GETUIGENISSEN HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

GETUIGENISSEN – ERVARINGEN | HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Hypnotherapie is niet zweverig of mysterieus. Hypnose werd immers honderden jaren terug al door legerchirurgen ingezet om soldaten zonder verdoving te opereren en er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd die de effectiviteit van hypnose onderbouwen. We snappen echter dat de stap naar een hypnotherapeut een grote kan zijn, dus verzamelen we op deze pagina ervaringen en testimonials van cliënten die met hulp van hypnotherapie van langlopende problemen af gekomen zijn. het betreft cliënten die permanent een scala aan verschillende problemen heeft overwonnen dankzij hypnotherapie. Of het nu faalangst, overgewicht, paniekaanvallen of plankenkoorts is, hypnose is in al deze gevallen een oplossing gebleken waar talloze andere methodes gefaald hebben.

Ontdek hieronder de positieve reacties van onze eerdere cliënten en overtuig uzelf van onze vakbekwaamheid en knowhow. Hebt u hierna nog vragen, dan kan u Hypnose Praktijk vanzelfsprekend benaderen via de gebruikelijke contactgegevens.

GETUIGENISSEN VAN HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Hypnose Praktijk op ATV

Hypnosepraktijk in Flair

Hypnose Praktijk op VTM NIEUWS – Bekijk het verhaal van mijn cliënte die 14kg afviel in enkele weken met hypnose (virtuele maagring)

Sabine kwam 2 jaar geleden bij Hypnose Praktijk om te vermageren

MEER HYPNOSE ERVARINGEN

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Maite Beste Isa ,

Sorry voor het late antwoord. Het gaat zeer goed met mij ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Ik eet nu veel minder en ben rapper voldaan. Ik ben van maat 42 naar 38-36 gegaan, veel mensen die ik nu tegenkom op straat of in de winkel herkennen mij niet meer. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose.

Ik heb ook al veel mensen naar jullie praktijk gestuurd en ze zijn allemaal even tevreden als mij , sommige mensen geloven mijn verhaal niet omdat het zo onwaarschijnlijk lijkt om van begin december tot februari 20 kilo te verliezen.

Heel erg bedankt voor alle hulp!
Ik zet in bijlage wat voor en na foto’s erbij je mag ze gerust gebruiken voor de site etc.
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Benny De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.

Voor het eerst geniet ik echt van het eten. Rustig relax en met veel smaak. Ook tijdens de wekelijkse inkopen kijk ik specifieker naar de waarden van voeding. Wekelijks stel ik mij eens op de weegschaal. Gestart op 106 en ondertussen 94,5. Dat is toch super. Super in die zin dat ik alles mag blijven eten maar gewoon veel mindere porties neem.
Wat mijn trigger betreft naar zoetigheden en in het bijzondere chocolade is volledig weg, ik heb er totaal geen zin meer in. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Zelfhypnose heb ik nog maar amper gedaan, mss door tijdsgebrek of omdat ik mij gewoon goed voel.

25kg vermageren valt natuurlijk op binnen familie, vriendenkring en werkveld. Mijn verhaal klinkt bij allen raar in de oren maar ondertussen verneem ik wel dat jullie site al meermaals werd bezocht en gelezen. Enkele collega’s hebben al een mail verzonden of contact opgenomen.

Ik kijk alvast met een goed gevoel terug op de sessies en heb er totaal geen bezwaar tegen om het te laten publiceren.
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Liesbeth Deze virtuele heeft mijn leven veranderd.. Ik eet niet alleen minder, maar ook gezond en evenwichtig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, en sta gelukkig in het leven!

De persoon van vroeger is verleden, hier staat een nieuwe ik met een heldere nieuwe blik op mijn leven. Ben al 7kg vermagerd op 4 weken tijd.. Had hier nooit van kunnen dromen. Nog 12kg te gaan! Ik ben alvast enorm gemotiveerd!
Dank u Isa om mijn leven te veranderen in de meest positieve zin!”

Toevoeging Isa Kose – Hypnotherapeut : ondertussen is Liesbeth al bijna twee jaar op haar doelgewicht!
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
G.M. Dag Isa,

Nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens dit afval proces. Zonder was ik nooit terug op dit niveau geraakt. Mijn gewicht was al meer dan 13 jaar niet meer onder de 80 geraakt, hoeveel sport ik ook deed.
Ik heb er een tijdje mee gewacht omdat ik benieuwd was naar het blijvend gewichtsverlies. Ik had je gezegd dat ik 10kg wilde afvallen (van 85 naar 75). Dat heb ik bereikt en ben er trots op.

Ik ben echter nooit onder de 75 geraakt en dat zou ik nog graag bereiken, zodat ik een beetje reserve heb. Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn schouder (hip hip hoera voor de zelfhypnose tijdens de niet zo aangename pre-onderzoeken) en dat is iets minder leuk voor mijn kilootjes, er is ondertussen 2kg terug bij (wat minder bewegen, pijnmedicatie, frustratie) en die moet ik er terug af krijgen. Ik ben sinds 2 dagen terug naar het MP3 bestand aan het luisteren en verwacht dat het weer goed komt. De motivatie is er alleszins, hop naar de 72.

Groetjes
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Bernadette

CLIËNTEN AAN HET WOORD OVER HYPNOSE PRAKTIJK

Vermageren met Hypnose

Vermageren met de virtuele maagband

Benny R.

Eetverslaving

Anoniem

Afvallen door hypnose

Bernadette

Afvallen & Zelfvertrouwen

Anoniem

Suikerverslaving

Carol D.S.

Suikerverslaving

Anoniem

Angstaanvallen & Afvallen

Anoniem

Eetbuien

Kristine

Vermageren met hypnose

Anoniem

18 kilo afgevallen met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Bernadette

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Afslanken met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met de virtuele maagring

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Afslanken met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren

Karin

Eetbuien

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met de virtuele maagring

Anoniem

Vermageren met hypnose

Elizabet

Vermageren met de virtuele maagring

Anoniem

Vermageren met de virtuele maagring

Maité C.

Afvallen

Anoniem

Eetbuien

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Suikerverslaving

Anoniem

Vermageren met hypnose

Liesbeth

Afvallen met hypnose

Anoniem

Vermageren met de virtuele maagring

Anoniem

“Hi Delphine, zoals je hieronder kan zien: exact 3 maand na mijn eerste hypnocoaching – 11.6kg en 5.4% minder vetmassa in mijn lichaam 😊 Maar het belangrijkste van alle aspecten: ik voel me goed. En das geheel te danken aan jouw hypnocoaching! Duizend x dank”

Shirley De Backer

VOOR (dag van Hypnose) / NA (3 maanden later)

Afvallen met hypnose

11/09/2019: “Ik heb het precies nagekeken: ik ben begonnen op 111.3 kg en vanmorgen 84.6 kg.”

15/11/2019 FOLLOW-UP: “Goedemorgen! Vanochtend gewogen en als eerste cijfer de 7 gezien!🎉🥳dat wil dus zeggen: 31.5 kg eraf!!!!!”

14/08/2020 FOLLOW-UP: “YES!! Nog 2 kg dan sta ik op 75kg. Ik ging eerst voor 85 kg. Dat was wel al weinig vond ik toen en vooral veel kilo’s te gaan maar daar zit ik nu al 8 kg onder🥳 Ik kan nu figuurlijk! en letterlijk 😄 de broekriem wat aantrekken. Lieve groetjes vanuit Terneuzen 🤗”

1 JAAR LATER FOLLOW-UP: “Deze maand een jaar geleden dat ik de eerste keer naar jou ging en kijk mij nou! Ik hou het ook gewoon vol. Dat is nog nooit gebeurd dus nogmaals: SUPER BEDANKT!!🤗”

Sonja K.

“Hoe het werkt weet ik niet maar na de eerste hypnose heb ik niet meer gesnoept. Eén keer heb ik een koffiekoek gegeten. Ook drink ik veel meer water. Vroeger dacht ik dat water voor de vissen was en dronk ik 2 liter koffie per dag. Nu drink ik maximaal 3 tassen koffie en de hele dag door water. Na de hypnose vind ik water lekker. Ik begin nu met 2 glazen op mijn nuchtere maag. Heel vreemd. Ondertussen zijn we 5 weken verder en ben ik al 3,6 kg afgevallen, van de 10 kg (liefst 15 kg). Gewoon vanzelf. Soms heb ik nog een hongergevoel en dan eet ik een stuk fruit of drink ik wat water en dan is dat over. Door de hypnose heb ik ook het jarenlange verdriet over de dood van mijn 2 hondjes kunnen verwerken. Mensen zeggen ”ge ziet het aan je.”

Carina B.

“Hallo Babette,

Wil je even laten weten dat t super goed gaat met t afvallen, al 10,7 kilo eraf (na 2 maanden), nog 5,6 te gaan en eigenlijk gaat t goed zonder veel moeite, Kan heel goed van de suikers afblijven, interesseert me niet meer en sporten gaat ook goed, dus dank je voor de sessies…”

UPDATE NA 2,5 MAANDEN: “Hoi Babette… even een eindupdate van mij 🙂

Jeeeejjjj… het is gelukt, zit nu op 72 kilo (= 18 kilo minder) en voel me er helemaal geweldig bij. Voel me ook veel fitter, kan weer leuke kleren aan en als ik terugkijk is t het eigenlijk heel gemakkelijk gegaan. Mijn zus wil t ook, dus die heeft bij jou al ingepland. Dus super bedankt, veel groetjes.”

Joke

“Hoi Birgit.. we zijn nu al een tijdje verder en het gaat nog steeds super! Ik heb vandaag een persoonlijk doel gehaald, namelijk -20kg!! Ik voel me gelukkiger dan ooit, heb tonnen energie en we gaan nu op de leukste plaatsen wandelen om er fysiek nog beter op vooruit te gaan 😁. Enorm bedankt voor je hulp hierin! Vele groetjes. Shana 💜”

Shana Mommen

“Nu 3 en half maand verder en 13 kilo lichter, voel ik me trots en blij en veel mooier in mijn kleding. Ben weer gaan sporten. Mijn onbewuste is helemaal om. En als ik even vastzit, mag ik Anita altijd aanspreken. We gaan door. Wil nog een aantal kilo’s afvallen en hoop mijn streefgewicht te bereiken.”

Veel liefs, Marieke

“Hey lieve,

Zoals ik heb beloofd een update van mij. We zijn nu al bijna een half jaar verder en ik ben bijjjna op mijn streefgewicht gekomen. Nog 2,7 kilo en dan ben ik echt superblij. Nu ook al hoor, want ik kan het niet geloven dat het me werkelijk is gelukt. Het snoepen kan ik nog steeds gemakkelijk laten, ik denk er niet eens meer aan.

“Door de hypnose bij Alex ben ik eindelijk verlost van mijn verslaving aan chocolade. Op het werk maar vooral ’s avonds at ik telkens chocolade: pralines, mignonettekes, tabletten, koekjes met chocolade. Als er maar chocolade in zat. Ik had al allerlei diëten geprobeerd om af te vallen. Telkens hield ik dat een paar weken vol en dan kwam ik terug nog meer aan. Ik heb nu geen enkel zin in chocolade meer, ben als vanzelf afgevallen (8 kilo tot nu toe) en voel me veel beter in mijn vel. Ik wou dat ik de hypnose eerder gedaan had.”

Nancy D.

“Ik heb de hypnose als zeer deugddoend ervaren. Vooraf was ik wat zenuwachtig; ik was vooral bezorgd dat het mij niet zou lukken om in hypnose te gaan. Een beetje prestatiedruk toch. Maar wonderwel ging het zeer vlot. Het was nodig om mij ten volle te concentreren, maar het lukte wel.Ik vond jouw aanpak zeer aangenaam. Je kon mij geruststellen en gaf mij ook vaak aan dat alles wat er gebeurde ok is. De sessies hebben zeker effect op mijn eetgewoontes en ben ondertussen 3 kg lichter.”

M.D.

“Ik was verslaafd aan chips. Elke avond had ik een onweerstaanbare drang naar chips. Een XL zak at ik voor de tv ongemerkt helemaal op. Ik reed er zelfs voor naar de nachtwinkel als ik ze speciaal niet in huis had gehaald. Dankzij Alex was ik in 2 sessies van mijn verslaving verlost.  Sinds de hypnose zegt het mij helemaal niets meer. Ik voel me fitter en gezonder. Mijn vriend zegt dat ik ook rustiger ben geworden.”

Sara V.

“Ik heb de hypnose als zeer prettig ervaren. Ik wist eerst niet wat ik ervan verwachten moest. Alex heeft mij op 1 sessie van mijn suikerverslaving afgeholpen. Sinds de hypnose eet ik geen snoep meer, terwijl ik het vroeger de hele dag door at. Er zit zelfs een zakje snoep in mijn rugzak en ik kom er niet aan, heb hier ook helemaal geen behoefte meer aan. Zeer tevreden!”

Luc V.

“Door de hypnose ben ik al 10 kilo afgevallen. Als ik dit eerder had geweten had ik al die diëten niet hoeven doen. De hypnose zelf was helemaal niet eng, je hoort alles. Nu eet ik kleinere porties en vooral: ik snoep niet meer. Bedankt, Alex!”

Nicole D.

“Dag Alex, ik wou je toch even nog eens bedanken voor je hypnotherapie. We zijn nu twee maanden verder en 12 kg lichter 😉. Ongelofelijk! Het emotioneel eten is echt wel weg. De goesting is er soms wel met momenten, maar de drang is weg. Ik kan gemakkelijker de klik maken om er af te blijven. Dus nog eens heel erg bedankt! Op naar de volgende 12kg 😉”

E.H.

“Sinds ik de eerste keer bij jou kwam ben ik 4,5 kg afgevallen wat ik een schitterend resultaat vind. Ik eet veel gezonder maar ook veel minder. Mijn mantra is nu “mijn lichaam is geen vuilbak”. Ik heb niet meer zoveel zin in zoetigheid maar af en toe eet ik nog wel eens een ijsje of pannenkoeken en ik ga ook nog op restaurant. De light frisdrank opgeven is niet helemaal gelukt maar ik drink er minder van. Ik ben dus zeer tevreden en dat alles dankzij jou.
Vriendelijke groeten”

M.V.

“Hoi,
Het lukt me aardig om af te vallen. Wel een beetje langzaam, maar dat zei je al. Het is geen dieet en dat merk ik ook, anders was ik al laaaang gefrustreerd geweest. Ik zit nu op ruim 6 kilo in twee maanden. In elk geval is de ‘vreetdag’ niet meer voorgekomen, wat me sowieso al een beter gevoel geeft. Nu doorstoten naar mijn streefgewicht. Ik hoop dat de volgende kilo’s net zo makkelijk zullen gaan als de eerste. Ik ben blij dat ik voor jou heb gekozen. Je hebt een fijne stem en bent ook professioneel.”

G. uit M.

“Hoi,
Ik luister nog steeds jouw hypnose voordat ik ga slapen. Het is zo fijn om jouw stem te horen, ik slaap er ook makkelijker door in. Vooral bij die galm met het terugtellen lijkt het alsof ik ergens heel diep in ga. Er mogen nog wel wat kilootjes af, maar ik zit wel al goed op weg. Ik ben blij dat ik uiteindelijk voor jou heb gekozen. Je bent een fijne vrouw waar ik me heel goed bij kon ontspannen.”
Liefs, (anoniem)

“Na enkele maanden geleden bij Guy te zijn geweest ben ik ondertussen al 11 kilo kwijt! Waarmee ik heel tevreden ben. Waarvoor nogmaals dank.”

S.V

“Geen enkel dieet werkte tot ik de virtuele maagband probeerde, wat een verandering. Bedankt.“

C.B

“Dankzij jou ben ik van mijn suikerverslaving af. WOEPIE 😊”

S.B

“Hoi Isa,
Ik had je beloofd om je op de hoogte te houden hoe het gaat met afvallen. Het gaat echt super!!! Ik ben nu al 6,5 kg kwijt sinds mijn 1e sessie bij jou. Ik ben fitter, sport nu regelmatig en voel me fantastisch. De complimentjes van iedereen zijn natuurlijk ook heel plezant. De zelfhypnose oefen ik nog elke dag en als het eens wat minder gaat of ik het effe moeilijk heb met eten helpt het echt wel. Ik wou je nog eens bedanken want jouw hypnose heeft me echt geholpen en ik heb me in lange tijd niet meer zo goed gevoeld. Ik laat nog zeker eens van me horen.

Ps: volgende week komt een vriendin langs bij jou (Wendy R.). Soigneer ze goed he :)”

Groetjes Kelly W. 🙂

“Hoi Jolanda. Ik wil laten weten hoe het met me gaat. Ik ben 24 jan voor het eerst bij je geweest. Zijn nu aantal maanden verder en het gaat super. Ben al 16 kilo kwijt. Soms sta ik een week stil en zo val ik 2 kilo per week af. Ik eet netjes 3 maaltijden. Geen honger gevoel. En eet gewoon met de pot mee. Tuurlijk denk ik soms nog aan chips en af en toe pak ik het ook. Maar dan is het weer klaar. Nu dik 2 weken geleden dat ik chips gepakt heb. Verlang daar niet naar dan. Terwijl ik normaal elke dag een zak nam. Heel bijzonder allemaal en ben dan ook super blij dat ik de stap genomen heb om naar jou toe te gaan. Regelmatig luister ik wel je audioberichtje af voordat ik ga slapen. Ik vertel iedereen die het maar horen wil. Nogmaals, ik heb er geen seconde spijt van.”

Gr. H.

“Goede vrijdagmorgen, vandaag weer mijn afgesproken 2-wekelijkse weegmoment. -10,7 kilo, ik ben HEEL HEEL blij!!”

Miranda

“Bedankt voor het helpen bij de veranderingen in mijn leven. Het voelt super!
Groetjes en tot ziens.”
Natasha

“Het gaat goed hoor… nu  1 maand verder en ben 7.5 kilo kwijt”

Lisette

“Ik ben geweest in Breda. Ik heb de hypnose gehad om af te vallen. Ik heb het als super goed ervaren. Ik vind dat je niets hoeft te veranderen aan je werkwijze. Ik ben super blij met het resultaat.”

Groeten , Marloes vd S.

“Hey Frank, ik heb je kaartje ontvangen. Ik ben 18 kilo afgevallen en kan het prima volhouden!! Mocht ik toch nog een keer op een punt staan dat het minder gaat, dan kom ik zeker terug! Groetjes”

Nadia

“Een aantal jaar geleden ben ik bij Paul geweest. Tijdens deze sessie heb ik het virtuele maagband geplaatst en daardoor ben ik best wel veel afgevallen.”

Anoniem

“Vanaf september dit jaar ben ik bij jou behandeld voor afvallen. Nu wil ik je laten weten dat het effectief is geweest. Ik ben nu in 3 maanden 10 kilo kwijt en heb zoveel rust en vertrouwen in mezelf gekregen. Ik wil je hiervoor hartelijk bedanken.”

Anoniem

“Hoi Sandra, bij mij gaat er een nieuwe wereld open. Ik ben voor het eerst aan het zweten en het zweet loopt over mijn rug. Mijn buik wordt nu wat kleiner en ik ben blij dat het nu allemaal loskomt. Ik ben nu 8 dagen bezig en 3 kilo lichter. Dit voelt geweldig.”

Anoniem

“Bedankt Marc! Sinds mijn maagband via hypnose ben ik al 15 kg kwijt! Ik heb meer energie, voel me gezonder, mijn huid straalt en ik zie er gewoon beter uit. Natuurlijk helpt dit mijn zelfvertrouwen ook! Dank je.”

T.D’Hondt

Dankzij haar hulp ben ik eindelijk serieus wat gewicht (8 kg) verloren, voel ik me veel beter in m’n vel en leef ik gezonder. Een echte aanrader voor iemand die vastbesloten is om af te vallen.

Jean-François Aussems

“Hoi Linda, ik dacht ik zal je eens informeren over mijn virtuele maagband. Ik heb nog steeds geen behoefte aan chips, ook nooit meer gegeten en ben zeker nog afgevallen. Ik kan maar kleine porties eten wat ik als prima ervaar. Mijn lichaam verandert nog steeds in positieve zin!”

Gr Angelique

“Dank je wel Linda voor je ontzettende goeie hulp en ondersteuning bij iets waarvan ik bijna de moed had opgegeven. Eindelijk ben ik weer de persoon die ik was… Ben er blij mee dat ook mijn gespannen autorijden, na een ongeluk, nu veel minder is; mooie bijkomstigheid! Blij mee!”

