HYPNOSE GETUIGENISSEN – STOPPEN MET ROKEN

GETUIGENISSEN OVER HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE BIJ STOPPEN MET ROKEN

Lees hieronder echte ervaringen van onze cliënten over hypnose bij stoppen met roken. 

U wilt het liefst permanent stoppen met roken eens en voorgoed en zo snel mogelijk. Bij Hypnose Praktijk met vestigingen in België en Nederland (bekijk al onze vestigingen) kan u terecht voor een oplossing, eentje die waarmee u dit voorgoed zal veranderen.

Het spreekt voor zich dat u uitsluitend de allerbeste behandeling wilt. Misschien hebt u al enkele – tevergeefse – pogingen achter de rug, misschien is dit uw eerste stap naar verbetering. Hoe dan ook, bij ons zit u goed voor een professionele en persoonlijke begeleiding naar een uitkomst, naar een oplossing die u vrijheid en verademing schenkt.

Dit vraagt om bevestiging, om getuigenissen die onze expertise kunnen beamen. Ontdek hieronder de positieve reacties van onze eerdere klanten en overtuig uzelf van onze vakbekwaamheid en knowhow. Hebt u hierna nog vragen, dan kan u ons vanzelfsprekend contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

HYPNOSE ERVARINGEN OVER STOPPEN MET ROKEN

Stoppen met roken

Anoniem

Stoppen met roken

Els

Stoppen met roken

Anoniem

“Beste Laurien,
Nog eens bedankt, ik ben nog altijd rookvrij en hoop dat zo te houden!”

Grxxtjes L.

“Goededag ik kan nu goed zonder sigaretten dus ga de 2de afspraak dinsdag afzeggen”

Mvg Inge V.B.

“Beste mevr. Gilis.
Ondertussen ben ik nog steeds gestopt met roken. Het kost mij ook niet al te veel moeite… Vandaar dat ik mijn tweede afspraak van 24/10 wens te annuleren. Vriendelijke groet.”

Walter R.

“Heel fier op mezelf, vandaag ben ik 1 maand rookvrij, ben super content dat ik die stap heb genomen, om via deze weg te stoppen.”

Bert Biesemans

“Hi,
Al bijna 48 uur zonder sigaret!!!! Gaat erg goed! Super blij mee!”

Marlien

“Ik ben nu 6 weken rookvrij en voel mij super. Geen drang, geen bijwerkingen, geen slecht humeur”
E.B.

“Na een week 80 sigaretten niet gerookt.”

Tobby

“Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen… ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!”
Less R.

“Beste Victor,
Het gaat erg goed, ik rook niet meer. De afspraak van as dinsdag lijkt me dan ook niet meer nodig. Bij deze zeg ik onze 2de afspraak dan ook af. Hartelijk bedankt voor alles!!”

Coen Rehman

“Hypnose… daar had ik zelf toch ook wel vragen bij. Weet ik dan nog wel wat ik doe? Is dat niet weggegooid geld?

2005: Ik riskeerde toen een eerste keer ‘stoppen met roken’ met hypnose bij een oudere man waar ik positieve ervaringen van gehoord had. En jawel, ik werd een niet-roker wel 12 jaar lang, tot een relatiebreuk in 2017. Je kent dat gedacht wel, één sigaretje roken of een trekje van iemand anders, dat zal toch geen kwaad kunnen. Maak jezelf niets wijs en weet dat je dan terug vertrokken bent.

2018: Met de overtuiging dat hypnotherapie mij zeker weer ging helpen, maakte ik een afspraak bij het eerste en kortbij zijnde hypnosecentrum dat ik vond. Wat een grote teleurstelling!! Na dikke 10 minuten stond ik terug buiten met een enorme goesting om een sigaret op te steken. Enkele dagen hield ik het vol op eigen karakter en dan was ik weer vertrokken. Blijkbaar denken sommige als ze ergens een cursusje gedaan hebben dat ze zo snel geld kunnen verdienen. Laat je dus niet vangen.

2020: Via een vriendin van mij hoorde ik over Laurien. Ze is iemand die weet waar ze mee bezig is. Die haar tijd neemt om je uit te leggen wat er gaat gebeuren. Want het is niet zo dat ze je in een trance brengt waarbij je je daarna niets meer herinnert. Het is net de bedoeling dat jij en je onderbewustzijn je alles herinnert wat er gezegd is om zo het probleem aan te pakken waar je voor komt. Ze kan niet toveren. Maar de hypnotherapie helpt je door je onderbewustzijn aan te spreken en je naar de juiste richting te wijzen. Een positieve ingesteldheid van jezelf met de hypnotherapie van Laurien doet wonderen. Je gaat je hier echt niet bedrogen voelen achteraf.

