Hypnose GETUIGENISSEN – Angsten & FOBIEËN

GETUIGENISSEN OVER HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE BIJ ANGSTEN EN FOBIEËN

Lees hieronder echte ervaringen van onze cliënten over hypnose bij het overwinnen van angsten en fobieën. 

Faalangst, sociale angst, angst- en paniekaanval, plankenkoorts, emetofobie (angst om te overgeven), … en ga zo maar verder: het zijn stuk voor stuk vervelende angsten en belemmeringen. U wilt er het liefst permanent van afgeraken en zo snel mogelijk. Bij Hypnose Praktijk met vestigingen in België en Nederland (bekijk al onze vestigingen) kan u terecht voor een stapsgewijze oplossing, eentje die uw levenswijze voorgoed zal veranderen.

Het spreekt voor zich dat u uitsluitend de allerbeste behandeling wilt. Misschien hebt u al enkele – tevergeefse – pogingen achter de rug, misschien is dit uw eerste stap naar verbetering. Hoe dan ook, bij ons zit u goed voor een professionele en persoonlijke begeleiding naar een uitkomst, naar een oplossing die u vrijheid en verademing schenkt.

Dit vraagt om bevestiging, om getuigenissen die onze expertise kunnen beamen. Ontdek hieronder de positieve reacties van onze eerdere klanten en overtuig uzelf van onze vakbekwaamheid en knowhow. Hebt u hierna nog vragen, dan kan u ons vanzelfsprekend contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

HYPNOSE ERVARINGEN OVER ANGSTEN

Angst om onder de mensen te komen

Anoniem

Slikangst

Anoniem

Angsten

Anoniem

Sociale angst

Anoniem

Angstaanvallen

Anoniem

Paniekaanvallen

Anoniem

Angst om ziek te worden

Anoniem

Sociale Angst

Filip

Angstaanvallen

Anoniem

Angstaanvallen & Afvallen

Anoniem

Bloosangst

Anoniem

Voor ik bij Isa was geweest , kreeg ik altijd stress en een slecht gevoel als er mensen in mijn buurt waren , voelde mij door iedereen bekeken , kon niemand in de ogen kijken , liep altijd met mijn hoofd naar beneden. Ik was alleen maar gelukkig als ik alleen was. Drukke winkels bezoeken , feestjes , met mensen praten die ik niet kende , deden mij totaal blokkeren en ik kwam altijd met hoofdpijn thuis. Nu na de sessies , durf ik alles aan en heb totaal geen problemen meer met sociaal contact. Ik kijk mensen nu altijd in de ogen en voel me bij iedereen op mijn gemak , maar ik heb nog altijd mijn goede manieren en respect behouden. Praten met mensen die ik niet ken doet me nu eigenlijk deugd. Voor mensen die ook sociale angst hebben kan ik alleen maar zeggen , ga zo snel mogelijk bij Isa langs , want ik heb vele jaren van mijn leven weggegooid door mijn sociale angst en wou dat ik al veel eerder bij hem was langs geweest.
Flip

Bondgenoten bij Hypnose Praktijk

Getuigenismail van een van de ouders van K.V.G
De musical heeft hij prima gedaan. Vooraf had hij wel zenuwen maar eenmaal op school waren deze weg zij hij. We waren supertrots op hem. En hij zelf was ook aan het stralen. Hij zelf vindt ook dat het goed gaat, hij gebruikt regelmatig zijn trigger. Laatst is hij ook gaan boodschappen, dit ging ook prima. We zijn erg blij hoe het gaat tot nu toe. Ik vind echt dat hij met wat meer zelfvertrouwen rond loopt. Dus Isa we zijn erg blij wat je voor hem hebt kunnen doen, Met vriendelijke groet
K.V.G.

Heel erg bedankt voor je hulp die echt werkt, zat diep in de put en zag maar geen uitweg en ben echt dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen want nu ben ik uit de put en voel ik veel beter en kan ik weer aan mezelf werken zonder altijd verstoord te worden door de sociale angst die ik had! bedankt isa en vooral bedankt aan de mensen die hypnose hebben uitgevonden want zonder hypnose was ik er nu misschien niet meer.
Levi P.