Anoniem

“Hierbij wil ik u de wensen overmaken voor een even succesvol 2020… Met mij gaat alles uitstekend, voel me goed en straal nog meer dan in het begin. Dit alles heb ik aan u te danken! Alvast hartelijk dank voor alles…”

Groetjes Luc

“Hey Marielle! Ff een update: -7kg minder! 😉 & een maand medicatievrij en het gaaaat veeeel beter nu!! 😉 Wel bizar, niemand spreekt mij aan over gewichtsafname?? Mama is de enige 🙂 de rest mss jaloers? Haha”

Groetjes Delphine

Ik heb 3 sessies met Linda gehad, en kan het voor iedereen alleen maar aanraden om een keer contact met haar te zoeken. Ben met een bijzonder en prettige ervaring rijker. Zij heeft mij heel goed geholpen!

K.N.

“Beste Mariëlle,
Eind oktober heb ik bij u afspraken gemaakt voor een maagring. Ik wist echter niet wat ik mij daar moest bij voorstellen en hoe dit zou verlopen. Toch ben ik heel tevreden dat ik die stap heb gezet. We zijn nu enkele maanden verder en ondertussen ben ik 8,5 kg kwijt. Ik eet alles wat ik wil, moet mij niets ontzeggen, enkel zegt mijn minimaag “stop, je hebt genoeg“ 😉

De zelfhypnose doe ik iedere week en dat lukt mij prima. Ook de bestandjes die ik gekregen heb, komen elke week aan bod, en dat geeft mij een enorme steun en moed om verder te doen. Een dikke dank u wel voor alles wat je gedaan hebt en mij geleerd hebt.”

Liefs, Marijke

Voor de zoveelste keer vind ik mijzelf veel te zwaar en wil ik weer afvallen. Een operatie zie ik niet zitten, maar ik hoopte met een virtuele maagband hetzelfde te bereiken. Nu is het niet zo dat ik de maagband echt voel, maar Linda‘s tips zorgen er wel voor dat ik weer helemaal gemotiveerd ben om mijn eetgewoontes aan te passen. Het resultaat is al op de weegschaal te zien. Lieve Linda, hartelijk bedankt voor je hulp!

Ester van den Hoek

“Lieve Marielle, Ik geef graag mijn mening. Zes weken geleden hebben wij kennis gemaakt,en ik zeg met volle overtuiging: “Jij hebt mijn leven veranderd!” Ik had geen enkele ervaring met hypnose toen ik voor het eerst bij je kwam. Jij stelde me gerust en hebt me het geluk van mijn onderbewustzijn laten ervaren. Jij bracht mij in contact met mezelf en leerde mij hoe ik kon worden zoals ik wilde zijn. Ik heb 3 sessies in opeenvolgende weken gehad. Ik voelde me als herboren! Ik werd fit, gezond, gemotiveerd en steeds slanker.

Door een negatieve emotionele ervaring dreigde ik weer het contact met mijn innerlijk te verliezen. Dit wil ik niet meer, ik ben zo blij met mijn nieuwe ik. Dus vanmorgen ben ik bij je geweest om mij opnieuw met mijn onderbewustzijn te verbinden. En dat is je natuurlijk weer gelukt. Vandaag kon ik weer de wereld aan. Ik voel me goed en straal dat ook uit. Je bent een mooi mens! Heel veel dank”

Liefs, Nathalie 

“Toen ik dit te horen kreeg, wist ik niet goed wat hiervan te denken, maar ik wilde het toch heel graag proberen. Een kleine bedenking die ik had was of ik wel onder hypnose kon geraken, maar dit is helemaal geen probleem geweest. Na een eerste sessie merkte ik onmiddellijk verschil. Ik kwam thuis en kon al minder eten, ook tussendoor had ik geen behoefte meer aan chocolaatjes of koekjes. Een van mijn grootste verleidingen was ‘s avonds een zakje chips en dit kan ik nu volledig laten. Tijdens de 2de sessie heb ik geleerd om mijn eigen onder hypnose te brengen en dit is geweldig. Het brengt je tot rust, ik kan hier echt van genieten. Voorlopig val ik 500g tot 1kg af per week en ik voel mij super. Aan mijn kleding merk ik al verschil en mijn zelfvertrouwen is ook gestegen. Ik ben heel blij dat ik de uitdaging ben aangegaan en geniet nu volop van mijn successen. Ik wil je nog even laten weten dat ik mij super voel en heel content ben.”

Groetjes, Goele Eerdekens

“Nog geen drie weken geleden heb ik contact gehad met Marielle Vanhoef. Ik ben al klaar met mijn behandeling en ik ben gelukkig. Ik heb geen honger, denk niet meer de hele dag aan eten en viel af 4.5 kg op deze korte periode.

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie snelle reactie!! Ik ben heel blij dat ik deze voor mij toch moeilijke stap heb genomen. BEDANKT”

Liefs Nathalie olivers

Goeiemorgen Marielle,
Ondertussen 2 maanden geleden dat ik de eerste keer bij jou kwam 😊 En… op vandaag 5,4 kg kwijt. Het gaat zo gemakkelijk 😊 Zelfs nu met al die lekkere chocolade van de Sint in huis 😉 Waar ik vroeger soms een hele chocolademan opat ‘s avonds in mijn zetel kan ik er nu van genieten om soms maar 1cm’ke per 1cm’ke te eten 😊 Het maakt mij zo gelukkig! 😊 Dikke merciekes 😊

Sofie

“Wouw wat een bijzondere ervaring blijft het toch. Vorig jaar was ik dankzij de hypnose ruim 15 kg afgevallen… In juli vorig jaar ervaarde ik veel stress en nodige shit en kropen de kilo’s er weer langzaam aan. Door de corona (veel binnen zitten en niet de kracht om te bewegen, veel stress eten en continu moe zijn) slopen de laatste kilo’s er weer angstvallig snel bij… Wat een geluk dat mijn hypnotherapeut ineens weer contact met mij opnam en ik dus zomaar vanavond een spontane online sessie had. Na heel lang niet mijn maag band gevoeld te hebben, zit hij er nu volgens mij weer… het was ook zeker weer een emotionele sessie met de nodige tranen en uiteraard de bekende dingen dat ik eens wat liever voor mezelf moet zijn, van mezelf moet houden en goed voor mezelf en mijn lijf moet zorgen. Ik ben nu helemaal zen en met positieve energie gevuld. Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen maar ik heb er weer alle vertrouwen in. Bedankt Victor.”

Alexandra

“Op 17 juli mijn eerste sessie gehad bij Victor Elzo Kraemer in Rotterdam. Bij mij werd de virtuele maagband al de eerste sessie geplaatst. Kon ook gelijk daarna niet veel meer eten en drinken. Heb nu 4 sessies gehad en ben nu 10,5 kilo afgevallen op 5 weken tijd. Op naar de volgende 37 kilo die er nog af moeten gaan. Van het begin af aan ben ik veel rustiger in mijn hoofd geworden, denk niet steeds aan eten en kan er makkelijk van af blijven. Eet ook makkelijk van een klein bordje en heb dan ook genoeg. Slapen doe ik ook een heel stuk beter. Victor is een goede hypnotiseur die veel geduld heeft en ook veel humor. Hij neemt ook ruimschoots de tijd voor je.”
Helene

“Dag Marc, Bij deze wil ik U bedanken voor de hypnosesessies in verband met het plaatsen van mijn virtuele maagband. Ondertussen ben ik al 8 kilo verlicht in 6 weken. En ik doe voort! Ik wil snel mijn nieuw kleedje kunnen dragen. Eigenlijk moest ik al veel eerder de stap gezet hebben om mij te laten helpen met hypnose. Alvast bedankt Marc.”

Linda V. Brugge

“0 behoefte aan snacken of snoep gehad! Het gaat als vanzelf, ik eet zeker de helft minder. Nog steeds op gewicht, zelf een kilo minder na mijn vakantie. Complimenten voor je inzicht en ik ben blij dat je er bent, mooi wijs mens!”

Anoniem

In het begin had ik twijfels of ik nou onder hypnose ben geweest of niet, maar omdat ik toch resultaat zie, weet ik dat die hypnose gewoon hartstikke goed is gelukt!! Dankjewel dat je in mij geloofde.”

Wendy uit S.

“Nu precies 2 weken geleden voor het eerst bij Victor langs geweest en al 6,5 kilo afgevallen. Ik kan er alleen maar blijer van worden. Victor, bedankt!!”

Marjan

“9 kilo eraf. Yes! Sinds lange tijd de 6 weer gezien”.

Anoniem

“Lieve Monique,

Dankjewel dat je me zo enorm goed geholpen hebt. Ik ben door de virtuele maagband nu van 86 kilo naar 67 gegaan, in een jaar tijd. Heb geen vreetbuien meer en voel me zo veel beter. Kan nu eindelijk met m’n vriendinnen gaan winkelen in normale winkels.”

Lotte, 23 jaar

“Ik heb lang getwijfeld of hypnose wel bij mij zou werken, maar ik kan het alleen maar
aanraden. Ik ben ondertussen 3,5 kg afgevallen, het gaat traag maar dat vind ik niet erg. Ik heb meer zelfvertrouwen en voel me goed. Ik eet ook veel bewuster en alles met veel meer smaak. Dank je wel, Walter!”
Karlien V.S.

“Beste Victor. Ik moet zeggen voel me erg goed na de 1e sessie. En helemaal geen behoefte gehad aan zoet en eetbuien. Dus dat is heel positief. Heel erg bedankt en tot de volgende sessie.”
Groetjes, Dafne

“​Hallo Walter, ik ben enkele maanden geleden bij jou geweest, omdat ik geen groenten of fruit kon eten. Ik vond de smaak echt niet lekker en het gevoel in m’n mond was niet prettig. Wel, alles verloopt steeds beter en beter! Ik had dat nooit verwacht. Ik eet elke dag gewoon gezellig mee met wat mijn lief maakt en ondertussen eet ik paprika, courgette, wortel, pompoen, sojascheuten, selderij, khaki, peer, kiwi, druiven en noem maar op! Niet alles valt even hard in de smaak, maar ik ga het proeven al niet meer uit de weg en daar ben ik heel blij om. Heel tevreden dus met de vooruitgang, waarvoor nogmaals dikke merci!”
Janice L.

“Hoi Walter, wat een mooie ervaring! Ondertussen heb ik zo goed als niks meer gesnoept! Te weten dat ik mag eten wat ik graag eet, maar minder, bewuster en gezonder geeft zo’n grote geruststelling. Ook wetende dat ik iets mag snoepen als ik er écht zin in hebt, maar dat het geen drang of gewoonte meer is, dat is zó fijn! En ja, die drang is eigenlijk ook helemaal weg. Ik hoor heel de tijd jouw stem in m’n hoofd: “Het is geen dieet meer, Agnes. Het is een levenswijze.” Dank je wel!”
Agnes V.G.

“Ik heb 3 hypnosesessies gehad met Walter voor een virtuele maagring. Ik ben er naartoe gegaan omdat ik erin geloofde en ik geen kracht meer vond om op eigen houtje af te vallen. Ik voelde me meteen op men gemak, had meteen vertrouwen en het voelde goed. Ik ben intussen 7,5 kilo afgevallen op 4 weken tijd! Mijn grootste probleem was dat ik at wanneer ik me slecht voelde. Na de eerste hypnosesessie voelde het bij mij “opgeruimd” en duidelijker vanbinnen. Ik heb een enorme rust ervaren die ik nooit voordien gehad heb. Ik eet veel minder en drink ongelooflijk veel water (4 liter op een dag). T.o.v. vroeger was het makkelijk de hele dag koffie en amper 2 glazen water. Ik heb niet echt zin in vettig eten, maar eerder in slaatjes. Ik eet veel langzamer en permitteer me ook soms ‘snoepjes’, maar dit is miniem en áls ik het eet, geniet ik er echt volop van. Ik kan het echt iedereen aanraden! Ik voel me echt veel beter en rustiger dan voordien! Nogmaals bedankt, Walter!“
Brigitte B.

“Hallo Walter, het is intussen bijna 3 maanden geleden dat ik aan het “grote avontuur” begon. Ik zit bijna op mijn streefgewicht, fantastisch gevoel! Ik vertrek eind volgende week op vakantie en ben benieuwd hoe mijn eetpatroon daar gaat verlopen, maar 1 ding weet ik nu wel zeker: als je slanker bent zoals ik nu, dan ben je extra gemotiveerd om het zo te houden! Genieten ga ik zeker, maar dat hoeft niet meer gepaard te gaan met grote porties eten, drank en desserts. Ik ben geen “vuilbak” meer, zoals vroeger!
Mijn omgeving reageert ook heel positief op mijn nieuwe “ik” en ze zijn vooral enthousiast over de manier waarop. Dat zal je intussen wel al gemerkt hebben, een aantal mensen zijn ook al bij jou geweest, met succes trouwens. Ik wens jou alvast een fantastische zomer toe!”
Hilde C.

“Het is nu een maand geleden dat ik contact opnam met Walter Callebaut. Het idee om gehypnotiseerd te worden, boezemde mij eerst een beetje angst in, maar na een telefoongesprek met Walter was ik al snel gerustgesteld. De eerste sessie was een openbaring. Ik werd echt bewust gemaakt van mijn slechte eetgewoonten en het feit dat ik weinig bewoog. Mijn onderbewustzijn werd hierop attent gemaakt en ik ondernam onmiddellijk na deze sessie de nodige stappen om mijn levensstijl aan te passen. De eerste week was ik al 2,2 kg kwijt. Nu, ongeveer 4 weken later, is het een vanzelfsprekendheid geworden en zijn de goede voornemens echt gewoonten geworden. De kilo’s vliegen er dan ook af. Ik kan het iedereen ten stelligste aanraden!”
Karla G.

“Wat ben ik blij dat “hypnose” in mijn leven is gekomen! Ook fantastisch hoe jij me zelfhypnose aangeleerd hebt. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ik nu het gevoel heb dat er “iets” en “iemand” is waarop ik kan terugvallen. Dit geeft me rust en dat is waar ik zo lang naar gezocht heb. Ik ben ondertussen al 4 kg kwijt en supergemotiveerd om mijn streefgewicht te halen! Af en toe snoep ik wel iets, maar ik kan gewoon ook nee zeggen en dat vind ik zo knap van mezelf. Ik blijf mezelf afvragen, waarom heb ik dit niet vroeger gedaan? Maar ja, er zal wel een reden zijn … 🙂 Van harte bedankt voor mijn “nieuwe leven” YES, I CAN!“
​Hilde

“Nooit gedacht dat ik ooit onder hypnose zou gaan! Dat lijkt mij niets, ik ben daar toch veel te nuchter voor en tegelijkertijd te angstig. Ik was al een paar jaar aan het tobben met mijn gewicht. Ik heb totaal geen discipline op het gebied van eten en ik heb ook nog eens een hekel aan sport. Toen ben ik mij gaan inlezen over een virtuele maagband. Ik vond het interessant omdat ik wel wat hulp kan gebruiken. Ik heb gekozen voor Victor, zijn profiel springt eruit en ik had bij zijn foto een goed gevoel. Na twee sessies was ik al om, zonder moeite zeg ik “nee” tegen taart, ik heb er geen enkele belangstelling in ongezond eten. Tijdens de tweede sessie zijn er blokkades behandeld zoals eetbuien, trek, en onverwerkte emoties. Niet verwacht maar wel verlichtend. Ik wil dit gevoel nooit meer kwijt!”
Groetjes, Rianne

“Ik kende Marielle niet, maar ze gaf me direct het gevoel dat ik haar al jaren kende, dat wekte direct vertrouwen. Ik had een probleem met mijn gewicht waar ik al jaren voor vecht en dit was het moment om er iets aan te doen. Veel gelezen en gehoord van een virtuele maagring en ik dacht, dit is het! Maarja, je moet het zelf doen en er voor gaan en alles komt vanzelf indien je je aan bepaalde kleine regeltjes houd. Ondertussen ben ik al meer dan 10 kg afgevallen en nog een lange weg te gaan, maar stilletjesaan komt het wel in orde. Ik eet elke dag mijn fruitjes en doe mijn wandelingen trouw elke dag van een half uur sinds een tweetal weken en ik voel mij nu al goed! Wat moet het dan niet zijn als ik mijn streefgewicht eens heb. Dank u Marielle

Marleen

“Beste Marielle
Hier ben ik eens met heel leuk nieuws… Ondertussen al een poosje geleden. het gaat super met mij en voel mij heel goed, ik ben 23 kilo afgevallen 🙂 Dankzij jouw hulp. Nogmaals bedankt… Nog 10 kilo te gaan. Met de lente voor de deur komt dit zeker in orde!! Groetjes.”

FOLLOW-UP NA 11 MAANDEN:

“Hey Marielle,

Ik ben ondertussen 42 kg kwijt!!!! Echt super en het gaat zeer goed. Super bedankt. Vele groetjes.”

Natascha Devos

“Aandacht, warmte en professionaliteit. Inmiddels al een aantal kilo kwijt geraakt. Met afvallen moet je het eigenlijk altijd zelf doen, gelukkig kan het ook met liefde op deze manier. Weer van jezelf houden en je beter voelen.

Niet alleen voor afvallen kun je bij Sandra terecht. Een fijne en prettige ervaring, die mijn blik op de wereld een stukje anders heeft gemaakt.”

Anoniem

“Hallo,
Ik ben Monique en ik ben 2 jaar geleden voor het eerst onder hypnose geweest. Ik had al zoveel (crash) diëten geprobeerd en was radeloos. Heb toen de stap genomen en Paul gebeld of hij me kon helpen. Ik vond het ontzettend spannend en wist niet waar ik aan begon. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, Paul kwam heel rustig over en dat stelde me gerust. De eerste sessie ben ik gelijk onder hypnose geweest en merkte gelijk een verandering in mijn lijf. De oorzaak van mijn overeten is toen naar boven gekomen. Iets waar ik zelf nooit achter gekomen zou zijn. De 2de sessie werd mijn maagband geplaatst, een zeer bijzondere ervaring. Niet meer zoeken naar eten en gelijk meer water drinken. Zoveel rust in mijn hoofd en ik durf nu voor mijzelf op te komen. Ik wilde iedereen maar blij maken en helpen en vergat daarbij mijzelf. 21 kilo afgevallen en voel me goed. 

Ook mijn slaapprobleem is verholpen door Paul. Ik ben een heel ander mens geworden en ben iedere dag dankbaar dat ik toen de stap genomen heb.”

Monique

“Beste Marc, nu al meer dan een jaar geleden ben ik naar je toegestapt met een klein hartje. Ik was al dat jojo effect en die kilo’s zo beu dat het mijn hele dagelijkse leven domineerde. Na de sessies en de virtuele maagband verloor ik ong. 5 kg. Toen stopte het even… maar ik had de moed om door te zetten en dat is te wijten aan de hypnose. Ik haalde de kracht eruit om verder te zetten en liet me begeleiden door een personal trainer. Nu 1 jaar en 2 maanden later ben ik 23 kg kwijt en heb ik mijn doel bereikt die jij destijds mij via hypnose hebt toegebracht. Ik heb mijn eetgewoonten totaal veranderd en ben een ander mens geworden… een gelukkig mens. Ik wilde je nog even bedanken daarvoor. Je gaf me de kracht om verder te gaan en te staan waar ik nu ben en ik ben niet van plan mij ooit nog te laten gaan… Dikke mercie Marc!!!”

Groetjes, Cindy Ver.

“Dag Walter,

Met mij gaat het ondertussen prima hoor. Ondertussen, sinds mijn eerste sessie op 11/7, is er toch al 6 kg af. Ik voel me vitaler en kan me perfect aan die drie kleine maaltijden houden. Yeahaa!!!”

Groetjes, Kristel S.

“Ik kwam bij Victor omdat ik 10 kilo wou afvallen. En ik ben zeer tevreden weggegaan. Victor is
een enthousiaste man die je echt graag wilt helpen en alles uit de kast haalt met tips en tools. Inmiddels ben ik op mijn streefgewicht. Bedankt Victor en ga zo door!”