Er hangt inderdaad een prijskaartje aan. Daarbij kan ik maar 1 ding zeggen: je gezondheid en welzijn is onbetaalbaar!! In mijn geval bij ‘stoppen met roken’ is de rekening snel gemaakt. De prijs van een pakje sigaretten per dag in een spaarpotje steken en hij zal rap vol zitten. Bij Laurien zijn het ook geen 10 minuten en weer buiten maar wel twee lange sessies.

Hierbij wil ik ook nog eens extra een dikke merci zeggen tegen Laurien. Ik kan weer ademen zonder hoesten, kan weer buiten zitten zonder een stinkstok in mijn handen, moet niet meer ‘s avonds dringend naar de winkel omdat mijn sigaretten op zijn, heb geen bang meer voor een lange reis vlucht omdat ik dan niet kan roken, …”

Liesbeth Van de Velde, 48 jaar en gelukkige ex-roker!

“Het is voor mij altijd een angst geweest om te stoppen met roken voornamelijk omdat ik bang was om maar weer gewicht aan te komen. Door mijn gezondheid moest ik er toch iets aan doen aan roken. Vandaar heb ik een afspraak gemaakt met Paul en met hem doorgesproken wat de mogelijkheden zijn. Nu bleek dat het mogelijk was om mijn maagbandje verder te verstevigen om er zelf voor te zorgen dat ik niet aankom tijdens het stoppen met roken en dit is goed gelukt!

Ondertussen ben ik 7 dagen geleden gestopt met roken. Dat betekent dat ik 81 sigaretten minder heb gerookt dan een week geleden. Op de koop toe ben ik ook 8 kilo afgevallen van de maagband sessie bij Paul! Ik ben Paul erg dankbaar. Ik merk dat ik bij eerdere stoppogingen erg veel moeite had om de eerste 3 dagen door te komen. Paul heeft me in de eerste dagen ook erg geholpen als vraagbaak.”

Anoniem

“Ik ben Hans en ik heb vanaf mijn 15e gerookt. Op 52 jarige leeftijd heb ik mijn vader verloren. Mijn

vader heeft zijn hele leven gerookt. Toen was t voor mij duidelijk dat ik moest stoppen. Ik kreeg ook steeds meer klachten, van kortademigheid, hoest die niet echt weg ging, enz

Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch of hypnose bij mij zou werken. Met twee sessies hypnose ben ik gestopt. Ik taal er niet meer naar, kan soms nog wel denken aan hoe veel ik altijd rookte maar de behoefte is verdwenen en ik moet er niet meer aan denken ooit nog een sigaret op te steken. Ik merk nu al 4 maanden later dat mijn hoest verdwenen is en ik veel meer lucht heb dan voorheen.”

Hans

“Mijn ervaring met Victor is erg goed! Na 24 pogingen te stoppen met roken op alle mogelijke manieren, het nooit langer vol kunnen houden dan n week of n paar dagen, maar nu vandaag 30 dagen gestopt met roken dankzij 2 sessies hypnose. Totaal geen behoefte aan sigaretten of om ze te kopen. Erg blij met deze ervaring en zou het iedereen aanraden!!”

Nabuurs

“Eindelijk!! Na 41 jaar als roker door ‘t leven nu.. Al bijna 5 dagen niet roker! Het was best spannend, m’n eerste ervaring met hypnose, maar Victor heeft snel mijn vertrouwen gewonnen door zijn openheid. 1 ding weet ik zeker. Ik rook nooit meer. Dankjewel Victor!!”
Paul Abelen

“Hoi Sandra, je wandelt heel vaak door mijn gedachten en nu plak ik er ook eens ware woorden aan vast. Om met je te delen wat je voor me betekent hebt. Ik rook niet meer, en zonder enige moeite, ontzettend fijn! Ik ben rustiger vanuit zelfvertrouwen. Nog fijner!!!”

Anoniem

“Via via bij jou terecht gekomen om te stoppen met roken, waar ik al als een berg tegenop zag, omdat ik dacht dat ik last zou hebben van de ontwenningsverschijnselen. Na 1 sessie ben ik gestopt en heb nagenoeg niks geen last gehad en al snel voelde ik me beter en fitter. Nu al 3 maanden rookvrij. Dankjewel voor je steuntje in de rug.”

Leo 49 jaar

“Ik ben een niet-roker en ik blijf een niet-roker!” … die woorden hoor ik constant terug. De angst om het verdict ‘longkanker’ te horen, is verleden tijd. Ik voel geen enkele afhankelijkheid meer van die verdomde sigaretten en dat is zalig! De investering was het meer dan waard, Walter. Nogmaals dank!”
Bie V.P.

Zoë