HYPNOSE GETUIGENISSEN – ALCOHOLVERSLAVING

GETUIGENISSEN OVER HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE BIJ ALCOHOLVERSLAVING

Lees hieronder echte ervaringen van onze cliënten over hypnose bij het overwinnen van alcoholverslaving

Bij Hypnose Praktijk met vestigingen in België en Nederland (bekijk al onze vestigingen) kan u terecht voor een stapsgewijze oplossing, eentje die uw levenswijze voorgoed zal veranderen.

Het spreekt voor zich dat u uitsluitend de allerbeste behandeling wilt. Misschien hebt u al enkele – tevergeefse – pogingen achter de rug, misschien is dit uw eerste stap naar verbetering. Hoe dan ook, bij ons zit u goed voor een professionele en persoonlijke begeleiding naar een uitkomst, naar een oplossing die u vrijheid en verademing schenkt.

Dit vraagt om bevestiging, om getuigenissen die onze expertise kunnen beamen. Ontdek hieronder de positieve reacties van onze eerdere klanten en overtuig uzelf van onze vakbekwaamheid en knowhow. Hebt u hierna nog vragen, dan kan u ons vanzelfsprekend contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

HYPNOSE ERVARINGEN OVER ALCOHOL

Alcoholverslaving

Anoniem

Alcoholverslaving

Anoniem

Alcoholverslaving

Anoniem

“Dag Guy,
Nog steeds mag ik spreken van een kwalitatief betere nachtrust! De ervaring om monter wakker te worden is geheel nieuw voor mij. De verwachtingen zijn meer dan ingelost. Natuurlijk word ik geen goede slaper maar de voorbije periode is mijn levenskwaliteit door betere nachtrust enorm toegenomen. Vooral de diepte van mijn slaap is ontegensprekelijk. Mijn partner merkte het eigenlijk al van dag één. Eén belangrijke angst is op dit moment weg, namelijk dat ik verslingerd zou raken aan alcohol om mijn slaap door een roes op te wekken. Het gevolg is dat ik de voorbije dagen zelfs geen druppel gedronken heb. Nu de werkweek erop zit trakteer ik me met een goed glas wijn. Het is zeker onder controle. ‘k Zie er niet meer tegenop om te gaan slapen omdat ik weet dat ik veel kans heb om voldoende nachtrust te vinden. Die gemoedsrust alleen al is ontspannend.

Enorm bedankt daarvoor en een fijn weekend!”

Groeten uit Melle, B.D

“Ineens besefte ik het: m’n alcoholgebruik begon een probleem te worden en daar wilde ik vanaf. Maar dat bleek ik zelf niet te kunnen, dus had hulp nodig. Ik zag mezelf niet naar een kliniek of AA gaan, dus onderzocht de weg van hypnose. Via Google kwam ik bij Annemieke terecht en belde haar.
Dat was al een hele stap. Maar aan de telefoon was ze al heel aardig en begripvol. Het gevoel was gelijk goed. De eerste hypnose-sessie was een verademing. Wát een zachte en rustgevende stem! Ik voelde me zó op m’n gemak! En het bijzondere was dat ik de volgende dag al geen behoefte had aan alcohol. Totaal heb ik 4 hypnosesessies in twee weken gehad en dat heeft mij van mijn alcoholprobleem afgeholpen. Dus nooit meer stiekem drinken, geen flessen meer verstoppen en niet meer stiekem naar de glasbak. Ik ben Annemiek voor eeuwig dankbaar!”

Anoniem

“Hierbij wil ik u de wensen overmaken voor een even succesvol 2020… Met mij gaat alles uitstekend, voel me goed en straal nog meer dan in het begin. Dit alles heb ik aan u te danken! Alvast hartelijk dank voor alles…”

Groetjes Luc

“Geachte mevrouw Vanhoef,
Sinds mijn bezoek bij jou vorige week lukt het mij perfect om zowel het aperitiefje als het gebruikelijk glaasje bij de maaltijd en de rest van de avond te laten voor wat het is. Alvast bedankt!”

Met vriendelijke groeten, Sabrina

Hallo Isa,
sinds onze laatste sessie heb ik geen enkele interesse meer in alcohol. Je vertelde mij dat een alcoholverslaving eigenlijk zijn oorzaak vond in een lage zelfwaarde, en nadat we hebben gewerkt aan mijn zelfwaarde voel ik mij zo goed dat ik geen enkele interesse meer heb in alcohol.
Je hebt me ook suggesties gegeven dat alcohol vies ging smaken voor mij. Ik dacht dat het niet ging werken maar het gedachte van bier alleen maakt mij al misselijk!
Ik ben heel tevreden met wat je hebt gedaan voor mij…
M. V.D. (Hulst)

“Hey Guy, Still going strong! Bedankt om mijn leven een nieuwe richting te geven”
I.J.