Jeanine Kruk

“Beste Natascha
Wat ben ik blij dat ik bij je terecht ben gekomen, heb de virtuele maagband gedaan bij je en wat een resultaat! Ik herken mezelf gewoon niet meer, geen eetbuien meer, geen behoefte aan chocola of koekjes, kan er nu gewoon van genieten en er 1 of 2 nemen ipv de hele doos, ben nu 5 kg afgevallen en heb nu ook echt het gevoel dat het me gaat lukken, eindelijk van die eetdrang af zijn is een verademing! Ben nu 60 en ben al 45 jaar met diëten bezig, de eeuwige jojo’er en alleen maar aangekomen, nog 20kg te gaan, gaat me lukken ben ik nu van overtuigd,
dit voelt héél goed.. super bedankt!”
Groetjes Regina

“Voorheen at ik veel snoep/toastjes/chips en voornamelijk heeeel veel chocola. Wel bijna een reep per dag. Dit is gelukkig verleden tijd door Natascha. Ik vond het heel fijn om met Natascha te ‘werken’. Ik ben nu 5,5 kilo kwijt binnen een maandje. Ik sport nu bijna elke dag, terwijl ik voor de hypnosesessies niet in beweging te krijgen was. Niets of niemand kon mij motiveren en ga sinds 4 weken uit mezelf hardlopen bijna iedere dag. Natascha heeft me laten inzien dat gezond leven heel belangrijk is. Ik ben Natascha heel erg dankbaar. Ik raad het iedereen aan!”

Anoniem

“Afvallen onder hypnose, het is (was) niet mijn dada, nooit in geloofd en streng diëten zag ik niet zitten, dan toch maar geprobeerd en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ben een paar keer bij u geweest om een sessie te volgen en met positieve gedachten weer naar huis gereden. Voor iedereen die deze recensie leest wil ik 1 ding meegeven: proberen en wees even positief als ik.
Laurien kent haar job en t’is nog een schatje bovenop.”
Groetjes. Wim

Ik heb sedert drie weken geen chocolade, koekje of iets dat onder de noemer “snoep” valt, meer gegeten. Dat was wat ik gevraagd had en dat is voor de volle 100% gelukt. Ik zat ondertussen aan tafels vol zoetigheid en desserten, en ik bleef daar gewoon af, beter nog, het kostte mij geen enkele moeite om niet te snoepen. Volgens mij is dat een wonder.

Petra, 43 jaar

“Goedemorgen allemaal. Ik heb de virtuele maagring op 16 maart 2020 gezet. Ik ben zo blij. Ik ben al 9 kg afgevallen. Hoewel ik maar één sessie heb gedaan. Door de lockdown!!

Dank ook aan Delphine erg aardig, legt goed uit. Ik raad het aan!!”

Nancy Verbist

“Bonjour à tous. J’ai mis l’anneau virtuel le 16 mars 2020. Je suis trop ravie. J’ai perdu 9 kg déjà. Malgré que je n’ai su faire que une séance. Du au confinement !!

Merci aussi à Delphine très gentil, explique bien. Je la conseil !!”

Nancy Verbist

“Dag Isa
Eerste en vooral wil je bedanken. Ik woog 94,5 en weeg nu 71,5 en deze echt zonder moeite.
Kan jij mij verder helpen met paniekaanval? In neem antidepressiva en slaapmedicatie maar nog heb ik er last van. Heb je hiervoor een bandje? Of moet ik sessie volgen? Wanneer kan ik bij jou terecht?
Alvast bedankt en groetjes”

Hanife U.

“Hoi Anita… ff een berichtje van mij.

Het gaat eigenlijk hartstikke goed… heb niet het gevoel dat ik dieet, in het weekend gewoon een wijntje en een chipsje erbij. ‘s Morgens niet eten gaat ook prima, alleen kleine porties niet. Ik heb gemerkt dat wanneer ik (zeker bij het avondeten) te weinig eet, ik wel ga snaaien… dus eet tot ik een voldaan gevoel heb. Met de feestdagen in zicht hoop ik dat ik met oud en nieuw net onder de 70 kilo kan uitkomen.”

Anoniem

“Al m’n hele leven aan het worstelen met m’n gewicht, alle dieten geprobeerd, kwam ik uiteindelijk bij jou terecht. Helemaal nerveus voor de 1e afspraak, maar dat was al snel over. Je stelde me op m’n gemak en gaf me een goede uitleg over de hypnose en de maagband. Nu 3 maanden verder en kan niet anders zeggen dan dat ik me geweldig voel. Het afvallen gaat nog steeds door terwijl ik niet het idee heb veel moeite te moeten doen, omdat ik al helemaal gewend ben aan m’n nieuwe gewoonte.”

Annemieke 53 jaar

“Hoi Walter, ik voel me terug happy! 4 Weken nadat ik bij jou kwam, was het eerste zakje patatjes er al af (- 5,1 kg)!  Ondertussen zijn dat al 10 kilo geworden, zonder het gevoel dat ik aan het diëten ben. Bedankt om mij het woord “diëten” te laten vergeten, want dit is gewoon eten wat ik graag wil, maar gewoonweg minder en veel bewuster. Bedankt!”
Karin D.

“Aanzet tot bewustwording op elk gebied. Het werkt sowieso, omdat je meer en meer nadenkt bij elke hap die je eet. De aangeleerde technieken helpen dus ook voor andere zaken: betere ademhaling, rustig worden, dingen loslaten, …”
A.M.R.

“Hey Walter, ik wil je effe laten weten hoe het ondertussen met me gaat.  Jammer dat je mijn blijdschap nu niet via mijn stem kan horen, maar door jou heb ik mezelf terug gevonden! En dit door jouw hulp, door de virtuele maagring die je onder hypnose bij me hebt geplaatst. Ik had nooit kunnen denken dat dit zoveel zou veranderen, maar toch is er tot op heden 7 kg af en wat me nu zeer goed lukt, zijn die 3 kleine porties eten per dag. Ook mijn snoepgewoontes en drang naar zoet zijn verdwenen! En natuurlijk de dagelijkse geweldige diepe ontspanning door het beluisteren van jouw rustgevende stem op het geluidsbestandje helpt mij zeer goed. Ik ben je zo dankbaar om mij hierbij te helpen en ik verzorg mijn “tempel” zoals het hoort! Nog 3 kilo te gaan en dan … “bubbles time”! Nogmaals een dikke, dikke mercie voor de zeer goede begeleiding!”
Ann D.

“Beste Walter, ik wou u even laten weten dat de eerste 10 kilo’s er af zijn! Ze gaan er eindelijk af, wat vroeger niet het geval was. Ik ben heel tevreden hoe u met hypnose mijn onderbewustzijn aangepakt heeft, dit heeft zeker resultaat met hoe ik nu leef. Heel mijn levensstijl is veranderd: ik leef veel gezonder, ik sport en ik geniet bewust. En ik doe ook nog altijd aan zelfhypnose en beluister jouw geluidsbestandjes. Dus daarmee wou ik u toch al even bedanken! Ik vertel veel over de hypnose en hoe goed dit wel is en maak zeker reclame voor u. Ik hou u alvast verder op de hoogte in de toekomst.”
Mvg, Inge W.

“Ik heb lang een stabiel gewicht gehad. Na enkele verlieservaringen was ik flink bijgekomen. Ik heb allerlei diëten geprobeerd maar niets leek echt te helpen, integendeel. Dan hoorde ik via vrienden van deze hypnose-methode. Aanvankelijk was ik wat argwanend. Ik kende hypnose enkel van de shows waar mensen onder hypnose de vreemdste dingen doen. Toch was ik ook nieuwsgierig. Ik voelde aan dat het niet een gebrek aan kennis (intussen had ik wel wat opgestoken van al die diëten :)) was maar dat er ergens een blokkade was om al die kennis effectief om te zetten in beter eetgedrag.

Tijdens de eerste hypnose sessie stelde Alex me onmiddellijk gerust: ik ging me alles herinneren en zou enkel in een toestand van diepe ontspanning gebracht worden waardoor ik contact kon leggen met mijn onderbewustzijn en teruggebracht kon worden naar de oorzaken van mijn ongezond eetgedrag. Dit voelt in het begin wat vreemd aan maar al snel ga je mee in het proces. Het was heel verrassend om via deze weg toegang te krijgen tot de dieperliggende betekenis van mijn eetgedrag. Tegelijk krijg je ook kapstokken aangereikt om dit proces om te buigen.

Na enkele sessies is er heel wat veranderd. Ik voel geen aandrang én onrust meer om teveel te eten én ongezonde snacks te nemen na mijn maaltijd.  Ik maak gezondere keuzes en zorg beter voor mezelf. Gemiddeld verlies ik 0,5 tot 0,75 kg per week. Ik heb geen haast want ik weet dat ik op de goede weg ben en mijn doel zal bereiken. Meer nog dan het verlies van de kilo’s heb ik het gevoel dat ik bevrijd ben van mijn snoepverslaving en dat ‘eten’ mijn leven niet meer beheerst.”

Karen D

“Sinds enige tijd ben ik meer suiker beginnen eten, vooral chocolade is een probleem geworden. Bijgevolg ben ik een paar kilo’s aangekomen. Al meerdere malen heb ik geprobeerd om dit te beperken, te vervangen door iets gezonds maar steeds had ik de ‘behoefte’ aan die suiker. Het blijkt dat mijn wil niet sterk genoeg is om dit te laten, de drang naar suiker is te groot, en dat het beter was om hulp in te schakelen. 

Via een collega (die overigens aan chips verslaafd was en er bij Alex succesvol vanaf is geraakt) ben ik bij Alex terecht gekomen. Alles verliep heel rustig, ik heb de hypnose vlot ondergaan. Heel snel heb ik een verschil gezien, de gedachte om suiker te eten was niet meteen weg maar de behoefte wel. Ik kon perfect naar een winkel gaan en de ‘suikerafdeling’ voorbijlopen. Ook thuis laat ik de chocolade gewoon in de kast staan. Lichamelijk heb ik na 2 weken het verschil gevoeld, ik voelde me al beter in mijn vel en heb meer energie.  Na 2 weken heb ik een 2e sessie gehad om de drang naar suiker definitief te consolideren. Het doet zo’n deugd om geen zin meer te hebben in zoetigheden, ik heb nog wel een koekje met chocolade gegeten maar het deed me niets, heb er eigenlijk niet van genoten. 

Indien je écht wil stoppen met zo’n soort verslaving, beveel ik hypnose bij Alex echt aan, zonder hypnose kostte het mij teveel moeite en was het niet gelukt.”

Vanessa V.

“Via een relatie van mijn werk hoorde ik over afvallen met hypnose en zag dat het bij haar werkte. Ik heb jaren lang lopen tobben met mijn gewicht, heb heel veel diëten gevolgd, ben regelmatig afgevallen en kwam dan nog sneller weer aan. Ik was 56, zat in de overgang, had veel stress op mijn werk en vond dat ik aan het eind van een stressvolle dag iets lekkers en een wijntje verdiend had. Slecht voor mijn gezondheid en gewicht.

Dat moest dus veranderen. Ik ben gaan zoeken op internet en vond André Lopies. Een afspraak was snel gemaakt en ik ben uiteindelijk 3x bij hem onder hypnose geweest. Al na de eerste keer was er iets veranderd en begon ik af te vallen. Ik kreeg een geluidsopname voor zelfhypnose welke ik ongeveer 3 maanden dagelijks heb geluisterd. In ongeveer 6 maanden tijd ben ik 18 kilo afgevallen. Ik zit nu al een aantal maanden op mijn streefgewicht en ben nog nooit zo gemakkelijk afgevallen. Ik heb maar een enkele keer een beetje wilskracht nodig gehad. En natuurlijk de geluidsopname van André.

Naast het afvallen heb ik sinds die tijd ook bijna geen opvliegers meer en dat is een mooie bijkomstigheid. Wat en hoeveel je eet en drinkt heeft blijkbaar ook daar invloed op. Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb en ik ben André dankbaar dat hij mij met zijn hypnose zo fantastisch heeft geholpen. Ik denk dat heel veel mensen hier baat bij kunnen hebben en dat gun ik iedereen.“

Met vriendelijke groeten, Ester

“Beste Isa,
Zoals beloofd een kleine update sinds onze laatste hypnose sessie.

De hoofdreden van mijn bezoek op 13 augustus laatstleden was om van mijn snoepverslaving af te raken. Ik ben heel blij te melden dat ik daar volledig van af ben. En als ik op een feestje toch iets van zoetigheid moet eten, neem ik een klein stukje, en daar blijft het bij. Ook het tussentijds knabbelen is volledig verdwenen. Ik eet weinig, maar heb geen honger. Ik leef veel gezonder als voordien, en alles smaakt beter. Ben bewuster met eten bezig. Ben 5 kg afgevallen op een maand tijd. Heb wel het gevoel dat het gewicht nu stagneert, maar denk wel dat ik mettertijd nog ga afvallen. Ben 6 kg van mijn streefgewicht vandaan. Er is bovendien geen haast bij. Beter traag en veilig afvallen, dan te drastisch, zodat het lichaam de kans krijgt om aan het nieuwe gewicht te wennen.

Het MP3’tje heb ik een maand lang dagelijks beluisterd. Vanaf nu zal ik het 1x/week beluisteren. Word hier trouwens ook erg rustig van, en komt voor dat ik in slaap val.

Dus ben en blijf heel erg dankbaar dat onze wegen zich gekruist hebben. Ik voel me nu al beter in mijn vel, mijn huid is mooier, zie er slanker en gezonder uit en ik zit niet meer gespannen in mijn kleding wat een echte verademing is.

Dus dank je wel Isa, je bent een geschenk voor velen!”

UPDATE NA 3 MAANDEN: “Beste Isa,

Hoop dat je het goed stelt.

Hierbij nog een update over hoe het ondertussen met me gaat.

Mijn eerste hypnosesessie was op 13 augustus. Sindsdien ben ik volledig van mijn suikerverslaving af. Ik eet goed, met smaak, op regelmatige tijdstippen. Het tussendoors knabbelen is voltooid verleden tijd. Ik ben 9 kg afgevallen, twee kledingmaten slanker. Het afvallen gebeurt op een rustige, gestage manier, wat perfect is voor mijn lichaam. Ik zie er gezond uit, mijn huid straalt. Voel me ook gezond, fit en energiek. Ben nog 2 kg van mijn streefgewicht verwijderd. Merk ook dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal. Het blijft niet onopgemerkt. Heb onlangs een kleurenanalyse laten uitvoeren, me-time, en bleek dat ik voor sombere, niet opvallende kleren koos … alles om me maar te verhullen (ook al had ik geen overgewicht, maar voelde me niet goed omwille van de groeiende zwembandjes en het constante opgezwollen gevoel door het snoepen en over emo-eten). Bij mijn huidtype komen warme, fellere kleuren tot zijn recht, waardoor ik ook daar nu rekening mee houd. Herken mezelf amper. Lijkt wel een hele nieuwe ik, en het voelt fantastisch! Je MP3’tje beluister ik 1x in de week.

Met de feestdagen in het vooruitzicht ben ik niet bang, ik kijk uit naar heerlijke maaltijden en vertrouw erop dat ik mezelf niet zal overeten. Die dagen zijn voorbij. Dus lieve Isa, ik ben en blijf je ontzettend dankbaar. Die sessies bij jou waren een uitstekende investering in mezelf. Was broodnodig. Wou ik niet op termijn klachten ondervinden. Zou het iedereen aanbevelen…

Ik wens je alvast een mooi eindejaar.”

Groetjes, Carina

“Mijn vicieuze cirkel. Na een lange periode met overgewicht, de stap gedaan en een afspraak gemaakt om de virtuele maagband te laten ‘plaatsen’. Ik zat in een dip, kon slecht lopen en mijn huisarts raadde mij een maagverkleining aan. Dat was voor mij het duwtje in de rug om de stap te zetten. De eerste keer kwam ik terug met hoofdpijn, omdat je in dat ene uur zoveel informatie, emoties, indrukken en ervaringen te verwerken krijgt. Maar na 1 week kon ik veel beter lopen, had veel meer energie, pakte daardoor veel dingen op en beweeg daarom meer, kan de ‘gevaarlijke’ tussendoortjes met gemak laten staan, slaap langer, kortom een doorbraak van mijn vicieuze cirkel. Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen. Je krijgt er gewoon lol in. Inmiddels heeft ook de inhoud van mijn keukenkastjes een metamorfose ondergaan. Je bent helemaal anders bezig met eten en het gevecht tegen andere meningen (incl. de huisarts) kan ik aan door de energie en het geloof in mijzelf. Jouw audioberichtje ter ondersteuning heb ik wel nodig! Jolanda, je hebt mij uit mijn vicieuze cirkel gehaald en daardoor een ander leven gegeven.”
Marian

“Vermageren met hypnose… iets voor mij? Lang getwijfeld, maar dan toch de stap gezet, vooral voor mijn gezondheid en om weer wat fitter te worden. En ja hoor! Nog geen seconde spijt gehad! Het was geen hocus pocus zoals op tv, ik voelde me op mijn gemak tijdens de sessies. Gek, ik wist zelfs alles nog van wat er tijdens de hypnose gezegd werd. En… het lukte! Ik vermagerde, zonder dat ik een “dieetgevoel” had! Ik kan alles eten, wel kleinere porties en ik kies voor de gezonde dingen, zonder moeite. De cola light die ik vroeger dronk wisselde ik voor water. Het ging vanzelf, 30 kg minder, ik voel me top! En het gaat na een jaar nog steeds goed, geen moeite om op gewicht te blijven! Zo blij dat ik dit gedaan heb!”

Groeten, Greet

NA DE 1STE HYPNOSESESSIE:

“Vandaag zijn we exact 1 week na mijn eerste hypnosesessie voor het afvallen. Het resultaat?

 • Na 5 dagen was ik al 2 kilo af!
 • Ik eet veel minder, vaak echt ‘de helft’ van een standaardportie of van wat ik vroeger at. En dan ben ik voldaan.
 • Ik heb nooit honger.
 • Ik heb zin gekregen in gezonde voeding en ben niet meer zo gek van microgolfmaaltijden waar ik tot nu toe meestal op leefde.
 • Ik heb zelfs zin gekregen om mijn eten wat specialer te maken. Dus geen boterham met hesp, maar een boterham met hesp, wat peper, mosterd, blaadjes sla en honing. Echt genieten dus 😊
 • Ik heb nog geen onweerstaanbare drang naar koeken of zoet gehad.

Het leuke is dat je gewoon nog alles mag eten, dat je je ook echt lekkere dingen kan permitteren en dat je ook gewoon op restaurant kan gaan. Ik wil de dingen nu echt heel lekker maken, eventueel met nog een beetje room erbij voor extra smaak. Omdat ik zo weinig eet, maakt het niet uit dat er wat room bij is. Het is juist door mezelf te verwennen met lekker eten dat ik het niet zie als ‘tijdelijk moeite doen en me alle leuke dingen ontzeggen’. Dit kan echt iets worden voor altijd!

Ik ben ook op restaurant gegaan. Ik heb vanzelf zin in gezondere keuzes. Vrijdagavond heb ik een potje chocomousse gegeten na het avondeten, en zaterdag ben ik in de namiddag op terras een ijsje gaan eten en zondagavond heb ik na de spaghetti nog een chocolademuffin gegeten.

Die 3 dingen op een hele week gaan niet maken dat ik niet afval of dat ik denk ‘shit, nu is het om zeep’. Nee… het zijn dingen die er gewoon bij horen. Als ik het aantal calorieën zou tellen dat ik deze week heb gegeten (waar ik me natuurlijk niet mee ga bezig houden) ben ik er zeker van dat het minder dan 50% is van wat ik ervoor at.

Het allergrootste verschil met vroeger is:

 • dat ik niet meer een hele dag doorzit te eten (vooral koeken)
 • dat ik vanzelf voor gezondedingen kies
 • dat ik veel mindereet tijdens de maaltijden

Conclusie: de eerste week is heel goed gegaan.”

NA DE 2DE HYPNOSESESSIE:

“Deze ochtend nog eens gewogen en echt ongelooflijk!! Zonder iets van moeite te moeten doen, of het gevoel te hebben dat ik me iets moet ontzeggen, ben ik bijna 3 kilo af op 1 week en 1 dag. Ik ben zooooooo blij!!!

Min 3,7 kg op 11 dagen ondertussen… Gaat het nog altijd supergoed. En eerlijk gezegd heb ik niet het gevoel dat het op een moment eens niet meer goed zal gaan. Want er is niets waar ik op moet letten, dat ik moet laten, dat ik niet mag. Het is mijn lichaam dat gewoon zelf aangeeft dat het geen zin meer heeft in koeken, fast food of microgolfmaaltijden. En het is mijn lichaam dat zegt dat het met veel minder echt compleet gelukkig en voldaan is.

