HYPNOSE GETUIGENISSEN – AFVALLEN & VERMAGEREN

GETUIGENISSEN OVER HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE BIJ AFVALLEN

Lees hieronder echte ervaringen van onze cliënten over hypnose bij afvallen & vermageren

Vermageren is een zeer moeilijk struikelblok voor velen onder ons en we weten allemaal hoe frustrerend en beperkend dit ons leven kan beïnvloeden. U wilt het liefst permanent afvallen en zo snel en gezond mogelijk. Bij Hypnose Praktijk met vestigingen in België en Nederland (bekijk al onze vestigingen) kan u terecht voor een stapsgewijze oplossing, eentje die uw levenswijze voorgoed zal veranderen.

Het spreekt voor zich dat u uitsluitend de allerbeste behandeling wilt. Misschien hebt u al enkele – tevergeefse – pogingen achter de rug, misschien is dit uw eerste stap naar verbetering. Hoe dan ook, bij ons zit u goed voor een professionele en persoonlijke begeleiding naar een uitkomst, naar een oplossing die u verlichting en verademing schenkt.

Dit vraagt om bevestiging, om getuigenissen die onze expertise kunnen beamen. Ontdek hieronder de positieve reacties van onze eerdere klanten en overtuig uzelf van onze vakbekwaamheid en knowhow. Hebt u hierna nog vragen, dan kan u ons vanzelfsprekend contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

GETUIGENISSEN

Hypnose Praktijk op ATV

Hypnosepraktijk in Flair

Hypnose Praktijk op VTM NIEUWS – Bekijk het verhaal van mijn cliënte die 14kg afviel in enkele weken met hypnose (virtuele maagring)

Sabine kwam 2 jaar geleden bij Hypnose Praktijk om te vermageren

Haar dokter staat versteld! Elke valt 20 kg af met onze virtuele maagband programma bij Laurien Schildermans C.Ht

MEER HYPNOSE ERVARINGEN

Beste Isa ,

Sorry voor het late antwoord. Het gaat zeer goed met mij ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Ik eet nu veel minder en ben rapper voldaan. Ik ben van maat 42 naar 38-36 gegaan, veel mensen die ik nu tegenkom op straat of in de winkel herkennen mij niet meer. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose.

Ik heb ook al veel mensen naar jullie praktijk gestuurd en ze zijn allemaal even tevreden als mij , sommige mensen geloven mijn verhaal niet omdat het zo onwaarschijnlijk lijkt om van begin december tot februari 20 kilo te verliezen.

Heel erg bedankt voor alle hulp!

Ik zet in bijlage wat voor en na foto’s erbij je mag ze gerust gebruiken voor de site etc.

Maite

De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.

Voor het eerst geniet ik echt van het eten. Rustig relax en met veel smaak. Ook tijdens de wekelijkse inkopen kijk ik specifieker naar de waarden van voeding. Wekelijks stel ik mij eens op de weegschaal. Gestart op 106 en ondertussen 94,5. Dat is toch super. Super in die zin dat ik alles mag blijven eten maar gewoon veel mindere porties neem.

Wat mijn trigger betreft naar zoetigheden en in het bijzondere chocolade is volledig weg, ik heb er totaal geen zin meer in. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Zelfhypnose heb ik nog maar amper gedaan, mss door tijdsgebrek of omdat ik mij gewoon goed voel.

25kg vermageren valt natuurlijk op binnen familie, vriendenkring en werkveld. Mijn verhaal klinkt bij allen raar in de oren maar ondertussen verneem ik wel dat jullie site al meermaals werd bezocht en gelezen. Enkele collega’s hebben al een mail verzonden of contact opgenomen.

Ik kijk alvast met een goed gevoel terug op de sessies en heb er totaal geen bezwaar tegen om het te laten publiceren.

Benny

Deze virtuele heeft mijn leven veranderd.. Ik eet niet alleen minder, maar ook gezond en evenwichtig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, en sta gelukkig in het leven!

De persoon van vroeger is verleden, hier staat een nieuwe ik met een heldere nieuwe blik op mijn leven. Ben al 7kg vermagerd op 4 weken tijd.. Had hier nooit van kunnen dromen. Nog 12kg te gaan! Ik ben alvast enorm gemotiveerd!

Dank u Isa om mijn leven te veranderen in de meest positieve zin!”

Toevoeging Isa Kose – Hypnotherapeut : ondertussen is Liesbeth al bijna twee jaar op haar doelgewicht!

Liesbeth

Dag Isa,

Nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens dit afval proces. Zonder was ik nooit terug op dit niveau geraakt. Mijn gewicht was al meer dan 13 jaar niet meer onder de 80 geraakt, hoeveel sport ik ook deed.