“Ik heb al een heel aantal jaar last van faalangst. In elke situatie waarin ik beoordeeld werd, was ik enorm gespannen. De angst om te mislukken en fouten te maken was dan zo groot dat het verschillende lichamelijke reacties veroorzaakte als hartkloppingen, versnelde ademhaling en gespannen spieren. Ik kon niet meer helder nadenken of logisch redeneren. Eens je een angstaanval ervaart, is het zeer moeilijk om jezelf weer onder controle te krijgen. Ik ging vaak de situatie uit de weg, om niet geconfronteerd te worden met die gespannen gevoelens. Dit had uiteraard een enorme impact op mijn academische prestaties.

Ik was heel blij toen ik terechtkwam bij Alex. Hij stelt je echt gerust en legt heel duidelijk uit wat hypnose wel en niet is en wat je ervan kan verwachten. Alex neemt echt de tijd om te luisteren naar jouw problemen en verwachtingen. De hypnose sessie op zich verliep heel vlot. Op geen enkel moment voelde ik mij onveilig of ongemakkelijk. Meer nog ik ervaarde een enorme rust. We zijn nu bijna een week verder en ik heb het gevoel dat de scherpe kantjes van mijn faalangst ervan af zijn en dit al na één sessie. Ik ben heel tevreden en raad mensen zeker aan om hypnose een kans te geven.”

“UPDATE NA 3 MAANDEN: sinds de sessie bij Alex heb ik geen enkele paniekaanval meer gehad. Ik heb mijn studie kunnen hervatten.”

S.R.

“Hey Alex,
Alles gaat eigenlijk super goed. Mijn vriend en ik hadden het afgelopen week nog over jou dat je echt wel wonderen hebt gedaan. Het werken lukt nu echt super. Het seizoen is echt goed gegaan. Ik doe mijn job weer graag. Heel heel af en toe denk ik soms van oei maar dan adem ik rustig en komt alles terug goed . Echt waar ik kan u niet genoeg bedanken. Je hebt mij weer de oude Silvy gemaakt in de positieve zin. Dank je wel!!!!”

Silvy

“Op een dag kreeg ik uit het niets een paniekaanval in de wagen en heb ik mij aan de kant moeten zetten. Ik ben met de grootst mogelijke moeite op mijn bestemming geraakt. Sindsdien liep het zweet over mijn rug alleen al bij de gedacht dat ik de autostrade op zou moeten. Door mijn werk moest ik wel en het was verschrikkelijk. Na de hypnose bij Alex is mijn angst verdwenen en kan ik gewoon zonder schrik overal heen. Het lijkt nu raar dat ik er ooit zoveel angst voor had.”

G.V.

“De vlucht is super verlopen. Ik had totaal geen stress. Zo blij dat ik bij je langs geweest ben. Je hebt me van mijn grootste angst verlost . Dikke merci. Groetjes”

E.J.

“Na 2 sessies bij Alex was ik van mijn braakangst verlost. Ik durf nu gewoon weer naar de les te gaan.”

Student KULeuven

“Beste André
Hierbij mijn belevenis van de hypnose.
Ik was ten einde raad toen ik de afspraak boekte. De angsten namen mijn bewustzijn en onderbewustzijn over en ik leed aan lichamelijke klachten. Ik ben vrij nuchter en wist niet helemaal wat hypnose inhield maar ik was bereid alles te doen om van de angst af te komen.

Bij binnenkomst was André direct erg vriendelijk en hield wel van een grapje. Zo stelde hij mij vrij snel op mijn gemak. Er werd duidelijk verteld wat de werkwijze is en hoe we de angst zouden aanpakken. Ik vond het bijzonder en hoopte zo dat het zou werken.

Na de sessie merkte ik vrijwel direct dat de angst niet meer overheerste. Hieropvolgende verdwenen ook mijn lichamelijke klachten die ontstonden uit mijn angst. Wat een opluchting!

André heeft nog vrij lang wekelijks contact gezocht om te vragen hoe het ging. Dat vond ik erg attent en ook fijn. Een tweede sessie was niet eens nodig. Ik was verbaasd van het resultaat en ik ben André zo dankbaar!

Overtuigd van de werking van de hypnose ben ik nu zeker en zal een volgende keer ook zeker weer naar André terug gaan. Super bedankt!”
Groetjes, Maika

“Ik ben vanaf kinds af aan doodsbang geweest voor honden. Vroeger een keer omvergelopen als kleutertje. En hoe goed ik ook wist dat ik me geen zorgen hoefde te maken, toch elke keer erg benauwd en een paniekerig gevoel als ik ook maar dacht een hond te zien in de verte.