In het weekend vóór mijn 3e en laatste hypnosesessie, was ik op zondagnamiddag met een vriendin iets gaan drinken en had ik ook een stuk chocoladetaart genomen. Vroeger zou ik er met gemak 2 stukken van hebben kunnen eten, maar nu kon ik na de helft echt niet meer. Dus… of die maagband werkt? Absoluut! Halve porties eten: dat gaat echt als vanzelf. Ik schep meestal maar de helft op. Een halve quiche, de helft van een microgolfmaaltijd, en daar kom ik altijd mooi mee toe.

Even de resultaten op een rijtje (ik weeg 2 keer per week):

 • 74,6 kg op maandag 16/5 => dag van eerste hypnosesessie
 • 72,6 kg op zaterdag 21/5 => -2kg
 • 71,7 kg op dinsdag 24/5 => -2,9kg
 • 70,9 kg op vrijdag 27/5 => -3,7kg

Dit is echt zooo tof en gemakkelijk… Dat ik dit (de virtuele maagband) niet eerder heb ontdekt!”

Groetjes, Ilse

“Ook ik hoorde goede berichten over hypnose dus besloot ik me er verder in te verdiepen!! Zo ben ik bij Victor gekomen in Rotterdam!! De eerste kennismaking was gelijk goed voor me. Victor stelde me erg op me gemak!! Want ik vond het eerst een hocus pocus idee, maar dat komt omdat iedereen wel een mening heeft (weggegooid geld etc.) Maar ik heb altijd zoiets: je moet iets zelf gaan onderzoeken voordat je aan al die oordelen van wat men zegt er in meegaat!!

Dus de hypnose: het is raar maar waar. Ik merkte al gauw dat ik er heel rustig door werd! Dus niks hocus pocus. En bij thuiskomst lekker een plaid omgeslagen, kop thee erbij en het gekke is: ik had geen trek??? Zo raar. Ik had een heel vol gevoel dus besloot ik een soepje te nemen!! Ik kan alleen maar iedereen vertellen: ga het zelf ervaren en raad je wel Victor aan daarom!! Hij is erg goed hierin en weet er erg veel van. Bovendien is het ook zo dat je je er wel voor open moet stellen!! En een tip: luister niet naar anderen. Ervaar het zelf na een aantal weken waarvan je 3 sessies nodig hebt!!

Maar geloof ook: ik heb geen drang meer in de overheerlijke stroopwafels, koekjes, snoepjes… noem maar op. Ik eet 3 kleine maaltijden. Soms iets van fruit tussendoor, maar ik eet als ik trek krijg!! En denk ik “ik zit vol”, dan stop ik ermee. Er zijn al de nodige cm van me taille af. Haha en me buur zei me “ben je zo afgevallen??” Dus men ziet het wel. Hypnose wordt allemaal geregeld door je mindset dus jij bepaalt wat je eet immers en jij bepaalt of je stopt. Zo simpel is het. Ook mijn drang naar snaaien is weg. Ik drink 2 liter water. Ik kan dit iedereen aanraden en al die diëten mensen doe het niet!!! Het is tijdelijk en kost een hoop geld!! Dit heb je je levenslang dat je kan toepassen. Daarom raad ik het jullie aan.

Ook wilde ik mijn verhaal met jullie delen omdat ik anderen er mee wil helpen die twijfelen in dit gebeuren. Ik ben het bewijs dat hypnose echt werkt. Mijn leven lacht me in alles weer toe. Victor, bedankt en fijn dat ik altijd nog dingen aan je mag blijven vragen. Ben er heel happy mee.”

Nicol Kramer

“Eind 2016 heb ik Victor Kraemer benaderd voor hulp bij het afvallen. Ik had in het verleden al meerdere pogingen gedaan om structureel gewicht te verliezen, echter zonder het gewenste effect. O.a. sonja bakker dieet, dr. Frank dieet en op wilskracht minder eten had ik geprobeerd. Nou is mijn situatie zo dat ik niet veel overgewicht had (lengte 1,71 meter, gewicht was 74 kg), maar ik was hier zelf niet tevreden mee en merkte o.a. bij het voetballen dat ik hierbij trager was dan teamgenoten.

Ik heb in het verleden eens een sportmedisch onderzoek gehad, waarbij de sportarts aangaf dat een lichaamsgewicht van 65 kg passend zou zijn, ook na een conditioneel onderzoek van 2015 kreeg ik het advies dat er nog winst te behalen was door gewicht te verliezen.

Toen ik van Victor vernam dat hij bekwaam was in het plaatsen van een virtuele maagband en begeleiding gaf bij het afvallen met hypnose, was mijn interesse gewekt. Ik had wel een stille hoop dat het mij eindelijk het gewenste resultaat zou geven, echter ook sceptisch, gezien mijn eigen pogingen uit het verleden.

Uiteindelijk heb ik in 4 sessies begeleiding gehad, waarbij ik mijzelf het doel gesteld had om een streefgewicht van 68 kg aan te houden (enigszins terughoudend, gezien eerder advies van 65 kg). Deze sessies vonden plaats in een periode van 2 maanden, wat ook samenhing met de afstand tussen Victor (Den haag / Amsterdam) en mij (Wierden, Overijssel). Echter na de 1ste twee sessies merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging. Ik had eerder een verzadigd gevoel, kon gemakkelijk eten afslaan (terwijl ik alles lust en ook graag hiervan geniet…) en had hierbij geen honger gevoel. Ook mijn voormalige reacties om bij stress meer te gaan eten of snoepen, bleef als vanzelf achterwege. Ik ervoer hierbij meer een innerlijke rust en dat verbaasde mij wel. Dit gaf wel enige verbazing bij mijzelf.

Na deze verbazing begon ik ook te merken dat mijn gewicht begon af te nemen, zonder dat ik daar voor mijn gevoel moeite voor aan het doen was. In deze periode luisterde ik vrijwel dagelijks naar de audiobestanden die ik van Victor gekregen had, om mijn onbewuste te ondersteunen in het proces. Daarbij merkte ik ook op dat ik makkelijker mijn trainingsintensiteit (zowel krachttraining als cardiotraining) kon verhogen.

Sinds mei 2017 zit ik al ruim 4 maanden op een lichaamsgewicht tussen de 65 en 67 kg, dus nog onder het ingestelde lichaamsgewicht. Blijkbaar vindt mijn onbewuste dit prettiger… Dit gaat mij af als vanzelf. Ik ben bezig om mijn kledingkast opnieuw te vullen, aangezien ik nu 1 a 2 kledingmaten kleiner nodig heb, dit ervaar ik als een mooie beloning… Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit nieuwe gewicht kan aanhouden.

Victor, super bedankt voor je begeleiding hierbij en het overtreffen van mijn verwachtingen en doelstelling. Hier ben ik zeer tevreden mee.”
Met vriendelijke groet, John Heisterkamp

Hey Walter,
Even een korte update. Ik woog vanmorgen 5.2 kg lichter sinds mijn eerste hypnose beurt op 21.02.17. Ik ben dus een tevreden mens hé! Het gaat eigenlijk allemaal zonder problemen of inspanning en heb ondertussen al veel reclame gemaakt. De geluidstape beluister ik niet meer, heb het wel hele maand maart gedaan. Heb het wel bijgehouden, moest ik het zo eens een periode moeilijk hebben, dan kan ik er naar teruggrijpen hé. De zelfhypnose probeer ik op regelmatige basis te doen, maar niet dagelijks. Ik begin nu ook reacties te krijgen van mensen die vragen of ik niet ben afgevallen, dus dat is leuk hé! Dank je wel!”

FOLLOW-UP: “Hey Walter,

Zoals beloofd, hou ik je op de hoogte. Ik zag op mijn weegschaal dit weekend dat er toch bijna 10 kg af was!! dus dat is goed. Maar ik moet wel zeggen dat het nu 9.3kg is, heb de indruk dat ik door de warmte veel drink, maar niet meer naar het toilet ga. Precies of mijn lichaam het water wat bij houdt. Ik heb dat gevoel wel meer in de zomer, dat ik wat opgeblazen ben. Maar!! Toch al heel tevreden hé! Het is vandaag exact 4 maanden geleden sinds mijn eerste hypnose, dus dat is toch een mooi resultaat. Ik doe nog regelmatig de zelfhypnose, dat lukt ook nog goed. Traag maar zeker ga ik geraken waar ik wil! Ik kan terug broeken dragen waar ik 4 jaar niet meer in kon! Nog eens bedankt!”

Annick G.

“Beste Walter, het is nu iets meer dan een maand geleden dat ik voor de eerste hypnosesessie naar jou kwam. Sindsdien is mijn leven helemaal veranderd! Ik sta er van versteld hoe die hypnose zo diep verankerd zit in mijn onderbewustzijn. Vooral omdat ik mij na de eerste sessie zorgen maakte of die wel echt gewerkt had, omdat ik het gevoel had dat ik niet echt onder hypnose was geweest. Ik had moeite om mij volledig te ontspannen en bleef de hele tijd bij bewustzijn. En tóch had die eerste sessie meteen een groot effect op mijn eetgedrag. De eerste week viel ik met veel gemak 2,3 kg af, zonder honger te lijden! Dat was mij al jaren niet meer gelukt.
Toen tijdens de tweede sessie mijn virtuele maagring geplaatst werd, voelde ik daar fysiek niets van, en toch lukt het mij op een wonderbaarlijke wijze om mij voldaan te voelen met 3 mini-maaltijden per dag, om niet meer te snoepen, om elke dag 2 liter water te drinken. En de kilo’s gaan er af! Ik ben nu al 5,6 kg afgevallen en blijf de gedrevenheid voelen om er mee door te gaan. Op moeilijke momenten hoor ik jouw stem in mijn hoofd, waardoor ik aan zowat alle verleidingen kan weerstaan. Ik luister nog elke dag naar jouw zalige geluidsbestand. Ik heb daardoor ook veel meer rust gevonden en kan mij nu wél echt ontspannen. Ik voel mij supergoed! 
Ik ben zó blij dat ik de stap heb gezet om naar jou te komen voor die hypnosesessies. Bedankt, Walter om mij een nieuw leven te geven! Zonder jou was dit nooit gelukt!”
Katrijn D.

“Een tijdje geleden nam ik de beslissing om contact op te nemen met jou, Walter, om te vermageren onder hypnose. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog geen seconde spijt van, ik had het al veel vroeger moeten doen! 
Het eerste contact verliep al heel positief. Ik had geen enkele stress of angst om onder hypnose te gaan, integendeel zelfs: ik was vooral nieuwsgierig en vond het zelfs spannend. Ik was naar jou gekomen volledig uit vrije wil en met de vraag om mij van mijn suikerverslaving af te helpen en te vermageren. Doe eerste sessie voelde zo sereen aan, ik vond het echt ZALIG! Een totale ontspanning en wat nog straffer was: sindsdien is mijn drang naar suiker voorbij! We zijn nu ondertussen een drietal weken verder en de virtuele maagband doet zijn werk:  een 3,5 kilo lichter al! Cola Zero, dat ik vroeger veel (te veel) dronk, zegt mij niks meer. Alsook fruitsnoepjes of chocolade bij elke tas koffie of thee … het is verleden tijd! En wat nog leuker is … ik heb veel meer levenslust, veel meer energie zonder ook maar 1 keer ‘anders te koken of met honger te moeten stoppen’.
Het maakt me echt gelukkig! De oplossing wanneer je al heel je leven bezig bent met diëten! Walter, een gemeende dank je wel!”

FOLLOW-UP: “Dag Walter, hier ben ik weer. Ik voel me nog steeds super! Ondertussen ben ik ongeveer 6,5 kg kwijt! Fantastisch hé! Iedereen begint me opmerkingen te geven en te zeggen dat ik straal. Ik voel me ook fantastisch goed in mijn vel! Ik heb het al aan velen doorverteld, want het heeft mijn leven echt veranderd. Nooit gedacht dat het mij zo spectaculair zou lukken! Bedankt om mijn leven weer terug meer energie te geven, want dat was ik een beetje kwijt.”
K.D.P.

“Het grootste deel van mijn leven bestond uit diëten, met als resultaat soms tot -25 kg op 18 maanden tijd. Hoera! Tot ik zó chagrijnig werd dat ik niet meer te genieten was voor mijn huisgenoten. En je kan zeker al wel raden dat al die kilo’s, plus nog enkele extra, er stilaan maar zeker weer bijkwamen. Dit scenario herhaalde zich ontelbare keren opnieuw. Ik werd er moedeloos van, tot ik besloot om nooit meer te diëten, het zou mijn tijd wel duren en een operatie had ik er niet voor over.
Toen kwam de ommekeer. Ik had er niet meer op gerekend en zocht er ook niet meer naar. Ik reed met de auto door de Bredestraat in Hemiksem en zag op een raam de tekst: ‘Virtuele maagring’.  
Onmiddellijk heb ik mijn 3 afspraken gemaakt. Al had ik zo mijn twijfels, ik wilde het echt een kans geven en wilde me er voor open stellen.
Dat is het beste wat me ooit kon overkomen. Ik voelde me door Walter, de therapeut, in mijn waarde gelaten, begrepen en prima begeleid. Vanaf de eerste sessie is mijn verslaving, mijn onweerstaanbare drang naar chocolade, zoet, ijs én brood verdwenen. Ik kan nu genoegen nemen met één keer in de week mij een ijsje te permitteren en ik vergeet soms dat ik mezelf beloofd had om een stukje chocolade bij mijn boterham te eten. Ik ben nog maar 2 maanden bezig en ik geloof het haast zelf niet, maar ik eet niets meer tussen de maaltijden of ‘s avonds voor TV, ook al doet mijn man dat soms wel, zittende naast mij. Mijn drie maaltijden per dag zijn ook veel kleiner, al vind ikzelf dat ik toch goed eet. Het gevolg is dat ik tot nu 5,4 kg kwijt ben. Dagelijks beluister ik mijn ontspannings- en peppraatje dat Walter me doorgestuurd heeft en ook de zelfhypnose (die hij me aanleerde) oefen ik dagelijks. Hartelijk dank!”
Jenny D.P.

“Voor de eerste sessie had ik zoiets van: ik zie wel. Ik heb van alles gedaan, geloof niet in diëten en ik weet zelf heus wel wat goed voor me is, maar het lukt me niet. De knop moet om en hopelijk is dit het. Mijn lijf zat me in de weg en ik was het zat.

Tijdens de eerste sessie was ik nog een beetje sceptisch, jeetje zou dit nou echt helpen? Het was een beetje onwennig. Het voelde een beetje vreemd eigenlijk. Op weg naar huis liep ik zo de (vreet) winkels voorbij zonder er over na te denken terwijl het toch wel etenstijd was. Toen ik drie kwartier later thuis kwam, hoefde ik al minder te eten en ging ik gelijk na het eten sporten. Normaal gesproken zou ik dat nooit doen zo vlak na het eten maar nu deed ik gewoon! Dat waren al twee veranderingen.

De volgende dag was ik een beetje hongerig. Het moest nog even wennen, denk ik, en ik zou nog mp3-tjes ontvangen en hoopte dat die mij dat laatste zetje de goede richting in zouden geven en dat deden ze. Sindsdien gaat het eigenlijk heel goed. Ik ben nu 6 weken verder en ik ben 9 kg lichter. Nog een hoop kilo’s te gaan maar het begin is er.

Maar wat belangrijker is nog meer veranderingen: ik ga niet meer zo obsessief met eten/drinken om. Niet meer trillen als ik weinig heb gegeten. De knop is om! Iedere dag bewegen, 3 keer in de week intensief en vier keer in de week wat minder intensief. Veel minder eten en geen tussendoortjes meer. De zakken chips zijn bijna over datum! Hahaha. Ik ben super blij dat ik bij Victor geweest ben. Super bedankt Victor!”
Groetjes, Marsha

“Ik ben niet zo iemand die ‘alles al een keer heeft geprobeerd’. Al jaren weet ik: van diëten word je dik. Toch wilde ik ook al jaren afvallen. Ik probeerde dus wel het een en ander, zoals meer sporten, anders eten. Er ging wel iets af, maar het leek of ik daar dan zo van schrok, dat ik de kilo’s er meteen weer aan ging eten. Diep in mijn hart wist ik natuurlijk al jaren dat er meer achter mijn overgewicht schuilt. Verdriet, angst, boosheid, trauma’s. Dik zijn kan heerlijk verhullend werken, nietwaar? Had ik iets te verbergen? Vast wel.

Ik geloof in hypnose en de helende kracht ervan. Onder andere ben ik gestopt met roken d.m.v. hypnose. Ik wist dus dat een hypnotische aanpak voor mij heel geschikt zou zijn. Maar, ik zou dan wel ‘voor de bijl’ moeten. Ik ben een gezegend mens, dat ik Victor ben tegengekomen. Victor confronteerde en bevraagde mij. Hij liet mij inzien dat ik een goed en mooi persoon ben. Dat ik niets hoef te verbergen. Dat ik waardevol ben. Hij bracht me terug naar situaties en gevoelens van vroeger. In een veilige en prettige hypnotische setting. Ik kon onder ogen zien, zonder oordeel, wat mij zo tegenhield, al die tijd.

Ja, ik kreeg een virtuele maagband, en ja, die helpt me tot op de dag van vandaag met minder eten. En ja, ik ben afgevallen! Er is iets wezenlijks veranderd!
Ik had eetbuien. Niet meer.
Ik liet me gaan met veel snoep en chocola. Niet meer.
Ik at te snel. Niet meer.

De werkwijze van Victor is zeker niet standaard. Hij kijkt samen met jou naar wat bij je past. Hij experimenteert, geeft handvatten, exploreert, confronteert, laat je lachen en huilen. Voor een eigenzinnig type als ik, is hij de perfecte therapeut.”

Anoniem

“Mijn naam is Alexandra Valencia, 36 jaar en woon in Voorhout. Mama van 2 kleine kinderen. Sinds mijn puberteit heb ik overgewicht en jojo ik van dik naar dun om vervolgens weer dik te eindigen. Zeker sinds ik mijn baan kwijt raakte na de geboorte van mijn kids ging het hard met de kilo’s. Alle diëten wel geprobeerd en allemaal werken ze… Want ja als het knopje om is dan is afvallen geen probleem, maar o jee als ik een dag een misstap maakte dan was het hek weer van de dam. Er gaan dan gerust 2 zakken chips doorheen om vervolgens een uur later alweer een reep chocolade op te eten. Ik ben vooral een stiekeme eter. En o wee als mijn man er iets over zei…

Alles geprobeerd van dieetboeken naar consulenten. Eind maart radeloos naar de dokter gegaan voor hulp… In tranen daar gezeten en om hulp gesmeekt. Het antwoord was dat ik toch echt verslavingsgedrag vertoonde en weer wederom doorgestuurd richting een dieet goeroe. Nog gevraagd wat de huisarts vond van hypnose maar dat kon ze mij niet adviseren. Thuis de site van de goeroe bekeken en bij het zien van de prijzen weer zitten janken.
Diezelfde middag op onderzoek gegaan naar wat hypnose is en de stoute schoenen aangetrokken en Victor Elzo Kraemer een mail gestuurd. ‘s Avonds had ik hem aan de lijn en terughoudend gereageerd. Met een brok in mijn keel met mijn man overlegd dat ik dit wilde proberen. Ben zelf nogal nuchter en 125 euro voor weer een probeersel is niet goedkoop maar ik wilde dit zo graag ervaren.

Op 4 april mijn eerste sessie gehad in Rotterdam. In deze sessie werd de maagband geplaatst en had ik gelijk resultaat. Ik vond het rete spannend. Dacht dat ik rond zou gaan lopen als een kip of een citroen zou eten. Maar de hypnose helemaal niet zo ervaren. Je gaat liggen, probeert je te ontspannen, je sluit je af voor je omgeving en focust je op de stem en je visualiseert alles wat er gezegd wordt. Ik heb de hele tijd het gevoel gehad dat ik gewoon mijn ogen open had kunnen doen als ik gewild had (wat ook de bedoeling was bij een hypnosesessie).

De 2e sessie gingen we op zoek naar de oorzaak. Wat bij mij heel emotioneel was. Victor heeft de sessie op een gegeven moment gestopt en in sessie 3 zijn we verder gegaan. Laatst ben ik in Amsterdam geweest bij zijn andere praktijk en daar heb ik mijn 4e sessie gehad. Heel grappig gewoon buiten in de binnentuin aan een tafel. Ik hoorde dat er mensen om mij heen waren maar daar heb ik mij volledig voor afgesloten. Ik stond daarvoor al 5 weken stil in gewicht en bam na die sessie ging ik ineens weer in sneltreinvaart in gewicht naar beneden. In deze sessie heeft hij de maagband strakker gezet.