Ik heb er een tijdje mee gewacht omdat ik benieuwd was naar het blijvend gewichtsverlies. Ik had je gezegd dat ik 10kg wilde afvallen (van 85 naar 75). Dat heb ik bereikt en ben er trots op. Ik ben echter nooit onder de 75 geraakt en dat zou ik nog graag bereiken, zodat ik een beetje reserve heb.

Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn schouder (hip hip hoera voor de zelfhypnose tijdens de niet zo aangename pre-onderzoeken) en dat is iets minder leuk voor mijn kilootjes, er is ondertussen 2kg terug bij (wat minder bewegen, pijnmedicatie, frustratie) en die moet ik er terug af krijgen. Ik ben sinds 2 dagen terug naar het MP3 bestand aan het luisteren en verwacht dat het weer goed komt. De motivatie is er alleszins, hop naar de 72.

Groetjes

G.M.

“Dag Werner,

Ik kende mensen die gestopt waren met roken door hypnose. Op een dag zag ik een advertentie verschijnen over “de virtuele maagring geplaatst onder hypnose”. Het klinkt cliché maar na jarenlang allerhande diëten te proberen nam ik de beslissing om ook nog maar eens hypnose te proberen. Eerlijk gezegd dacht ik dat dit de zoveelste poging ging zijn om te vermageren.

Op 4 maart 2020 kwam ik bij u voor de eerste consultatie. Beetje gestresseerd, niet wetende waar ik mij mocht aan verwachten. Na de eerste sessie kon ik alleen maar zeggen dat ik iets “raars” had meegemaakt maar het voelde goed. De avond zelf wist ik al dat er iets in mijn onderbewustzijn veranderd was. Ik kan het niet beter beschrijven als een soort reset. Tijdens de tweede sessie plaatste u de virtuele maagring. En wonder bij wonder ging ik zonder nadenken minder eten, ook de zin te snoepen of de dag door te eten verdween. De kilo’s vlogen er niet af en dat moet ook niet want ik had al ervaring met crash diëten waar je nadien het dubbel aantal kilo’s terug kreeg. Wat ik wel zag was dat mijn kledij te groot werd en mensen begonnen te zeggen dat ik vermagerd was. Tegen de zomer was ik zonder moeite 30 kg kwijt!!! Toch had ik nog ergens de schrik dat de kilo’s er onmiddellijk terug gingen bijkomen. We zijn nu een aantal maanden verder en de kilo’s zijn er nog steeds niet bijgekomen. Ik ben gewoon mijn oude eetgewoonten vergeten. Of beter, hypnose heeft mijn onderbewustzijn terug op het juiste spoor gezet.

Wat ik wel ondervind is dat de meeste mensen nog nooit van vermageren onder hypnose hebben gehoord. Er zijn er zelfs die niet geloven dat ik zoveel vermagerd ben met hypnose en zeggen dat ik stiekem een maagring heb laten plaatsen. Niets is minder waar en ik raad het aan iedereen aan die overgewicht wil verliezen.

Uiteraard voel ik mij nu veel beter in mijn vel om niet te zeggen fantastisch! Nogmaals 1000 x dank!  
Door u en hypnose voel ik mij terug beter dan ooit tevoren.”

M.R.

Bernadette

Vermageren met de virtuele maagband

Benny R.

Eetverslaving

Anoniem

Afvallen door hypnose

Bernadette

Afvallen & Zelfvertrouwen

Anoniem

Suikerverslaving

Carol D.S.

Suikerverslaving

Anoniem

Angstaanvallen & Afvallen

Anoniem

Eetbuien

Kristine

Vermageren met hypnose

Anoniem

Willem over zijn ervaring met de virtuele maagband bij Erna Stavenuiter C.Ht: “Ik ben over 21 kilo afgevallen!

18 kilo afgevallen met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Bernadette

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Afslanken met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met de virtuele maagring

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Afslanken met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren

Karin

Eetbuien

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met de virtuele maagring

Anoniem

Vermageren met hypnose

Elizabet

Vermageren met de virtuele maagring

Anoniem

Vermageren met de virtuele maagring

Maité C.

Afvallen

Anoniem

Eetbuien

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Vermageren met hypnose

Anoniem

Suikerverslaving

Anoniem

Vermageren met hypnose

Liesbeth

Afvallen met hypnose

Anoniem

Vermageren met de virtuele maagring

Anoniem

“Hi Delphine, zoals je hieronder kan zien: exact 3 maand na mijn eerste hypnocoaching – 11.6kg en 5.4% minder vetmassa in mijn lichaam 😊 Maar het belangrijkste van alle aspecten: ik voel me goed. En das geheel te danken aan jouw hypnocoaching! Duizend x dank”

Shirley De Backer

VOOR (dag van Hypnose) / NA (3 maanden later)

Afvallen met hypnose

11/09/2019: “Ik heb het precies nagekeken: ik ben begonnen op 111.3 kg en vanmorgen 84.6 kg.”

