou helpen om je slaapproblemen op te lossen ?

In onze ervaring met onze cliënten die last hadden van slaapproblemen lag het meestal aan een conflict. Soms is het een conflict met de schoonmoeder, soms is het een conflict met de partner. Maar in bijna alle gevallen onthulde het onderbewustzijn een of andere vorm van conflict of stressituatie.

Met hypnose en hypnotherapie verhelpen we deze conflict of stress-situatie waardoor het slaapprobleem vanzelf verdwijnt en men kan vallen in een diepe slaap.

HET PROBLEEM: Je lichaam weet hoe het moet slapen. Je hersenen weten perfect hoe jij moet slapen. Jarenlang heb je geslapen zonder problemen, je had waarschijnlijk jarenlang geen slaapproblemen. Maar nu gaat het niet meer, nu kun je niet meer zo goed slapen.

Er is een deel van jou dat een krachtig signaal stuurt om je wakker te houden. En wanneer je die signaal ontvangt, kan je niet slapen. Hoe hard je ook probeert, je blijft slapeloos.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou – je onderbewustzijn – te werken om je slaapproblemen op te lossen, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren. Zodat je terug goed kan slapen.

Zodat je een kans hebt om je slaapproblemen op te lossen bij de oorzaak… het onderbewustzijn.

Ontdek nu de kracht van hypnose & hypnotherapie en verlos jezelf van insomnia

(meer info over slaapstoornissen op wikipedia)

Ik wil graag hulp bij het overwinnen van slaapproblemen

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose bij het overwinnen van slaapproblemen? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u steeds contact nemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens.

Enkele Succesverhalen

Dokter JUTTA BORMS in haar boek ‘NA DE CRASH’ over haar hypnosesessie voor slaapproblemen bij Walter Callebaut:

“Dag Guy,

Nog steeds mag ik spreken van een kwalitatief betere nachtrust! De ervaring om monter wakker te worden is geheel nieuw voor mij. De verwachtingen zijn meer dan ingelost. Natuurlijk word ik geen goede slaper maar de voorbije periode is mijn levenskwaliteit door betere nachtrust enorm toegenomen. Vooral de diepte van mijn slaap is ontegensprekelijk. Mijn partner merkte het eigenlijk al van dag één. Eén belangrijke angst is op dit moment weg, namelijk dat ik verslingerd zou raken aan alcohol om mijn slaap door een roes op te wekken. Het gevolg is dat ik de voorbije dagen zelfs geen druppel gedronken heb. Nu de werkweek erop zit trakteer ik me met een goed glas wijn. Het is zeker onder controle. ‘k Zie er niet meer tegenop om te gaan slapen omdat ik weet dat ik veel kans heb om voldoende nachtrust te vinden. Die gemoedsrust alleen al is ontspannend.

Enorm bedankt daarvoor en een fijn weekend!”

Groeten uit Melle, B.D

“Mijn slaapprobleem is verholpen door Paul. Ik ben een heel ander mens geworden en ben iedere dag dankbaar dat ik toen de stap genomen heb.”

Monique

“Hij slaapt weer als een roosje. En dat zonder pilletje.”

Anoniem