Sinds mijn eerste sessie op 4 april ben ik er inmiddels nu in 4 maanden tijd 13,3 kg kwijt. Het is echt mega bizar. Ik ben heel sceptisch en het leek mij mega zweverig. Maar na de eerste sessie waren er al zulke bizarre veranderingen. Ik heb voor het eerst in mijn leven een verzadigd gevoel. Ik eet van kleine borden ik eet minder en langzamer. Ik heb absoluut geen behoefte aan eten. Het voelt niet als een dieet maar ik taal gewoon niet meer om eten. En wat voor mij het belangrijkste is dat ik rust heb. Geen strijd in mijn hoofd. Ik had dit echt al 100 jaar eerder moeten doen. Dat had mij een boel leed bespaard.

Binnenkort ga ik weer langs de huisarts en zal ik haar mijn ervaring vertellen. Hoop dat ze mijn ervaring door kan geven aan anderen. Ook is het nu mijn missie om anderen te helpen. Dus mocht je vragen hebben, dan wil ik ze met liefde beantwoorden. Stuur gerust een bericht via facebook.”

Alexandra Valencia Solleveld

“Hoi Victor,
Ik weet nog mijn eerste gedachten toen ik op de ligstoel lag: “gaat dit nou echt werken?” Terwijl mijn onderbewustzijn naar jou luisterde Victor, was ik zelf sceptisch aan het nadenken over de onwaarschijnlijkheid. Maar goed: baat het niet, dan schaad het niet. Na de eerste sessie, ruim 2 uur later, liep ik de deur uit van de praktijk en dacht bij mezelf: “goh, we zullen het wel zien.”

Op het eerste gezicht voelde ik mij niet anders. Toch merkte ik al snel in de uren erna dat mijn behoefte aan snoepen was verdwenen. Ik dacht opzettelijk aan dingen die ik normaal wel even zou mee snaaien van de To Go. Het deed me niks. Ook de dagen erna lieten de snoepjes en ongezonde dingen mij koud. Waarom zou ik? Dat is toch helemaal niet gezond voor me? Het stemmetje dat normaal zou instemmen met een lekkere reep chocolade, snapte nu niet waarom we dat nog zouden moeten nemen.

Ik werd zelfs zo onrustig dat ik, geheel uit mijzelf, een sportschool ben gaan opzoeken. Immers val je niet van de hypnose af, maar de acties die eruit volgen. 3 a 4 keer per week sta ik mij uit te leven tussen de gewichten. Zo zijn eigenlijk de afgelopen weken gegaan. De momenten van therapie zijn de momenten geweest waarop ik kon aansterken en weer steviger in mijn schoenen zou staan. Nog meer vertrouwen dat ik het kon.

Inmiddels ben ik sinds 24 februari (toen was sessie 1) 13 kilo afgevallen. Niet vocht of spieren, maar wezenlijk vet. Mijn vetpercentage is afgenomen met 15% en ik merk dat niet de weegschaal, maar mijn gemoedstoestand het belangrijkste is.

Ik ben oprecht blij dat ik de ‘gok’ heb genomen. Ik ben nog nooit zo ver gekomen als nu. Ik ben slanker dan ik in 10 jaar ben geweest en het regent complimenten (wat ook niet geheel vervelend is).

Bedankt Victor, voor je begeleiding en je vriendelijkheid. Bedankt voor je tips! Ik weet nu, meer dan ik ooit eerder heb geweten, dat ik de kracht heb om mijn doel te behalen!”
Groetjes, Claudia

“Ik zocht een Hypnotherapeut in Rotterdam en kwam bij Victor uit. De eerste sessie was ik nog een beetje sceptisch. Na de tweede sessie merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging. Ook heb ik het idee dat me maag kleiner is geworden en ik ben gauw vol van alles. De maaltijden eet ik ook niet helemaal op hoor!!

De ijsjes met het zonnetje nu. Het doet me niks. Hypnose kan ik echt iedereen aanraden, want geloof me, ik laat me nooit wat aanpraten en ik vind dat als je het niet heb ervaren, dan kan je nooit zeggen “Hey het helpt wel of niet”, maar het helpt zeker wel!! Ook slaap ik veel beter en voel me erg relaxt. Laat de zomer maar komen hoor!!! Dank je Victor

Roose

“We zijn nu enkele maanden verder en ik voel me zoveel beter in m’n vel. En gelukkiger ook! Als ik mezelf in de spiegel van de badkamer zie, zie ik mezelf eindelijk niet langer als een “dikke olifant”, maar als een vrouw die voor zichzelf zorgt en er mag zijn. Ik heb terug de fut om (gezond!) te koken en de drive om meer te bewegen.”
Marleen V.D.

“In het begin twijfelde ik, maar nu 4 maand later en 13 kg lichter voel ik mij super goed”
K.S.

Angsten

Angst om onder de mensen te komen

Anoniem

Slikangst

Anoniem

Angsten

Anoniem

Sociale angst

Anoniem

Angstaanvallen

Anoniem

Paniekaanvallen

Anoniem

Angst om ziek te worden

Anoniem

Sociale Angst

Filip

Angstaanvallen

Anoniem

Angstaanvallen & Afvallen

Anoniem

Bloosangst

Anoniem

Voor ik bij Isa was geweest , kreeg ik altijd stress en een slecht gevoel als er mensen in mijn buurt waren , voelde mij door iedereen bekeken , kon niemand in de ogen kijken , liep altijd met mijn hoofd naar beneden. Ik was alleen maar gelukkig als ik alleen was. Drukke winkels bezoeken , feestjes , met mensen praten die ik niet kende , deden mij totaal blokkeren en ik kwam altijd met hoofdpijn thuis. Nu na de sessies , durf ik alles aan en heb totaal geen problemen meer met sociaal contact. Ik kijk mensen nu altijd in de ogen en voel me bij iedereen op mijn gemak , maar ik heb nog altijd mijn goede manieren en respect behouden. Praten met mensen die ik niet ken doet me nu eigenlijk deugd. Voor mensen die ook sociale angst hebben kan ik alleen maar zeggen , ga zo snel mogelijk bij Isa langs , want ik heb vele jaren van mijn leven weggegooid door mijn sociale angst en wou dat ik al veel eerder bij hem was langs geweest.
Flip

Getuigenismail van een van de ouders van K.V.G
De musical heeft hij prima gedaan. Vooraf had hij wel zenuwen maar eenmaal op school waren deze weg zij hij. We waren supertrots op hem. En hij zelf was ook aan het stralen. Hij zelf vindt ook dat het goed gaat, hij gebruikt regelmatig zijn trigger. Laatst is hij ook gaan boodschappen, dit ging ook prima. We zijn erg blij hoe het gaat tot nu toe. Ik vind echt dat hij met wat meer zelfvertrouwen rond loopt. Dus Isa we zijn erg blij wat je voor hem hebt kunnen doen, Met vriendelijke groet
K.V.G.

Heel erg bedankt voor je hulp die echt werkt, zat diep in de put en zag maar geen uitweg en ben echt dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen want nu ben ik uit de put en voel ik veel beter en kan ik weer aan mezelf werken zonder altijd verstoord te worden door de sociale angst die ik had! bedankt isa en vooral bedankt aan de mensen die hypnose hebben uitgevonden want zonder hypnose was ik er nu misschien niet meer.
Levi P.

“Ik heb al een heel aantal jaar last van faalangst. In elke situatie waarin ik beoordeeld werd, was ik enorm gespannen. De angst om te mislukken en fouten te maken was dan zo groot dat het verschillende lichamelijke reacties veroorzaakte als hartkloppingen, versnelde ademhaling en gespannen spieren. Ik kon niet meer helder nadenken of logisch redeneren. Eens je een angstaanval ervaart, is het zeer moeilijk om jezelf weer onder controle te krijgen. Ik ging vaak de situatie uit de weg, om niet geconfronteerd te worden met die gespannen gevoelens. Dit had uiteraard een enorme impact op mijn academische prestaties.

Ik was heel blij toen ik terechtkwam bij Alex. Hij stelt je echt gerust en legt heel duidelijk uit wat hypnose wel en niet is en wat je ervan kan verwachten. Alex neemt echt de tijd om te luisteren naar jouw problemen en verwachtingen. De hypnose sessie op zich verliep heel vlot. Op geen enkel moment voelde ik mij onveilig of ongemakkelijk. Meer nog ik ervaarde een enorme rust. We zijn nu bijna een week verder en ik heb het gevoel dat de scherpe kantjes van mijn faalangst ervan af zijn en dit al na één sessie. Ik ben heel tevreden en raad mensen zeker aan om hypnose een kans te geven.”

“UPDATE NA 3 MAANDEN: sinds de sessie bij Alex heb ik geen enkele paniekaanval meer gehad. Ik heb mijn studie kunnen hervatten.”

S.R.

“Hey Alex,
Alles gaat eigenlijk super goed. Mijn vriend en ik hadden het afgelopen week nog over jou dat je echt wel wonderen hebt gedaan. Het werken lukt nu echt super. Het seizoen is echt goed gegaan. Ik doe mijn job weer graag. Heel heel af en toe denk ik soms van oei maar dan adem ik rustig en komt alles terug goed . Echt waar ik kan u niet genoeg bedanken. Je hebt mij weer de oude Silvy gemaakt in de positieve zin. Dank je wel!!!!”

Silvy

“Op een dag kreeg ik uit het niets een paniekaanval in de wagen en heb ik mij aan de kant moeten zetten. Ik ben met de grootst mogelijke moeite op mijn bestemming geraakt. Sindsdien liep het zweet over mijn rug alleen al bij de gedacht dat ik de autostrade op zou moeten. Door mijn werk moest ik wel en het was verschrikkelijk. Na de hypnose bij Alex is mijn angst verdwenen en kan ik gewoon zonder schrik overal heen. Het lijkt nu raar dat ik er ooit zoveel angst voor had.”

G.V.

“De vlucht is super verlopen. Ik had totaal geen stress. Zo blij dat ik bij je langs geweest ben. Je hebt me van mijn grootste angst verlost . Dikke merci. Groetjes”

E.J.

“Dankzij de zelfhypnose, die Alex mij geleerd heeft, heb ik geen enkele schrik gehad. Integendeel: ik was zelfs erg rustig, wat me enorm verbaasd heeft. Hierdoor was de behandeling ook sneller voorbij naar mijn gevoel.”

Dame

“Na 2 sessies bij Alex was ik van mijn braakangst verlost. Ik durf nu gewoon weer naar de les te gaan.”

Student KULeuven

“Beste André
Hierbij mijn belevenis van de hypnose.
Ik was ten einde raad toen ik de afspraak boekte. De angsten namen mijn bewustzijn en onderbewustzijn over en ik leed aan lichamelijke klachten. Ik ben vrij nuchter en wist niet helemaal wat hypnose inhield maar ik was bereid alles te doen om van de angst af te komen.

Bij binnenkomst was André direct erg vriendelijk en hield wel van een grapje. Zo stelde hij mij vrij snel op mijn gemak. Er werd duidelijk verteld wat de werkwijze is en hoe we de angst zouden aanpakken. Ik vond het bijzonder en hoopte zo dat het zou werken.

Na de sessie merkte ik vrijwel direct dat de angst niet meer overheerste. Hieropvolgende verdwenen ook mijn lichamelijke klachten die ontstonden uit mijn angst. Wat een opluchting!

André heeft nog vrij lang wekelijks contact gezocht om te vragen hoe het ging. Dat vond ik erg attent en ook fijn. Een tweede sessie was niet eens nodig. Ik was verbaasd van het resultaat en ik ben André zo dankbaar!

Overtuigd van de werking van de hypnose ben ik nu zeker en zal een volgende keer ook zeker weer naar André terug gaan. Super bedankt!”
Groetjes, Maika

“Ik ben vanaf kinds af aan doodsbang geweest voor honden. Vroeger een keer omvergelopen als kleutertje. En hoe goed ik ook wist dat ik me geen zorgen hoefde te maken, toch elke keer erg benauwd en een paniekerig gevoel als ik ook maar dacht een hond te zien in de verte.

Nu op 45 jarige leeftijd kan ik eindelijk rustig de straat op of het bos in, zonder bezig te zijn met honden, of ze uit de weg te moeten gaan. Mijn vriendin heeft een puppy en ik vind het tot ieders verbazing (ook die van mezelf) prima om hem te aaien. Voordat ik de hypnosesessies had, was dit voor mij ondenkbaar ooit een hondje bij me in de buurt te hebben. Heel blij ben ik met het resultaat, dank je wel..”
Anoniem

“Beste,
Ik zou je nog laten weten hoe het met me is gegaan na de laatste hypnose-sessie. Ik merkte eigenlijk meteen al verbetering en deze verbetering heeft doorgezet in de weken erna. Hoewel ik het nog ergens lastig vind om contact te maken, merk ik dat ik wel veel meer dingen durf. Nu had ik dat meisje waar ik al een tijdje mee om ging eindelijk mee uit gevraagd. Ze wil alleen bevriend zijn en ik merkte dat ik op een of andere manier daar wel mee om kon gaan. Normaal gesproken zou ik daar de hele week van zitten te stressen. Nu sta ik er positiever in en weet ik dat er nog wel een andere kans komt voor mij. Ik heb de therapie als positief ervaren. Bedankt hiervoor.”

Groeten, S. uit H.

Hypnose Praktijk in Leuven is de perfecte plek om kennis te maken met hypnose. Alex is heel rustig en stelt je snel op je gemak. Tijdens het gesprek vooraf gaat hij snel naar de kern van je probleem. Ook de hypnose zelf is heel aangenaam, je bent gewoon diepgaand ontspannen maar je hoort alles en je kan je elk moment bewegen (of je neus snuiten 😉). Alex heeft mij heel erg geholpen met de angst om te springen als zelfstandige. Je bent bij hem zeker in goede handen!”

Nina V.

Hoi Anneke
Via deze weg wilde ik jou even heel erg bedanken voor de sessie die wij 2,5 maand geleden hebben gehad. Ik ben bij je gekomen voor mijn Emetofobie, angst voor overgeven. Ik heb de sessie als zeer prettig ervaren en heb nu al ervaren dat de angst voor zeker 85% minder is! Ik ben nog niet echt in aanraking gekomen met mensen die ziek zijn, maar bijvoorbeeld wel met honden die moesten spugen naast mij, en dit deed mij helemaal niks! Ik kijk dan ook super positief naar de toekomst en dat heb ik aan jou te danken, dus bedankt! Mocht het zo zijn dat ik merk dat het nog niet helemaal goed zit, kom ik zeker bij je terug!!

Anoniem

“Mijn smetvrees is met 60% afgenomen, we zijn er nog niet, maar ik heb terug hoop en dat is ook al veel waard. Mijn man moet al niet meer de deuren openen voor mij omdat ik een angst had voor de bacteriën op de deurhendel.”
V.D

“Na de sessie bij jou ben ik zelf terug naar huis gereden met de auto, ja via de autosnelweg!!! Pfff even slikken, maar ik was veel rustiger. Kijk dan ook uit naar de volgende sessie. Tot volgende week.”
B.M

“Mijn ervaring met hypnotherapie. In eerste instantie was ik sceptisch hierover en aan de andere kant zeer nieuwsgierig. Sceptisch: kan ik gehypnotiseerd worden. Nieuwsgierig: hoe zou dat voelen. De eerste vraag die ik kreeg was “waar wil je aan werken bij jezelf”. Dat was al meteen een goede stof om bij mezelf dieper na te denken over waarom ik geholpen wil worden door een hypnotherapeut en wat wil ik daarbij bereiken. Ik kwam na lang nadenken tot de conclusie dat ik best wel veel last had van faalangst.
Bij de intake kwam nog meer naar voren dan ik had gedacht. Dacht dat ik mijn leven aardig op orde had. Niets was minder waar. De eerste keer dat ik in trance werd gebracht was een openbaring. Je bleef bewust van je omgeving, maar je kon niet bewegen. Ik voelde me ook zeer op mijn gemak en ontspannen. Ik mocht naar een voor mij veilige plek. Deze plek kon ik iedere keer bezoeken tijdens een sessie als het moeilijk werd.
De tweede keer werd mij gevraagd om een tijdlijn te lopen. En iedere keer als er wat op die lijn gebeurde werd me gevraagd hoe oud ik was, wat ik zag en wat er gebeurde. Die punten werden opgeschreven en later in andere sessies behandeld.
Na elke sessie was ik heel moe, maar wel rustiger en ontspannen. Ben ook blij dat ik dit heb gedaan. Het heeft me voldoening gegeven en ik kan beter met dingen omgaan. Mijn faalangst is ook zo goed als weg. Heb geleerd hoe ik ermee om moet gaan en zie er niet meer tegenop om dingen te ondernemen.”
Jolanda

“Hallo, sinds mijn sporthypnosesessies zijn mijn prestaties tijden het tennissen fantastisch verbetert. Mijn faalangst is weg en heb nu de technieken meer onder controle. Ik wilde dit graag meedelen als dank en tevens andere sporters aanraden eens langs te komen bij U. Nogmaals bedankt!”

Rik A.

“In slechts 1 hele ontspannende sessie heeft Linda mij geholpen komaf te maken met deze irrationele angst!”

Anoniem

Dank je wel voor dat ik weer rust in mijn hoofd heb zodat ik weer meer ontspannen ben voor de 2e operatie. Ook bedankt voor de goede tips!

Marielle van Bijsterveldt

Ik ben heel blij dat ik voor mijn rij-angst naar Linda Buelens ben gegaan. Op een hele prettige manier heeft zij het probleem aangepakt. Door de hypnose en de oefeningen voor zelfhypnose kan ik ontspannen tijdens het auto rijden. Hartstikke bedankt hiervoor.

Corry Vervat

“Alleen maar een heel positieve ervaring, waarbij ik nog steeds het gevoel heb dat ik stappen voorwaarts maak!“

Luc

“Hoi Marielle
Thx nog voor de hypnose voor wat meer assertiviteit. Ben eindelijk voor mezelf opgekomen en van job veranderd 🙂 Heb me niet meer onder tafel laten praten door de baas.”

Helga

“De eerste keer dat ik bij Victor kwam, was voor systemisch werk. Ik had veel over familieopstellingen gelezen, maar zag het niet zo zitten om dit met een grote groep mensen te doen. Ik las op internet dat Victor systemisch werk doet en dat triggerde mijn nieuwsgierigheid.

Er zijn wat zaken in mijn voorgeslacht gebeurd waarvan ik het gevoel heb dat deze nog steeds doorwerken in het heden. Tijdens het systemisch werk had ik niet echt het gevoel dat er echt iets gebeurde en had ik soms het gevoel dat ik maar deed alsof. Maar na deze sessie merkte ik wel een shift en had ik het gevoel dat er wat veranderd was. Daarna voelde ik ook dat ik het verleden kon laten rusten, dat het OK was. In de sessies erna zijn we gaan werken met hypnose. Ik wilde een paar zaken aanpakken die mij gehinderd hebben in mijn professionele leven, nl. een gebrek aan zelfvertrouwen en angst om mij voor groepen te presenteren. Ik voel nu veel meer rust en zelfvertrouwen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee.

Ook de tijdlijn therapie heeft me veel geholpen. Ik heb ook veel aan de tip van Victor om het verleden en toekomst mentaal niet links en rechts voor me te zien maar het verleden achter mij en de toekomst voor mij. Dit geeft me veel meer het gevoel dat ik in het nu sta, dat het verleden achter mij ligt en de toekomst voor me in plaats van dat ik een speelbal ben die van het verleden naar de toekomst wordt bewogen. Lastig om uit te leggen maar voor mij heel concreet.

Het is voor mij lastig om heel concreet aan te geven wat er nu echt veranderd is maar ik merk dat de issues die 2 maanden geleden nog heel belangrijk voor me waren, zoals angst om te presenteren, nu voor mij geen issues meer zijn.”
Groet, Eddy

“Hallo Walter
Ik wou je even zeggen dat mijn leven helemaal veranderd is in positieve zin. Dankzij jou ben ik genezen van mijn hypochondrie, waar ik al ongeveer 52 jaar mee rondloop. Niet te geloven hoe rustig ik nu ben en hoeveel mooier het leven is nu ik niet meer angstig ben en eindeloos pieker. Ik praat zelfs rustig in plaats van te ratelen. Volgens mijn vrienden ben ik wel het levende bewijs dat hypnose werkt! Duizendmaal dank!”
Groetjes, Josee A.