Nu op 45 jarige leeftijd kan ik eindelijk rustig de straat op of het bos in, zonder bezig te zijn met honden, of ze uit de weg te moeten gaan. Mijn vriendin heeft een puppy en ik vind het tot ieders verbazing (ook die van mezelf) prima om hem te aaien. Voordat ik de hypnosesessies had, was dit voor mij ondenkbaar ooit een hondje bij me in de buurt te hebben. Heel blij ben ik met het resultaat, dank je wel..”
Anoniem

“Beste,
Ik zou je nog laten weten hoe het met me is gegaan na de laatste hypnose-sessie. Ik merkte eigenlijk meteen al verbetering en deze verbetering heeft doorgezet in de weken erna. Hoewel ik het nog ergens lastig vind om contact te maken, merk ik dat ik wel veel meer dingen durf. Nu had ik dat meisje waar ik al een tijdje mee om ging eindelijk mee uit gevraagd. Ze wil alleen bevriend zijn en ik merkte dat ik op een of andere manier daar wel mee om kon gaan. Normaal gesproken zou ik daar de hele week van zitten te stressen. Nu sta ik er positiever in en weet ik dat er nog wel een andere kans komt voor mij. Ik heb de therapie als positief ervaren. Bedankt hiervoor.”

Groeten, S. uit H.

Hypnose Praktijk in Leuven is de perfecte plek om kennis te maken met hypnose. Alex is heel rustig en stelt je snel op je gemak. Tijdens het gesprek vooraf gaat hij snel naar de kern van je probleem. Ook de hypnose zelf is heel aangenaam, je bent gewoon diepgaand ontspannen maar je hoort alles en je kan je elk moment bewegen (of je neus snuiten 😉). Alex heeft mij heel erg geholpen met de angst om te springen als zelfstandige. Je bent bij hem zeker in goede handen!”

Nina V.

Hoi Anneke
Via deze weg wilde ik jou even heel erg bedanken voor de sessie die wij 2,5 maand geleden hebben gehad. Ik ben bij je gekomen voor mijn Emetofobie, angst voor overgeven. Ik heb de sessie als zeer prettig ervaren en heb nu al ervaren dat de angst voor zeker 85% minder is! Ik ben nog niet echt in aanraking gekomen met mensen die ziek zijn, maar bijvoorbeeld wel met honden die moesten spugen naast mij, en dit deed mij helemaal niks! Ik kijk dan ook super positief naar de toekomst en dat heb ik aan jou te danken, dus bedankt! Mocht het zo zijn dat ik merk dat het nog niet helemaal goed zit, kom ik zeker bij je terug!!

Anoniem

“Mijn smetvrees is met 60% afgenomen, we zijn er nog niet, maar ik heb terug hoop en dat is ook al veel waard. Mijn man moet al niet meer de deuren openen voor mij omdat ik een angst had voor de bacteriën op de deurhendel.”
V.D

“Na de sessie bij jou ben ik zelf terug naar huis gereden met de auto, ja via de autosnelweg!!! Pfff even slikken, maar ik was veel rustiger. Kijk dan ook uit naar de volgende sessie. Tot volgende week.”
B.M

“Mijn ervaring met hypnotherapie. In eerste instantie was ik sceptisch hierover en aan de andere kant zeer nieuwsgierig. Sceptisch: kan ik gehypnotiseerd worden. Nieuwsgierig: hoe zou dat voelen. De eerste vraag die ik kreeg was “waar wil je aan werken bij jezelf”. Dat was al meteen een goede stof om bij mezelf dieper na te denken over waarom ik geholpen wil worden door een hypnotherapeut en wat wil ik daarbij bereiken. Ik kwam na lang nadenken tot de conclusie dat ik best wel veel last had van faalangst.
Bij de intake kwam nog meer naar voren dan ik had gedacht. Dacht dat ik mijn leven aardig op orde had. Niets was minder waar. De eerste keer dat ik in trance werd gebracht was een openbaring. Je bleef bewust van je omgeving, maar je kon niet bewegen. Ik voelde me ook zeer op mijn gemak en ontspannen. Ik mocht naar een voor mij veilige plek. Deze plek kon ik iedere keer bezoeken tijdens een sessie als het moeilijk werd.
De tweede keer werd mij gevraagd om een tijdlijn te lopen. En iedere keer als er wat op die lijn gebeurde werd me gevraagd hoe oud ik was, wat ik zag en wat er gebeurde. Die punten werden opgeschreven en later in andere sessies behandeld.
Na elke sessie was ik heel moe, maar wel rustiger en ontspannen. Ben ook blij dat ik dit heb gedaan. Het heeft me voldoening gegeven en ik kan beter met dingen omgaan. Mijn faalangst is ook zo goed als weg. Heb geleerd hoe ik ermee om moet gaan en zie er niet meer tegenop om dingen te ondernemen.”
Jolanda