“Ik kijk in ieder geval terug op een bijzondere ontmoeting en ik wilde je zeker ook nog bedanken om er voor mij te zijn op de momenten waarop ik door een moeilijk stuk moest. Sindsdien hebben mijn gevoelens van angst of verdriet ook een soort extra ‘geheugen’ gekregen, waarbij het gevoel van daarin gesteund te zijn en er niet alleen door te moeten daar nu ook bij horen. Dus in ieder geval: bedankt!”
S.A

“Ik ben door jouw hypnotherapie heel goed geholpen, en dit tot mijn eigen grote verwondering. Ik stond aanvankelijk heel sceptisch tegenover hypnose en de geheimzinnigheid die er rond hing, o.a. door de spectaculaire verhalen op TV en in tijdschriften. De sessies verliepen heel tof en gaven me terug meer vertrouwen in mezelf. Ik stap nu met oneindig veel zelfvertrouwen in liften, waar ik ooit 17 verdiepingen te voet ging vanuit doodsangst. De schrik voor liften (en kleine ruimtes) is nooit meer teruggekomen. Gewoon de lift in en uit, toiletdeur dicht en op slot in een vreemde omgeving, minder stress als ik met veel mensen in een kleine ruimte zit, enz. Het maakt het leven zoveel makkelijker, ik hoef me geen zorgen meer te maken! En wat heel belangrijk is … het effect is blijvend! Zoveel dank hiervoor!”
Ingrid S.

“Al 30 jaar had ik écht last van arachnofobia. In die mate dat ik hysterisch wegrende bij het bespeuren van een spin en dat mijn huisgenoten het maar moesten oplossen. En dat terwijl ik best wel een heel gezonde en evenwichtige persoon ben. Ik kende Walter al langer en besloot om via hypnotherapie mijn probleem aan te pakken. Walter stelde mij meteen op mijn gemak. In de hypnosesessies heb ik hem ervaren als een zeer bekwaam begeleider, die er ten allen tijde voor zorgde dat ik mij comfortabel en veilig bleef voelen.
Resultaat: na een grondige intake en eerste verkenning en twee heuse hypnosesessies was ik van de spinnenvrees verlost! Ik ben geen liefhebber van spinnen geworden, maar ik kan op een normale manier de confrontatie aan. En dit effect duurt ondertussen al twee jaar. Een echte aanrader!”
Ann V.H.

“Vanuit grote paniek ben ik bij Natascha terecht gekomen. Bindings- en verlatingsangst zorgde voor enorme paniekaanvallen en hyperventilatie. Natascha heeft mij geholpen om te achterhalen waar mijn angst vandaan komt en wat ik diep van binnen echt wil! Dat heeft mij enorm veel inzicht gegeven. Ik heb bij haar geleerd dat mijn gedachten maar gewoon mijn gedachten zijn en dat deze niet waar hoeven te zijn, dat is de angst die tegen mij praat en die probeert te vluchten! Na een aantal sessies heb ik geen paniekaanvallen en hyperventilatie meer gehad en ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen. Ik ben er nog niet maar de momenten dat mijn angst aanwezig is zijn veel korter en ik weet dat het weer afzakt waardoor het voor mij dragelijker is geworden!”
Anja T

“Hoi Walter, ik heb geweldig nieuws voor je: ik ben helemaal niet bang meer voor wespen!
Ik kan nog steeds niet verdragen dat er een beest rond m’n hoofd hangt, maar kan net zoals andere mensen nu rustig reageren. We hebben ondertussen al 2 keer een BBQ gedaan en dat is fantastisch goed gegaan. Toen plots een wesp voorbij vloog, zei ik tegen m’n zoon: “Oh, het is maar een wesp” en hij wist niet wat hij hoorde. Geweldig toch! Ik kan ook weer naar de markt gaan en lekker ontspannen rondlopen, of gewoon m’n brommer nemen en een ritje maken. Je hebt mijn leven en dat van m’n gezin veranderd. Bedankt!!”
Nancy N.

Verslavingen

Eetverslaving

Anoniem

Suikerverslaving

Anoniem

Suikerverslaving

Carol D.S.

Suikerverslaving

Anoniem

Suikerverslaving

Anoniem

“Sinds enige tijd ben ik meer suiker beginnen eten, vooral chocolade is een probleem geworden. Bijgevolg ben ik een paar kilo’s aangekomen. Al meerdere malen heb ik geprobeerd om dit te beperken, te vervangen door iets gezonds maar steeds had ik de ‘behoefte’ aan die suiker. Het blijkt dat mijn wil niet sterk genoeg is om dit te laten, de drang naar suiker is te groot, en dat het beter was om hulp in te schakelen. 

Via een collega (die overigens aan chips verslaafd was en er bij Alex succesvol vanaf is geraakt) ben ik bij Alex terecht gekomen. Alles verliep heel rustig, ik heb de hypnose vlot ondergaan. Heel snel heb ik een verschil gezien, de gedachte om suiker te eten was niet meteen weg maar de behoefte wel. Ik kon perfect naar een winkel gaan en de ‘suikerafdeling’ voorbijlopen. Ook thuis laat ik de chocolade gewoon in de kast staan. Lichamelijk heb ik na 2 weken het verschil gevoeld, ik voelde me al beter in mijn vel en heb meer energie.  Na 2 weken heb ik een 2e sessie gehad om de drang naar suiker definitief te consolideren. Het doet zo’n deugd om geen zin meer te hebben in zoetigheden, ik heb nog wel een koekje met chocolade gegeten maar het deed me niets, heb er eigenlijk niet van genoten. 

Indien je écht wil stoppen met zo’n soort verslaving, beveel ik hypnose bij Alex echt aan, zonder hypnose kostte het mij teveel moeite en was het niet gelukt.”

Vanessa V.

“Sinds ik de eerste keer bij jou kwam ben ik 4,5 kg afgevallen wat ik een schitterend resultaat vind. Ik eet veel gezonder maar ook veel minder. Mijn mantra is nu “mijn lichaam is geen vuilbak”. Ik heb niet meer zoveel zin in zoetigheid maar af en toe eet ik nog wel eens een ijsje of pannenkoeken en ik ga ook nog op restaurant. De light frisdrank opgeven is niet helemaal gelukt maar ik drink er minder van. Ik ben dus zeer tevreden en dat alles dankzij jou.
Vriendelijke groeten”

M.V.

“Door de hypnose bij Alex ben ik eindelijk verlost van mijn verslaving aan chocolade. Op het werk maar vooral ’s avonds at ik telkens chocolade: pralines, mignonettekes, tabletten, koekjes met chocolade. Als er maar chocolade in zat. Ik had al allerlei diëten geprobeerd om af te vallen. Telkens hield ik dat een paar weken vol en dan kwam ik terug nog meer aan. Ik heb nu geen enkel zin in chocolade meer, ben als vanzelf afgevallen (8 kilo tot nu toe) en voel me veel beter in mijn vel. Ik wou dat ik de hypnose eerder gedaan had.”

Nancy D.

“Ik heb de hypnose als zeer prettig ervaren. Ik wist eerst niet wat ik ervan verwachten moest. Alex heeft mij op 1 sessie van mijn suikerverslaving afgeholpen. Sinds de hypnose eet ik geen snoep meer, terwijl ik het vroeger de hele dag door at. Er zit zelfs een zakje snoep in mijn rugzak en ik kom er niet aan, heb hier ook helemaal geen behoefte meer aan. Zeer tevreden!”

Luc V.

“Door de hypnose ben ik al 10 kilo afgevallen. Als ik dit eerder had geweten had ik al die diëten niet hoeven doen. De hypnose zelf was helemaal niet eng, je hoort alles. Nu eet ik kleinere porties en vooral: ik snoep niet meer. Bedankt, Alex!”

Nicole D.

Ik heb sedert drie weken geen chocolade, koekje of iets dat onder de noemer “snoep” valt, meer gegeten. Dat was wat ik gevraagd had en dat is voor de volle 100% gelukt. Ik zat ondertussen aan tafels vol zoetigheid en desserts, en ik bleef daar gewoon af, beter nog, het kostte mij geen enkele moeite om niet te snoepen. Volgens mij is dat een wonder.

Petra, 43 jaar

“Goede avond Delphine. Ik wou even laten weten dat alles super goed gaat met de nageltjes. Ze groeien snel en de tip met de vijl werkt super. Ik bezorg je binnenkort een foto van mijn mooi gelakte nagels. Vele groetjes.”

Anoniem

“Dankzij jou ben ik van mijn suikerverslaving af. WOEPIE 😊”

S.B

“Beste Isa,
Zoals beloofd een kleine update sinds onze laatste hypnose sessie.

De hoofdreden van mijn bezoek op 13 augustus laatstleden was om van mijn snoepverslaving af te raken. Ik ben heel blij te melden dat ik daar volledig van af ben. En als ik op een feestje toch iets van zoetigheid moet eten, neem ik een klein stukje, en daar blijft het bij. Ook het tussentijds knabbelen is volledig verdwenen. Ik eet weinig, maar heb geen honger. Ik leef veel gezonder als voordien, en alles smaakt beter. Ben bewuster met eten bezig. Ben 5 kg afgevallen op een maand tijd. Heb wel het gevoel dat het gewicht nu stagneert, maar denk wel dat ik mettertijd nog ga afvallen. Ben 6 kg van mijn streefgewicht vandaan. Er is bovendien geen haast bij. Beter traag en veilig afvallen, dan te drastisch, zodat het lichaam de kans krijgt om aan het nieuwe gewicht te wennen.

Het MP3’tje heb ik een maand lang dagelijks beluisterd. Vanaf nu zal ik het 1x/week beluisteren. Word hier trouwens ook erg rustig van, en komt voor dat ik in slaap val.

Dus ben en blijf heel erg dankbaar dat onze wegen zich gekruist hebben. Ik voel me nu al beter in mijn vel, mijn huid is mooier, zie er slanker en gezonder uit en ik zit niet meer gespannen in mijn kleding wat een echte verademing is.
Dus dank je wel Isa, je bent een geschenk voor velen!”

UPDATE NA 3 MAANDEN: “Beste Isa,
Hoop dat je het goed stelt.

Hierbij nog een update over hoe het ondertussen met me gaat.
Mijn eerste hypnosesessie was op 13 augustus. Sindsdien ben ik volledig van mijn suikerverslaving af. Ik eet goed, met smaak, op regelmatige tijdstippen. Het tussendoors knabbelen is voltooid verleden tijd. Ik ben 9 kg afgevallen, twee kledingmaten slanker. Het afvallen gebeurt op een rustige, gestage manier, wat perfect is voor mijn lichaam. Ik zie er gezond uit, mijn huid straalt. Voel me ook gezond, fit en energiek. Ben nog 2 kg van mijn streefgewicht verwijderd. Merk ook dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal. Het blijft niet onopgemerkt. Heb onlangs een kleurenanalyse laten uitvoeren, me-time, en bleek dat ik voor sombere, niet opvallende kleren koos … alles om me maar te verhullen (ook al had ik geen overgewicht, maar voelde me niet goed omwille van de groeiende zwembandjes en het constante opgezwollen gevoel door het snoepen en over emo-eten). Bij mijn huidtype komen warme, fellere kleuren tot zijn recht, waardoor ik ook daar nu rekening mee houd. Herken mezelf amper. Lijkt wel een hele nieuwe ik, en het voelt fantastisch! Je MP3’tje beluister ik 1x in de week.

Met de feestdagen in het vooruitzicht ben ik niet bang, ik kijk uit naar heerlijke maaltijden en vertrouw erop dat ik mezelf niet zal overeten. Die dagen zijn voorbij. Dus lieve Isa, ik ben en blijf je ontzettend dankbaar. Die sessies bij jou waren een uitstekende investering in mezelf. Was broodnodig. Wou ik niet op termijn klachten ondervinden. Zou het iedereen aanbevelen…

Ik wens je alvast een mooi eindejaar.”
Groetjes, Carina

“Voorheen at ik veel snoep/toastjes/chips en voornamelijk heeeel veel chocola. Wel bijna een reep per dag. Dit is gelukkig verleden tijd door Natascha. Ik vond het heel fijn om met Natascha te ‘werken’. Ik ben nu 5,5 kilo kwijt binnen een maandje. Ik sport nu bijna elke dag, terwijl ik voor de hypnosesessies niet in beweging te krijgen was. Niets of niemand kon mij motiveren en ga sinds 4 weken uit mezelf hardlopen bijna iedere dag. Natascha heeft me laten inzien dat gezond leven heel belangrijk is. Ik ben Natascha heel erg dankbaar. Ik raad het iedereen aan!”

Anoniem

“Hoe het werkt weet ik niet maar na de eerste hypnose heb ik niet meer gesnoept. Eén keer heb ik een koffiekoek gegeten. Ook drink ik veel meer water. Vroeger dacht ik dat water voor de vissen was en dronk ik 2 liter koffie per dag. Nu drink ik maximaal 3 tassen koffie en de hele dag door water. Na de hypnose vind ik water lekker. Ik begin nu met 2 glazen op mijn nuchtere maag. Heel vreemd. Ondertussen zijn we 5 weken verder en ben ik al 3,6 kg afgevallen, van de 10 kg (liefst 15 kg). Gewoon vanzelf. Soms heb ik nog een hongergevoel en dan eet ik een stuk fruit of drink ik wat water en dan is dat over. Door de hypnose heb ik ook het jarenlange verdriet over de dood van mijn 2 hondjes kunnen verwerken. Mensen zeggen ”ge ziet het aan je.”

Carina B.

“0 behoefte aan snacken of snoep gehad! Het gaat als vanzelf, ik eet zeker de helft minder. Nog steeds op gewicht, zelf een kilo minder na mijn vakantie. Complimenten voor je inzicht en ik ben blij dat je er bent, mooi wijs mens!”

Anoniem

“Beste Victor. Ik moet zeggen voel me erg goed na de 1e sessie. En helemaal geen behoefte gehad aan zoet en eetbuien. Dus dat is heel positief. Heel erg bedankt en tot de volgende sessie.”
Groetjes, Dafne

Victor, ik wil je bij deze nog eens extra bedanken voor de fijne veilige sessies en jouw betrokkenheid. Ik kwam voor het eerst bij Victor naar aanleiding van mijn jarenlange strijd tegen nagelbijten. Sinds mijn 8ste beet ik nagels en vanaf mijn 13e heb ik geprobeerd er vanaf te komen. Ik ben inmiddels 26 jaar en ik merkte dat de stress die ik ervaarde, veroorzaakt door het scriptieproces, funest was voor mijn nagels. Maandenlang waren mijn handen niet om aan te zien en dit was voor mij de druppel. Het onbewuste proces dat zich dagelijks herhaalde, werd mij steeds duidelijker. Ik kon hier niet zelf vanaf komen met nog even een extra dosis doorzettingsvermogen. Als Toegepast Psycholoog weet ik immers dat het onderbewuste een veel grotere rol speelt dan dat de meeste mensen zich realiseren.

Ik zocht een goede Hypnotherapeut die echte hypnose toepast en zo kwam ik bij Victor terecht. Door de directe hypnose en de fijne omgang in de hypnosestaat die hij hanteert, ben ik na slechts 3 sessies al van mijn nagelbijten af!!! Ik kan het zelf soms nauwelijks geloven.

Mijn handen hoef ik niet meer te verstoppen vanwege schaamte, want ze zien er weer mooi en vrouwelijk uit. Ik kan iedereen die last heeft van nagelbijten, of andere onbewuste zelfverminkingsacties, aanraden een afspraak te maken bij Victor!”
Sjerida Stouthamer

“Het grootste deel van mijn leven bestond uit diëten, met als resultaat soms tot -25 kg op 18 maanden tijd. Hoera! Tot ik zó chagrijnig werd dat ik niet meer te genieten was voor mijn huisgenoten. En je kan zeker al wel raden dat al die kilo’s, plus nog enkele extra, er stilaan maar zeker weer bijkwamen. Dit scenario herhaalde zich ontelbare keren opnieuw. Ik werd er moedeloos van, tot ik besloot om nooit meer te diëten, het zou mijn tijd wel duren en een operatie had ik er niet voor over.
Toen kwam de ommekeer. Ik had er niet meer op gerekend en zocht er ook niet meer naar. Ik reed met de auto door de Bredestraat in Hemiksem en zag op een raam de tekst: ‘Virtuele maagring’.  
Onmiddellijk heb ik mijn 3 afspraken gemaakt. Al had ik zo mijn twijfels, ik wilde het echt een kans geven en wilde me er voor open stellen.
Dat is het beste wat me ooit kon overkomen. Ik voelde me door Walter, de therapeut, in mijn waarde gelaten, begrepen en prima begeleid. Vanaf de eerste sessie is mijn verslaving, mijn onweerstaanbare drang naar chocolade, zoet, ijs én brood verdwenen. Ik kan nu genoegen nemen met één keer in de week mij een ijsje te permitteren en ik vergeet soms dat ik mezelf beloofd had om een stukje chocolade bij mijn boterham te eten. Ik ben nog maar 2 maanden bezig en ik geloof het haast zelf niet, maar ik eet niets meer tussen de maaltijden of ‘s avonds voor TV, ook al doet mijn man dat soms wel, zittende naast mij. Mijn drie maaltijden per dag zijn ook veel kleiner, al vind ikzelf dat ik toch goed eet. Het gevolg is dat ik tot nu 5,4 kg kwijt ben. Dagelijks beluister ik mijn ontspannings- en peppraatje dat Walter me doorgestuurd heeft en ook de zelfhypnose (die hij me aanleerde) oefen ik dagelijks. Hartelijk dank!”
Jenny D.P.

“Bedankt dat je mij van mijn suikerverslaving verlost hebt”
S.B.

Alcohol

Alcoholverslaving

Anoniem

Alcoholverslaving

Anoniem

Alcoholverslaving

Anoniem

“Dag Guy,
Nog steeds mag ik spreken van een kwalitatief betere nachtrust! De ervaring om monter wakker te worden is geheel nieuw voor mij. De verwachtingen zijn meer dan ingelost. Natuurlijk word ik geen goede slaper maar de voorbije periode is mijn levenskwaliteit door betere nachtrust enorm toegenomen. Vooral de diepte van mijn slaap is ontegensprekelijk. Mijn partner merkte het eigenlijk al van dag één. Eén belangrijke angst is op dit moment weg, namelijk dat ik verslingerd zou raken aan alcohol om mijn slaap door een roes op te wekken. Het gevolg is dat ik de voorbije dagen zelfs geen druppel gedronken heb. Nu de werkweek erop zit trakteer ik me met een goed glas wijn. Het is zeker onder controle. ‘k Zie er niet meer tegenop om te gaan slapen omdat ik weet dat ik veel kans heb om voldoende nachtrust te vinden. Die gemoedsrust alleen al is ontspannend.

Enorm bedankt daarvoor en een fijn weekend!”

Groeten uit Melle, B.D

“Ineens besefte ik het: m’n alcoholgebruik begon een probleem te worden en daar wilde ik vanaf. Maar dat bleek ik zelf niet te kunnen, dus had hulp nodig. Ik zag mezelf niet naar een kliniek of AA gaan, dus onderzocht de weg van hypnose. Via Google kwam ik bij Annemieke terecht en belde haar.
Dat was al een hele stap. Maar aan de telefoon was ze al heel aardig en begripvol. Het gevoel was gelijk goed. De eerste hypnose-sessie was een verademing. Wát een zachte en rustgevende stem! Ik voelde me zó op m’n gemak! En het bijzondere was dat ik de volgende dag al geen behoefte had aan alcohol. Totaal heb ik 4 hypnosesessies in twee weken gehad en dat heeft mij van mijn alcoholprobleem afgeholpen. Dus nooit meer stiekem drinken, geen flessen meer verstoppen en niet meer stiekem naar de glasbak. Ik ben Annemieke voor eeuwig dankbaar!”

Anoniem

“Hierbij wil ik u de wensen overmaken voor een even succesvol 2020… Met mij gaat alles uitstekend, voel me goed en straal nog meer dan in het begin. Dit alles heb ik aan u te danken! Alvast hartelijk dank voor alles…”

Groetjes Luc

“Geachte mevrouw Vanhoef,
Sinds mijn bezoek bij jou vorige week lukt het mij perfect om zowel het aperitiefje als het gebruikelijk glaasje bij de maaltijd en de rest van de avond te laten voor wat het is. Alvast bedankt!”

Met vriendelijke groeten, Sabrina

Hallo Isa,
sinds onze laatste sessie heb ik geen enkele interesse meer in alcohol. Je vertelde mij dat een alcoholverslaving eigenlijk zijn oorzaak vond in een lage zelfwaarde, en nadat we hebben gewerkt aan mijn zelfwaarde voel ik mij zo goed dat ik geen enkele interesse meer heb in alcohol.
Je hebt me ook suggesties gegeven dat alcohol vies ging smaken voor mij. Ik dacht dat het niet ging werken maar het gedachte van bier alleen maakt mij al misselijk!
Ik ben heel tevreden met wat je hebt gedaan voor mij…
M. V.D. (Hulst)

“Hey Guy, Still going strong! Bedankt om mijn leven een nieuwe richting te geven”
I.J.

Stoppen met Roken

Stoppen met roken

Anoniem

Stoppen met roken

Els

Stoppen met roken

Anoniem

“Beste Laurien,
Nog eens bedankt, ik ben nog altijd rookvrij en hoop dat zo te houden!”

Grxxtjes L.

“Goededag ik kan nu goed zonder sigaretten dus ga de 2de afspraak dinsdag afzeggen”

Mvg Inge V.B.

“Beste mevr. Gilis.
Ondertussen ben ik nog steeds gestopt met roken. Het kost mij ook niet al te veel moeite… Vandaar dat ik mijn tweede afspraak van 24/10 wens te annuleren. Vriendelijke groet.”

Walter R.

“Heel fier op mezelf, vandaag ben ik 1 maand rookvrij, ben super content dat ik die stap heb genomen, om via deze weg te stoppen.”

Bert Biesemans

“Hi,
Al bijna 48 uur zonder sigaret!!!! Gaat erg goed! Super blij mee!”

Marlien

“Ik ben nu 6 weken rookvrij en voel mij super. Geen drang, geen bijwerkingen, geen slecht humeur”
E.B.

“Na een week 80 sigaretten niet gerookt.”

Tobby

“Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen… ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!”
Less R.

“Beste Victor,
Het gaat erg goed, ik rook niet meer. De afspraak van as dinsdag lijkt me dan ook niet meer nodig. Bij deze zeg ik onze 2de afspraak dan ook af. Hartelijk bedankt voor alles!!”

Coen Rehman

“Hypnose… daar had ik zelf toch ook wel vragen bij. Weet ik dan nog wel wat ik doe? Is dat niet weggegooid geld?

2005: Ik riskeerde toen een eerste keer ‘stoppen met roken’ met hypnose bij een oudere man waar ik positieve ervaringen van gehoord had. En jawel, ik werd een niet-roker wel 12 jaar lang, tot een relatiebreuk in 2017. Je kent dat gedacht wel, één sigaretje roken of een trekje van iemand anders, dat zal toch geen kwaad kunnen. Maak jezelf niets wijs en weet dat je dan terug vertrokken bent.

2018: Met de overtuiging dat hypnotherapie mij zeker weer ging helpen, maakte ik een afspraak bij het eerste en kortbij zijnde hypnosecentrum dat ik vond. Wat een grote teleurstelling!! Na dikke 10 minuten stond ik terug buiten met een enorme goesting om een sigaret op te steken. Enkele dagen hield ik het vol op eigen karakter en dan was ik weer vertrokken. Blijkbaar denken sommige als ze ergens een cursusje gedaan hebben dat ze zo snel geld kunnen verdienen. Laat je dus niet vangen.

2020: Via een vriendin van mij hoorde ik over Laurien. Ze is iemand die weet waar ze mee bezig is. Die haar tijd neemt om je uit te leggen wat er gaat gebeuren. Want het is niet zo dat ze je in een trance brengt waarbij je je daarna niets meer herinnert. Het is net de bedoeling dat jij en je onderbewustzijn je alles herinnert wat er gezegd is om zo het probleem aan te pakken waar je voor komt. Ze kan niet toveren. Maar de hypnotherapie helpt je door je onderbewustzijn aan te spreken en je naar de juiste richting te wijzen. Een positieve ingesteldheid van jezelf met de hypnotherapie van Laurien doet wonderen. Je gaat je hier echt niet bedrogen voelen achteraf.

Er hangt inderdaad een prijskaartje aan. Daarbij kan ik maar 1 ding zeggen: je gezondheid en welzijn is onbetaalbaar!! In mijn geval bij ‘stoppen met roken’ is de rekening snel gemaakt. De prijs van een pakje sigaretten per dag in een spaarpotje steken en hij zal rap vol zitten. Bij Laurien zijn het ook geen 10 minuten en weer buiten maar wel twee lange sessies.

Hierbij wil ik ook nog eens extra een dikke merci zeggen tegen Laurien. Ik kan weer ademen zonder hoesten, kan weer buiten zitten zonder een stinkstok in mijn handen, moet niet meer ‘s avonds dringend naar de winkel omdat mijn sigaretten op zijn, heb geen bang meer voor een lange reis vlucht omdat ik dan niet kan roken, …”

Liesbeth Van de Velde, 48 jaar en gelukkige ex-roker!

“Het is voor mij altijd een angst geweest om te stoppen met roken voornamelijk omdat ik bang was om maar weer gewicht aan te komen. Door mijn gezondheid moest ik er toch iets aan doen aan roken. Vandaar heb ik een afspraak gemaakt met Paul en met hem doorgesproken wat de mogelijkheden zijn. Nu bleek dat het mogelijk was om mijn maagbandje verder te verstevigen om er zelf voor te zorgen dat ik niet aankom tijdens het stoppen met roken en dit is goed gelukt!

Ondertussen ben ik 7 dagen geleden gestopt met roken. Dat betekent dat ik 81 sigaretten minder heb gerookt dan een week geleden. Op de koop toe ben ik ook 8 kilo afgevallen van de maagband sessie bij Paul! Ik ben Paul erg dankbaar. Ik merk dat ik bij eerdere stoppogingen erg veel moeite had om de eerste 3 dagen door te komen. Paul heeft me in de eerste dagen ook erg geholpen als vraagbaak.”

Anoniem

“Ik ben Hans en ik heb vanaf mijn 15e gerookt. Op 52 jarige leeftijd heb ik mijn vader verloren. Mijn

vader heeft zijn hele leven gerookt. Toen was t voor mij duidelijk dat ik moest stoppen. Ik kreeg ook steeds meer klachten, van kortademigheid, hoest die niet echt weg ging, enz

Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch of hypnose bij mij zou werken. Met twee sessies hypnose ben ik gestopt. Ik taal er niet meer naar, kan soms nog wel denken aan hoe veel ik altijd rookte maar de behoefte is verdwenen en ik moet er niet meer aan denken ooit nog een sigaret op te steken. Ik merk nu al 4 maanden later dat mijn hoest verdwenen is en ik veel meer lucht heb dan voorheen.”

Hans

“Mijn ervaring met Victor is erg goed! Na 24 pogingen te stoppen met roken op alle mogelijke manieren, het nooit langer vol kunnen houden dan n week of n paar dagen, maar nu vandaag 30 dagen gestopt met roken dankzij 2 sessies hypnose. Totaal geen behoefte aan sigaretten of om ze te kopen. Erg blij met deze ervaring en zou het iedereen aanraden!!”

Nabuurs

“Eindelijk!! Na 41 jaar als roker door ‘t leven nu.. Al bijna 5 dagen niet roker! Het was best spannend, m’n eerste ervaring met hypnose, maar Victor heeft snel mijn vertrouwen gewonnen door zijn openheid. 1 ding weet ik zeker. Ik rook nooit meer. Dankjewel Victor!!”
Paul Abelen

“Hoi Sandra, je wandelt heel vaak door mijn gedachten en nu plak ik er ook eens ware woorden aan vast. Om met je te delen wat je voor me betekent hebt. Ik rook niet meer, en zonder enige moeite, ontzettend fijn! Ik ben rustiger vanuit zelfvertrouwen. Nog fijner!!!”

Anoniem

“Via via bij jou terecht gekomen om te stoppen met roken, waar ik al als een berg tegenop zag, omdat ik dacht dat ik last zou hebben van de ontwenningsverschijnselen. Na 1 sessie ben ik gestopt en heb nagenoeg niks geen last gehad en al snel voelde ik me beter en fitter. Nu al 3 maanden rookvrij. Dankjewel voor je steuntje in de rug.”

Leo 49 jaar

“Ik ben een niet-roker en ik blijf een niet-roker!” … die woorden hoor ik constant terug. De angst om het verdict ‘longkanker’ te horen, is verleden tijd. Ik voel geen enkele afhankelijkheid meer van die verdomde sigaretten en dat is zalig! De investering was het meer dan waard, Walter. Nogmaals dank!”
Bie V.P.

Andere

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Zelfvertrouwen & Afvallen

Anoniem

Bloosangst

Anoniem

Blozen & Zweten

Anoniem

Pijn

Anoniem

Pijn

Anoniem

Nagelbijten

Sjerida

Seksuele problemen

Anoniem

Ik heb drie kinderen die zonder epidurale verdoving geboren zijn. Als voorbereiding voor de bevalling van mijn derde kindje, koos ik voor hypnose. Dit was voor mij de meeste efficiënte methode in vergelijking met de andere klassieke behandelingen die ik reeds had geprobeerd. Ik heb mij goed voorbereid met hypnose vanaf de zevende maand. De hypnose heeft mij zowel geholpen met het verdragen van de weeën als de stress die een bevalling met zich meebrengt. Na mijn bevalling voelde ik mij merkelijk beter dankzij de hypnose: fysisch en mentaal, zodat ik mijn baby goed kon opvangen.
Bij mijn thuiskomst heb ik geen “baby-blues” noch een grote vermoeidheid gekend. Ik ben in volle vorm en fit, wat ik niet kan zeggen van mijn vorige bevalligen. Voor mij was het een zeer positieve ervaring.
Lea

“Na 3 sessies ben ik uiteindelijk vrij van een jarenlange eetstoornis”
C.H.Paul Abelen

“Hallo Birgit,

Zoals je mij toen had gevraagd, zou ik je op de hoogte houden over mijn ervaring met de hypnotherapie. Ik ben bij u op bezoek gekomen op 30/07/2020 en ik hbad toen op dat moment last van mijn hooikoorts. Inmiddels was ik al van toen ik 5-6 jaar was aan het sukkelen met hooikoortsproblemen e.d. Ik heb een kuur gevolgd van 6 jaar waarbij ik om de 2 weken een spuitje moest laten zetten, uiteindelijk heb ik het opgegeven omdat ik ook totaal geen verbetering aanvoelde. Nadien heb ik dan allerlei soorten pilletjes genomen zoals Zyrtec, Estivan, Xyzall, .. & alles hiervan werkte telkens maar 1 jaar, waarop het jaar nadien de medicatie uitgewerkt was & ook weer geen effect had.

Omdat ik in het verleden al enige ervaring had met hypnose, leek dit me ook een goede optie om toe te passen. Ik heb na deze sessie bij u dezelfde dag nog even last gehad, vanaf dan is het alleen maar beter gegaan. Nadien ook totaal geen last meer gehad, ik kon de warmte ook veel beter verdragen. Ik heb sinds die dag ook allerlei mensen aangeraden om hypnotherapie te overwegen als ze last hebben van hooikoorts of andere problemen. 

Alvast bedankt voor alle hulp.”

Met vriendelijke groeten, Wayne

“Ik kwam bij Alex terecht op aanraden van Nina (van ’t Pure Vrouwtje), die ik uit mijn netwerk ken. Na 3 burn-outs was ik aan het afstevenen op een 4de burn-out en ik had al genoeg therapie en coaching gevolgd en zocht een alternatief. Ik had al eens iets gelezen over het herprogrammeren van je brein en sprak Nina hierover aan.

Zo kwam ik bij Alex terecht die me leerde om los te laten en een rem inbouwde, zodat ik voor het eerst in veel jaren voor mezelf leerde kiezen zonder me daar schuldig over te voelen.

Ik heb mijn verlatingsangst overwonnen en kwam te weten dat ik geen bindingsangst heb en wel degelijk open sta voor een nieuwe relatie.

Vol zelfvertrouwen stapte ik na mijn 3rde sessie naar huis. Ik merk een sterke vooruitgang na 1 maand en 3 sessies en heb weer zin in het leven!”

Lies D.

“Ik kijk in ieder geval terug op een bijzondere ontmoeting en ik wilde je zeker ook nog bedanken om er voor mij te zijn op de momenten waarop ik door een moeilijk stuk moest. Sindsdien hebben mijn gevoelens van angst of verdriet ook een soort extra ‘geheugen’ gekregen, waarbij het gevoel van daarin gesteund te zijn en er niet alleen door te moeten daar nu ook bij horen. Dus in ieder geval: bedankt!”

S.A

“Mijn smetvrees is met 60% afgenomen, we zijn er nog niet, maar ik heb terug hoop en dat is ook al veel waard. Mijn man moet al niet meer de deuren openen voor mij omdat ik een angst had voor de bacteriën op de deurhendel.”

V.D

“Goede avond Delphine. Ik wou even laten weten dat alles super goed gaat met de nageltjes. Ze groeien snel en de tip met de vijl werkt super. Ik bezorg je binnenkort een foto van mijn mooi gelakte nagels. Vele groetjes.”

Anoniem

Al sinds mijn kleutertijd heb ik last van verschillende tics. Ik heb nooit anders geweten. Nu ik 16 ben wilde ik er eindelijk vanaf. Na de eerste sessie was het al een pak minder én ben ik er achter gekomen wat de oorzaak was. Toch wilde ik het resultaat nog versterken en ben ik voor een tweede sessie gegaan. Ik kan de tics nu goed onder controle houden. Bij erge stress kunnen ze wel eens even opkomen, maar ze verdwijnen ook weer snel.

Robby, 16 jaar

Jarenlang heb ik last gehad van rusteloze benen waardoor ik moeilijk in slaap viel. Ik was er eerst niet van overtuigd dat hypnose hier verandering in kon brengen, maar na één sessie had ik er al geen last meer van. Soms heb ik het gevoel dat het weer opspeelt, maar dan lijkt het alsof mijn lichaam hiertegen vecht en dan trekt het meteen weg zodat ik rustig in slaap kan vallen.

Jan, 38 jaar

Ik had al een hele tijd last van smetvrees. Het werd onhoudbaar. Ik werd er vreselijk ongelukkig van en mijn mama had amper nog tijd voor zichzelf omdat ze steeds bezig was met poetsen omdat ik overal vies van was. We voelden aan dat het verergerde als ik stress had. Na enkele hypnoses, waar op de stress én de smetvrees gewerkt werd, ben ik hier nu van verlost. Het gaat heel goed met me en ook mama kan weer op haar beide oren slapen.

Lotte, 10 jaar

De hypnose op zich is leuk om mee te maken, zo wonderlijk dat dat kan – alle emoties die weggehaald worden, heerlijk om die niet meer bij je te hoeven hebben. Ik heb alle sessies als fijn, bevrijdend en relaxed ervaren.”

Met vriendelijke groet, Silvia D.

“Dankjewel Frank voor het terugvinden van mijn leven. Ik heb de boel weer goed op de rit, heb nieuwe verrassende inzichten waar ik zeker mee aan de slag ga. Ik voelde me helemaal op mijn plek ondanks de soms pittige gesprekken.”
Esther

“Alle puzzelstukjes op z’n plek. Heel bijzonder, inzichtelijk en verlichtend. Blij dat ik bij Natascha ben terechtgekomen. Voel me zoveel beter..”

M.J. van Dijk

“Dag Guy,
Nog steeds mag ik spreken van een kwalitatief betere nachtrust! De ervaring om monter wakker te worden is geheel nieuw voor mij. De verwachtingen zijn meer dan ingelost. Natuurlijk word ik geen goede slaper maar de voorbije periode is mijn levenskwaliteit door betere nachtrust enorm toegenomen. Vooral de diepte van mijn slaap is ontegensprekelijk. Mijn partner merkte het eigenlijk al van dag één. Eén belangrijke angst is op dit moment weg, namelijk dat ik verslingerd zou raken aan alcohol om mijn slaap door een roes op te wekken. Het gevolg is dat ik de voorbije dagen zelfs geen druppel gedronken heb. Nu de werkweek erop zit trakteer ik me met een goed glas wijn. Het is zeker onder controle. ‘k Zie er niet meer tegenop om te gaan slapen omdat ik weet dat ik veel kans heb om voldoende nachtrust te vinden. Die gemoedsrust alleen al is ontspannend.
Enorm bedankt daarvoor en een fijn weekend!”

Groeten uit Melle, B.D

“Vanuit grote paniek ben ik bij Natascha terecht gekomen. Bindings- en verlatingsangst zorgde voor enorme paniekaanvallen en hyperventilatie. Natascha heeft mij geholpen om te achterhalen waar mijn angst vandaan komt en wat ik diep van binnen echt wil! Dat heeft mij enorm veel inzicht gegeven. Ik heb bij haar geleerd dat mijn gedachten maar gewoon mijn gedachten zijn en dat deze niet waar hoeven te zijn, dat is de angst die tegen mij praat en die probeert te vluchten! Na een aantal sessies heb ik geen paniekaanvallen en hyperventilatie meer gehad en ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen. Ik ben er nog niet maar de momenten dat mijn angst aanwezig is zijn veel korter en ik weet dat het weer afzakt waardoor het voor mij dragelijker is geworden!”

Anja T

“Na enige twijfel ben ik in november 2017 geweest voor sessies bij Paul. Deze twijfel blijkt nu totaal onterecht. Tijdens de intake sessie werd uitgelegd hoe de sessies eruit zouden zien en werden mijn verwachtingen besproken. ln het begin voelde ik mij erg zenuwachtig. Ik kreeg er zelfs een beetje buikpijn van. Tijdens deze intake gleed de spanning van mij af. lk vind Paul een erg prettig person die mij ook gelijk op mijn gemak wist te stellen. Enigszins verbaasd was ik wel, dat hij na mijn antwoorden op zijn vragen over mijn stoelgang precies een aantal karaktereigenschappen van mij wist te noemen.
ln de daaropvolgende weken ben ik om de week bij Paul geweest. Elke sessie vond ik erg fijn. Even helemaal ontspannen, hier ook tips voor meekrijgen en helemaal tot jezelf komen. Vaak klonken de grond/stoel oefeningen maar een beetje gek, maar als je het dan doet merk je toch het verschil in je lichaam.
Na de eerste sessie merkte ik al dat ik de hypnose fijn vond. lk wist van tevoren niet precies wat ik daarvan moest verwachten. ln het begin was het ook even wennen om dit thuis te doen. Na een aantal weken begon ik verschillen te merken, sommige heel duidelijk, anderen kon ik mijn vinger niet op leggen. Mijn stoelgang werd gelijkmatiger en rustiger, wanneer het afweek kon ik daar een oorzaak vooraanwijzen. Bijvoorbeeld ziekte of erge spanning. Maar daarnaast merkte ik ook dat ik mij minder druk ging maken en minder bezig was met negatieve dingen in mijn leven. Door deze positieve draai vind ik ook meer rust.
Nu de laatste sessie bijna hier is, ben ik erg blij dat ik deze stap genomen heb. lk ben mij meer bewust van mijn lichaam en hoe dit te beinvloeden is.”

Linda

“Mijn ervaring met hypnotherapie. In eerste instantie was ik sceptisch hierover en aan de andere kant zeer nieuwsgierig. Sceptisch: kan ik gehypnotiseerd worden. Nieuwsgierig: hoe zou dat voelen. De eerste vraag die ik kreeg was “waar wil je aan werken bij jezelf”. Dat was al meteen een goede stof om bij mezelf dieper na te denken over waarom ik geholpen wil worden door een hypnotherapeut en wat wil ik daarbij bereiken. Ik kwam na lang nadenken tot de conclusie dat ik best wel veel last had van faalangst.

Bij de intake kwam nog meer naar voren dan ik had gedacht. Dacht dat ik mijn leven aardig op orde had. Niets was minder waar. De eerste keer dat ik in trance werd gebracht was een openbaring. Je bleef bewust van je omgeving, maar je kon niet bewegen. Ik voelde me ook zeer op mijn gemak en ontspannen. Ik mocht naar een voor mij veilige plek. Deze plek kon ik iedere keer bezoeken tijdens een sessie als het moeilijk werd. De tweede keer werd mij gevraagd om een tijdlijn te lopen. En iedere keer als er wat op die lijn gebeurde werd me gevraagd hoe oud ik was, wat ik zag en wat er gebeurde. Die punten werden   opgeschreven en later in andere sessies behandeld.