“Hallo, sinds mijn sporthypnosesessies zijn mijn prestaties tijden het tennissen fantastisch verbetert. Mijn faalangst is weg en heb nu de technieken meer onder controle. Ik wilde dit graag meedelen als dank en tevens andere sporters aanraden eens langs te komen bij U. Nogmaals bedankt!”

Rik A.

“In slechts 1 hele ontspannende sessie heeft Linda mij geholpen komaf te maken met deze irrationele angst!”

Anoniem

Dank je wel voor dat ik weer rust in mijn hoofd heb zodat ik weer meer ontspannen ben voor de 2e operatie. Ook bedankt voor de goede tips!

Marielle van Bijsterveldt

Ik ben heel blij dat ik voor mijn rij-angst naar Linda Buelens ben gegaan. Op een hele prettige manier heeft zij het probleem aangepakt. Door de hypnose en de oefeningen voor zelfhypnose kan ik ontspannen tijdens het auto rijden. Hartstikke bedankt hiervoor.

Corry Vervat

“Alleen maar een heel positieve ervaring, waarbij ik nog steeds het gevoel heb dat ik stappen voorwaarts maak!“

Luc

“Hoi Marielle
Thx nog voor de hypnose voor wat meer assertiviteit. Ben eindelijk voor mezelf opgekomen en van job veranderd 🙂 Heb me niet meer onder tafel laten praten door de baas.”

Helga

“De eerste keer dat ik bij Victor kwam, was voor systemisch werk. Ik had veel over familieopstellingen gelezen, maar zag het niet zo zitten om dit met een grote groep mensen te doen. Ik las op internet dat Victor systemisch werk doet en dat triggerde mijn nieuwsgierigheid.

Er zijn wat zaken in mijn voorgeslacht gebeurd waarvan ik het gevoel heb dat deze nog steeds doorwerken in het heden. Tijdens het systemisch werk had ik niet echt het gevoel dat er echt iets gebeurde en had ik soms het gevoel dat ik maar deed alsof. Maar na deze sessie merkte ik wel een shift en had ik het gevoel dat er wat veranderd was. Daarna voelde ik ook dat ik het verleden kon laten rusten, dat het OK was. In de sessies erna zijn we gaan werken met hypnose. Ik wilde een paar zaken aanpakken die mij gehinderd hebben in mijn professionele leven, nl. een gebrek aan zelfvertrouwen en angst om mij voor groepen te presenteren. Ik voel nu veel meer rust en zelfvertrouwen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee.

Ook de tijdlijn therapie heeft me veel geholpen. Ik heb ook veel aan de tip van Victor om het verleden en toekomst mentaal niet links en rechts voor me te zien maar het verleden achter mij en de toekomst voor mij. Dit geeft me veel meer het gevoel dat ik in het nu sta, dat het verleden achter mij ligt en de toekomst voor me in plaats van dat ik een speelbal ben die van het verleden naar de toekomst wordt bewogen. Lastig om uit te leggen maar voor mij heel concreet.

Het is voor mij lastig om heel concreet aan te geven wat er nu echt veranderd is maar ik merk dat de issues die 2 maanden geleden nog heel belangrijk voor me waren, zoals angst om te presenteren, nu voor mij geen issues meer zijn.”
Groet, Eddy

“Hallo Walter
Ik wou je even zeggen dat mijn leven helemaal veranderd is in positieve zin. Dankzij jou ben ik genezen van mijn hypochondrie, waar ik al ongeveer 52 jaar mee rondloop. Niet te geloven hoe rustig ik nu ben en hoeveel mooier het leven is nu ik niet meer angstig ben en eindeloos pieker. Ik praat zelfs rustig in plaats van te ratelen. Volgens mijn vrienden ben ik wel het levende bewijs dat hypnose werkt! Duizendmaal dank!”
Groetjes, Josee A.