Na elke sessie was ik heel moe, maar wel rustiger en ontspannen. Ben ook blij dat ik dit heb gedaan. Het heeft me voldoening gegeven en ik kan beter met dingen omgaan. Mijn faalangst is ook zo goed als weg. Heb geleerd hoe ik ermee om moet gaan en zie er niet meer tegenop om dingen te ondernemen.”

Jolanda

“Mijn slaapprobleem is verholpen door Paul. Ik ben een heel ander mens geworden en ben iedere dag dankbaar dat ik toen de stap genomen heb.”

Monique

“Het voelt heel goed na je behandeling, ik hoop dat ik dit gevoel bij me kan houden. Nu al zijn er verschillende obstakels weggenomen. Een nieuw avontuur is gestart!”

Anoniem

“Voetje voor voetje wordt er op een liefdevolle manier begeleid om innerlijk helemaal in balans te komen.”

Anoniem

“Hoi Marielle
Thx nog voor de hypnose voor wat meer assertiviteit. Ben eindelijk voor mezelf opgekomen en van job veranderd 🙂 Heb me niet meer onder tafel laten praten door de baas.”

Helga

“En zo gaat er een week voorbij, en ik realiseer me, dat ik hoe dan ook met een lach opsta. Good job!”

Anoniem

“Hij slaapt weer als een roosje. En dat zonder pilletje.”

Anoniem

“Superbedankt voor een life-changing regressie onder hypnose! Ik heb hierdoor nog meer helderheid gekregen over de belangrijke thema’s in mijn leven, het een plaats kunnen geven, maar ook op kunnen lossen. Je straalt zoveel vertrouwen, professionaliteit en verbinding uit, dat het heel veilig voelde. Dit gun ik iedereen! Heel hartelijk dank, Marielle!”
Meer Fennema

“Hallo Marielle,
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de inzichten die je me hebt gegeven, het heeft me heel veel goed gedaan. Je bent een mooi mens en ik ben blij je te hebben ontmoet! Het was zo fijn om met je te praten en het gevoel te hebben dat je echt begrepen wordt! En ook nog bedankt voor je extra tijd!! Je bent een topcoach en ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.”

Liefs, Valerie Vandebosch

“Ik wil je even vertellen, dat wat er tijdens de hypnose gebeurde, misschien wel tot de top 10 behoort van mooiste momenten in mijn leven. Ook deze sessie heeft me tot rust gebracht en ik merk dat ik ook thuis makkelijker even tot rust kan komen.”

Anoniem

“Hierbij mijn feedback van de hypnose sessies: je wordt erkent als persoon en serieus genomen. Je wordt niet veroordeelt maar begrepen. Goede ondersteuning. Ik ben heel tevreden. Al aan enkele mensen aangeprezen.”

Met vriendelijke groeten, Sandy Ceuppens

“Hello, Dag Marc, bij deze willen wij U nogmaals bedanken voor Uw tussenkomst en goede raad. JIJ hebt ons doen inzien wat het echte leven betekent, wat echt mogelijk is. Ondertussen verwachten wij ons eerste kindje, gewoon fantastisch! Blij dat wij U mochten leren kennen. Hopelijk kan je nog vele andere koppels helpen in moeilijke situaties. Bedankt Marc.”

Evelyne en Geert

“Hallo, sinds mijn sporthypnosesessies zijn mijn prestaties tijden het tennissen fantastisch verbetert. Mijn faalangst is weg en heb nu de technieken meer onder controle. Ik wilde dit graag meedelen als dank en tevens andere sporters aanraden eens langs te komen bij U. Nogmaals bedankt!”

Rik A.

“Bedankt Marc om me essentiële tools aan te reiken waarmee ik de kracht in mezelf heb (terug)gevonden. Jouw krachtige combinatie van positieve psychologie, NLP en hypnose heeft me er helemaal bovenop geholpen. Ik voel me sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Je bent een ongelooflijke mentor. Nogmaals bedankt!”

Carline De C.

“Dag Marc, Ik wil je alvast bedanken dat je me hebt geholpen om het vertrouwen in de mensen terug te winnen en mezelf beter te doen voelen. Hierdoor heeft mijn relatie ook een 2de kans gekregen. Bedankt voor alles Marc!”

Telma W.

“Beste Victor,
Ik ga overigens nog steeds lekker, neem rust als ik merk dat ik begin te stressen/negatief ga denken. Ben een stuk lichter, zit inmiddels op een weer betere plek in Amsterdam. Aan het IJ. Dank voor jouw bijdrage hierin!”
Wim

“Wanneer je bij Victor komt, voelt het alsof je hem al jaren kent. Hij weet precies waar hij naar moet vragen en weet je op je gemak te stellen. De hypnotherapie sessies zijn altijd weer bijzonder nuttig!”
Fenna

“Ik heb enkele malen afgesproken met Victor en dat is goed bevallen. Hij is een prettig persoon die mij (naast hypnotherapie) ook coachingadviezen heeft gegeven. Dat heb ik als nuttig ervaren. Victor werkt vanuit een oprechte interesse in de ander en denkt volop met je mee. Zijn betrokkenheid is mooi om te zien en dat geeft een goed gevoel. Dankjewel Victor!”

Groet, Daan

“Hi Victor,
Zoals het ernaar uitziet, zien we elkaar niet meer (na laatste succesvolle sessie). Ik wil je middels deze weg erg bedanken voor je hulp. Je hebt me begeleid naar het vinden van de root cause van issues die in mijn leven speelden. Super bedankt voor je tijd en energie! Ik waardeer wat je voor me hebt gedaan enorm!”
Liefs, Fay

“Hallo Walter
Ik wou je even zeggen dat mijn leven helemaal veranderd is in positieve zin. Dankzij jou ben ik genezen van mijn hypochondrie, waar ik al ongeveer 52 jaar mee rondloop. Niet te geloven hoe rustig ik nu ben en hoeveel mooier het leven is nu ik niet meer angstig ben en eindeloos pieker. Ik praat zelfs rustig in plaats van te ratelen. Volgens mijn vrienden ben ik wel het levende bewijs dat hypnose werkt! Duizendmaal dank!”

Groetjes, Josee A.

“Ik heb hulp ingeroepen voor een intiem probleem en kwam nogal gespannen op de afspraak, want ja moest toch een drempel over. Gelukkig ben ik bij jou terecht gekomen. Door de rust die je aan mij doorgaf, kon ik eigenlijk zonder moeite m’n verhaal doen en kwamen we samen snel bij de oorzaak. Na 2 afspraken kan ik zeggen volledig verlost te zijn van m’n probleem en is m’n zelfvertrouwen ook nog eens enorm toegenomen.”

Anoniem 25 jaar

“Ik wilde de stress die ik had door m’n drukke leven beter leren beheersen en loslaten en kan iedereen hiervoor hypnose bij Monique aanraden. Ze is duidelijk en heeft een prettige stem wat ik erg belangrijk vind. Elke sessie maakt me sterker, ga altijd met een voldaan gevoel weg en kom met een heerlijk ontspannen gevoel weer thuis. Dankjewel Monique.”

Mark 44 jaar

“Eindelijk bijt ik niet meer op m’n nagels en pruts ik niet meer aan die velletjes! Vanaf nu gebruik ik enkel het juiste “gereedschap”. Na 50 jaar (en zoveel vieze producten later) ben ik er nu echt vanaf dankzij jouw hypnosesessies. Ik hoef mijn handen en vingers niet langer weg te steken en toon ze nu met veel trots. Wat doet me dat plezier! Heel hard bedankt!”
K.Z.

“Ja, ik kan Walter alleen maar aanbevelen. De eerste sessie bij hem was ineens al geslaagd, terwijl ik al jaren elders hypnose volgde, zonder resultaat! Een super hypnotherapeut!”
Rita P.

“Meer dan 35 jaar heb ik op mijn nagels gebeten. Een irritante verslaving, niet om aan te zien en bovendien nog pijnlijk ook. Na slechts 2 hypnosesessies was ik van deze vieze gewoonte verlost. Zal je eeuwig dankbaar zijn hiervoor!”
Annick V.

“Al 30 jaar had ik écht last van arachnofobia. In die mate dat ik hysterisch wegrende bij het bespeuren van een spin en dat mijn huisgenoten het maar moesten oplossen. En dat terwijl ik best wel een heel gezonde en evenwichtige persoon ben. Ik kende Walter al langer en besloot om via hypnotherapie mijn probleem aan te pakken. Walter stelde mij meteen op mijn gemak. In de hypnosesessies heb ik hem ervaren als een zeer bekwaam begeleider, die er ten allen tijde voor zorgde dat ik mij comfortabel en veilig bleef voelen.
Resultaat: na een grondige intake en eerste verkenning en twee heuse hypnosesessies was ik van de spinnenvrees verlost! Ik ben geen liefhebber van spinnen geworden, maar ik kan op een normale manier de confrontatie aan. En dit effect duurt ondertussen al twee jaar. Een echte aanrader!”
Ann V.H.

“Hoi Walter, ik heb geweldig nieuws voor je: ik ben helemaal niet bang meer voor wespen!
Ik kan nog steeds niet verdragen dat er een beest rond m’n hoofd hangt, maar kan net zoals andere mensen nu rustig reageren. We hebben ondertussen al 2 keer een BBQ gedaan en dat is fantastisch goed gegaan. Toen plots een wesp voorbij vloog, zei ik tegen m’n zoon: “Oh, het is maar een wesp” en hij wist niet wat hij hoorde. Geweldig toch! Ik kan ook weer naar de markt gaan en lekker ontspannen rondlopen, of gewoon m’n brommer nemen en een ritje maken. Je hebt mijn leven en dat van m’n gezin veranderd. Bedankt!!”
Nancy N.

“Ik heb in totaal vier sessies bij Victor gedaan. Mijn ervaring met Victor is heel positief. Hij weet je op je gemak te stellen en jouw problematiek heel goed te analyseren. Bij mij heeft hij diverse methoden toegepast om mijn gevoel van niet gewenst zijn, niet goed genoeg zijn, op te lossen. Dat zat heel diep. Een grote geschiedenis die terugging tot mijn betovergrootmoeder. We hebben dit helemaal uitgediept en ik ben ontzettend blij dat dit nu is opgelost. Ik heb meer zelfvertrouwen en veel minder zelfkritiek. En dat voelt heel goed!”
Annette Simons

Sinds het moment dat ik een hypnose onderging voor mijn allergie, heb ik geen allergische reacties meer op appels en nectarines. Ik kon dit (en ander fruit) vòòr de sessie echt niet eten. Mijn mond en mijn keel gaven onmiddellijk een allergische reactie in de vorm van een brandend gevoel. Sindsdien moet ik niet meer zo hard opletten en kan ik appels en nectarines rustig opeten als het bijvoorbeeld geserveerd wordt in een gerecht. Ik zal snel eens een nieuwe hypnose sessie moeten boeken om ook de andere zaken aan te pakken.

Caroline, 38 jaar

“Ik ben door jouw hypnotherapie heel goed geholpen, en dit tot mijn eigen grote verwondering. Ik stond aanvankelijk heel sceptisch tegenover hypnose en de geheimzinnigheid die er rond hing, o.a. door de spectaculaire verhalen op TV en in tijdschriften. De sessies verliepen heel tof en gaven me terug meer vertrouwen in mezelf. Ik stap nu met oneindig veel zelfvertrouwen in liften, waar ik ooit 17 verdiepingen te voet ging vanuit doodsangst. De schrik voor liften (en kleine ruimtes) is nooit meer teruggekomen. Gewoon de lift in en uit, toiletdeur dicht en op slot in een vreemde omgeving, minder stress als ik met veel mensen in een kleine ruimte zit, enz. Het maakt het leven zoveel makkelijker, ik hoef me geen zorgen meer te maken! En wat heel belangrijk is … het effect is blijvend! Zoveel dank hiervoor!”
Ingrid S.

“​Hallo Walter, ik ben enkele maanden geleden bij jou geweest, omdat ik geen groenten of fruit kon eten. Ik vond de smaak echt niet lekker en het gevoel in m’n mond was niet prettig. Wel, alles verloopt steeds beter en beter! Ik had dat nooit verwacht. Ik eet elke dag gewoon gezellig mee met wat mijn lief maakt en ondertussen eet ik paprika, courgette, wortel, pompoen, sojascheuten, selderij, khaki, peer, kiwi, druiven en noem maar op! Niet alles valt even hard in de smaak, maar ik ga het proeven al niet meer uit de weg en daar ben ik heel blij om. Heel tevreden dus met de vooruitgang, waarvoor nogmaals dikke merci!”
Janice L.

“De heer Victor Elzo Kraemer heeft mij de afgelopen maanden geholpen in mijn onderzoek naar hypnose voor mijn profielwerkstuk. Hij heeft mij hier niet alleen ontzettend netjes te woord gestaan en zeer nuttige en bruikbare informatie gegeven, maar ook geholpen door mij uit te nodigen bij lezingen over hypnose en het bijwonen van een hypnosesessie waarbij iemand ook daadwerkelijk onder hypnose is gebracht, zodat ik hypnose ook daadwerkelijk in de praktijk heb kunnen ervaren. Victor is iemand die ergens 100% voor gaat en je enorm goed op weg kan helpen naar een prachtig resultaat. In mijn geval een 8,5 voor mijn werkstuk! Ook dank voor de mogelijkheid van het bijwonen van de ontzettend bijzondere hypnosesessie van mijn vader.”

Lindsey Zimmerman

Victor ken ik van de opleiding van de Hypnose Academy te Bussum. Victor straalt zelfvertrouwen uit, heeft de gave om snel rapport met mensen te maken en bovenal, hij heeft heel veel ervaring met het coachen en helpen van mensen. Dit was voor mij de reden om bij hem een sessie te volgen.

Vorig jaar in augustus (2018) heb ik Victor dan ook om hulp gevraagd inzake een issue waar ik al jaren last van heb. Een gebrek aan zelfvertrouwen. Op de een of andere manier was ik niet in staat dit zelf op te lossen.

Ik kan niets anders zeggen, dat na de sessie in augustus, mijn zelfvertrouwen door het dak is gegaan; alleen maar beter en beter. En dat na 1 sessie! Wat me vooral bijgebleven is, is zijn creatieve en professionele manier van werken. Gericht op resultaat zonder oog te verliezen voor de menselijke kant, het hart op de juiste plaats! Daarom beveel ik Victor graag aan als Hypnotherapeut!”
Met vriendelijke groet, André

“Dag Marielle,
Ik ben blij dat ik die sessies heb gedaan bij je. Heb er echt wel iets aan gehad. Als ik het me financieel kon permitteren kwam ik elke week maar dat gaat dus niet. Het frapantste is dat mijn ogen zijn opengegaan ivm xxx, Ik zie nu alles heel klaar en hoe het eigenlijk zit. Ben nu wel heel kwaad op mezelf dat ik zo stom ben geweest om niet eerder een punt achter de relatie te zetten. Maar als ik niet bij jou was geweest, had ik dat nu niet ingezien. Dus… Als ik het nodig acht dan kom ik zeker langs. Je hebt veel uit me gehaald hoor. De zelfhypnose lukt ook wel. Niet altijd, maar dat is een kwestie van oefenen denk ik. Zou je het erg vinden als ik af en toe eens een mailtje stuur als ik goede raad nodig heb?”

Met vriendelijke groeten, Paul H.

Marielle, ik ben blij dat ik geluisterd heb naar mijn gevoel om contact met je op te nemen. Ik voelde onmiddellijk een aantrekking en toen ik je beter leerde kennen merkte ik dat er overeenkomsten waren in belangrijke zaken en dat voelde vertrouwd en ook als thuiskomen. Het was nu mijn beurt om dingen te leren en dat heb jij met succes gereactiveerd! Ik heb dankzij jou de kracht van mijn onderbewustzijn ervaren en gevoeld wat ik nodig had. Vanuit deze bijzondere en unieke ervaring zijn er inzichten en veranderingen in mijn leven ontstaan en zullen er zeker nog volgen. Ik behoud het gevoel van de ervaring, de ontmoeting en al datgene wat hieruit voortvloeit omarm ik met open armen.

Ook mijn man heeft deze ervaring met jou als zeer gunstig ervaren. Ook voor hem heeft dit nieuwe wegen geopend. Dit was hetgeen we net nodig hadden om onze levenstaak op persoonlijk en zakelijk verder te kunnen vervolledigen. Wij zijn je zeer dankbaar voor je bijzondere talenten, wijsheid en geduld die u met elk ons heeft gedeeld! Dankuwel voor je tijd en deze ontmoeting. Ik en wij vergeten je nooit en hebben hier een goed gevoel aan overgehouden. De weg naar verandering is voelbaar en werkt nog lang na;

Ik kan vanuit een dosis gezond verstand en eigen ervaring iedereen aanbevelen dat dit een goede en een deskundige investering is in jezelf! Ik ben overtuigd en kies daarom van harte een opleiding bij jullie! Ik zeg hiermee geen vaarwel maar alvast “tot later”!
Warme groeten vanwege Sabina en Youri

“De eerste keer dat ik bij Victor kwam, was voor systemisch werk. Ik had veel over familieopstellingen gelezen, maar zag het niet zo zitten om dit met een grote groep mensen te doen. Ik las op internet dat Victor systemisch werk doet en dat triggerde mijn nieuwsgierigheid.

Er zijn wat zaken in mijn voorgeslacht gebeurd waarvan ik het gevoel heb dat deze nog steeds doorwerken in het heden. Tijdens het systemisch werk had ik niet echt het gevoel dat er echt iets gebeurde en had ik soms het gevoel dat ik maar deed alsof. Maar na deze sessie merkte ik wel een shift en had ik het gevoel dat er wat veranderd was. Daarna voelde ik ook dat ik het verleden kon laten rusten, dat het OK was. In de sessies erna zijn we gaan werken met hypnose. Ik wilde een paar zaken aanpakken die mij gehinderd hebben in mijn professionele leven, nl. een gebrek aan zelfvertrouwen en angst om mij voor groepen te presenteren. Ik voel nu veel meer rust en zelfvertrouwen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee.

Ook de tijdlijn therapie heeft me veel geholpen. Ik heb ook veel aan de tip van Victor om het verleden en toekomst mentaal niet links en rechts voor me te zien maar het verleden achter mij en de toekomst voor mij. Dit geeft me veel meer het gevoel dat ik in het nu sta, dat het verleden achter mij ligt en de toekomst voor me in plaats van dat ik een speelbal ben die van het verleden naar de toekomst wordt bewogen. Lastig om uit te leggen maar voor mij heel concreet.

Het is voor mij lastig om heel concreet aan te geven wat er nu echt veranderd is maar ik merk dat de issues die 2 maanden geleden nog heel belangrijk voor me waren, zoals angst om te presenteren, nu voor mij geen issues meer zijn.”
Groet, Eddy

Victor, ik wil je bij deze nog eens extra bedanken voor de fijne veilige sessies en jouw betrokkenheid. Ik kwam voor het eerst bij Victor naar aanleiding van mijn jarenlange strijd tegen nagelbijten. Sinds mijn 8ste beet ik nagels en vanaf mijn 13e heb ik geprobeerd er vanaf te komen. Ik ben inmiddels 26 jaar en ik merkte dat de stress die ik ervaarde, veroorzaakt door het scriptieproces, funest was voor mijn nagels. Maandenlang waren mijn handen niet om aan te zien en dit was voor mij de druppel. Het onbewuste proces dat zich dagelijks herhaalde, werd mij steeds duidelijker. Ik kon hier niet zelf vanaf komen met nog even een extra dosis doorzettingsvermogen. Als Toegepast Psycholoog weet ik immers dat het onderbewuste een veel grotere rol speelt dan dat de meeste mensen zich realiseren.

Ik zocht een goede Hypnotherapeut die echte hypnose toepast en zo kwam ik bij Victor terecht. Door de directe hypnose en de fijne omgang in de hypnosestaat die hij hanteert, ben ik na slechts 3 sessies al van mijn nagelbijten af!!! Ik kan het zelf soms nauwelijks geloven.

Mijn handen hoef ik niet meer te verstoppen vanwege schaamte, want ze zien er weer mooi en vrouwelijk uit. Ik kan iedereen die last heeft van nagelbijten, of andere onbewuste zelfverminkingsacties, aanraden een afspraak te maken bij Victor!”
Sjerida Stouthamer