“Ik kijk in ieder geval terug op een bijzondere ontmoeting en ik wilde je zeker ook nog bedanken om er voor mij te zijn op de momenten waarop ik door een moeilijk stuk moest. Sindsdien hebben mijn gevoelens van angst of verdriet ook een soort extra ‘geheugen’ gekregen, waarbij het gevoel van daarin gesteund te zijn en er niet alleen door te moeten daar nu ook bij horen. Dus in ieder geval: bedankt!”
S.A

“Ik ben door jouw hypnotherapie heel goed geholpen, en dit tot mijn eigen grote verwondering. Ik stond aanvankelijk heel sceptisch tegenover hypnose en de geheimzinnigheid die er rond hing, o.a. door de spectaculaire verhalen op TV en in tijdschriften. De sessies verliepen heel tof en gaven me terug meer vertrouwen in mezelf. Ik stap nu met oneindig veel zelfvertrouwen in liften, waar ik ooit 17 verdiepingen te voet ging vanuit doodsangst. De schrik voor liften (en kleine ruimtes) is nooit meer teruggekomen. Gewoon de lift in en uit, toiletdeur dicht en op slot in een vreemde omgeving, minder stress als ik met veel mensen in een kleine ruimte zit, enz. Het maakt het leven zoveel makkelijker, ik hoef me geen zorgen meer te maken! En wat heel belangrijk is … het effect is blijvend! Zoveel dank hiervoor!”
Ingrid S.

“Al 30 jaar had ik écht last van arachnofobia. In die mate dat ik hysterisch wegrende bij het bespeuren van een spin en dat mijn huisgenoten het maar moesten oplossen. En dat terwijl ik best wel een heel gezonde en evenwichtige persoon ben. Ik kende Walter al langer en besloot om via hypnotherapie mijn probleem aan te pakken. Walter stelde mij meteen op mijn gemak. In de hypnosesessies heb ik hem ervaren als een zeer bekwaam begeleider, die er ten allen tijde voor zorgde dat ik mij comfortabel en veilig bleef voelen.
Resultaat: na een grondige intake en eerste verkenning en twee heuse hypnosesessies was ik van de spinnenvrees verlost! Ik ben geen liefhebber van spinnen geworden, maar ik kan op een normale manier de confrontatie aan. En dit effect duurt ondertussen al twee jaar. Een echte aanrader!”
Ann V.H.

“Vanuit grote paniek ben ik bij Natascha terecht gekomen. Bindings- en verlatingsangst zorgde voor enorme paniekaanvallen en hyperventilatie. Natascha heeft mij geholpen om te achterhalen waar mijn angst vandaan komt en wat ik diep van binnen echt wil! Dat heeft mij enorm veel inzicht gegeven. Ik heb bij haar geleerd dat mijn gedachten maar gewoon mijn gedachten zijn en dat deze niet waar hoeven te zijn, dat is de angst die tegen mij praat en die probeert te vluchten! Na een aantal sessies heb ik geen paniekaanvallen en hyperventilatie meer gehad en ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen. Ik ben er nog niet maar de momenten dat mijn angst aanwezig is zijn veel korter en ik weet dat het weer afzakt waardoor het voor mij dragelijker is geworden!”
Anja T

“Hoi Walter, ik heb geweldig nieuws voor je: ik ben helemaal niet bang meer voor wespen!
Ik kan nog steeds niet verdragen dat er een beest rond m’n hoofd hangt, maar kan net zoals andere mensen nu rustig reageren. We hebben ondertussen al 2 keer een BBQ gedaan en dat is fantastisch goed gegaan. Toen plots een wesp voorbij vloog, zei ik tegen m’n zoon: “Oh, het is maar een wesp” en hij wist niet wat hij hoorde. Geweldig toch! Ik kan ook weer naar de markt gaan en lekker ontspannen rondlopen, of gewoon m’n brommer nemen en een ritje maken. Je hebt mijn leven en dat van m’n gezin veranderd. Bedankt!!”
Nancy N.