15/11/2019 FOLLOW-UP: “Goedemorgen! Vanochtend gewogen en als eerste cijfer de 7 gezien!🎉🥳dat wil dus zeggen: 31.5 kg eraf!!!!!”

14/08/2020 FOLLOW-UP: “YES!! Nog 2 kg dan sta ik op 75kg. Ik ging eerst voor 85 kg. Dat was wel al weinig vond ik toen en vooral veel kilo’s te gaan maar daar zit ik nu al 8 kg onder🥳 Ik kan nu figuurlijk! en letterlijk 😄 de broekriem wat aantrekken. Lieve groetjes vanuit Terneuzen 🤗”

1 JAAR LATER FOLLOW-UP: “Deze maand een jaar geleden dat ik de eerste keer naar jou ging en kijk mij nou! Ik hou het ook gewoon vol. Dat is nog nooit gebeurd dus nogmaals: SUPER BEDANKT!!🤗”

Sonja K.

“Hoe het werkt weet ik niet maar na de eerste hypnose heb ik niet meer gesnoept. Eén keer heb ik een koffiekoek gegeten. Ook drink ik veel meer water. Vroeger dacht ik dat water voor de vissen was en dronk ik 2 liter koffie per dag. Nu drink ik maximaal 3 tassen koffie en de hele dag door water. Na de hypnose vind ik water lekker. Ik begin nu met 2 glazen op mijn nuchtere maag. Heel vreemd. Ondertussen zijn we 5 weken verder en ben ik al 3,6 kg afgevallen, van de 10 kg (liefst 15 kg). Gewoon vanzelf. Soms heb ik nog een hongergevoel en dan eet ik een stuk fruit of drink ik wat water en dan is dat over. Door de hypnose heb ik ook het jarenlange verdriet over de dood van mijn 2 hondjes kunnen verwerken. Mensen zeggen ”ge ziet het aan je.”

Carina B.

“Hallo Babette,

Wil je even laten weten dat t super goed gaat met t afvallen, al 10,7 kilo eraf (na 2 maanden), nog 5,6 te gaan en eigenlijk gaat t goed zonder veel moeite, Kan heel goed van de suikers afblijven, interesseert me niet meer en sporten gaat ook goed, dus dank je voor de sessies…”

UPDATE NA 2,5 MAANDEN: “Hoi Babette… even een eindupdate van mij 🙂

Jeeeejjjj… het is gelukt, zit nu op 72 kilo (= 18 kilo minder) en voel me er helemaal geweldig bij. Voel me ook veel fitter, kan weer leuke kleren aan en als ik terugkijk is t het eigenlijk heel gemakkelijk gegaan. Mijn zus wil t ook, dus die heeft bij jou al ingepland. Dus super bedankt, veel groetjes.”

Joke

“Hoi Birgit.. we zijn nu al een tijdje verder en het gaat nog steeds super! Ik heb vandaag een persoonlijk doel gehaald, namelijk -20kg!! Ik voel me gelukkiger dan ooit, heb tonnen energie en we gaan nu op de leukste plaatsen wandelen om er fysiek nog beter op vooruit te gaan 😁. Enorm bedankt voor je hulp hierin! Vele groetjes. Shana 💜”

Shana Mommen

“Nu 3 en half maand verder en 13 kilo lichter, voel ik me trots en blij en veel mooier in mijn kleding. Ben weer gaan sporten. Mijn onbewuste is helemaal om. En als ik even vastzit, mag ik Anita altijd aanspreken. We gaan door. Wil nog een aantal kilo’s afvallen en hoop mijn streefgewicht te bereiken.”

Veel liefs, Marieke

“Hey lieve,

Zoals ik heb beloofd een update van mij. We zijn nu al bijna een half jaar verder en ik ben bijjjna op mijn streefgewicht gekomen. Nog 2,7 kilo en dan ben ik echt superblij. Nu ook al hoor, want ik kan het niet geloven dat het me werkelijk is gelukt. Het snoepen kan ik nog steeds gemakkelijk laten, ik denk er niet eens meer aan.

“Door de hypnose bij Alex ben ik eindelijk verlost van mijn verslaving aan chocolade. Op het werk maar vooral ’s avonds at ik telkens chocolade: pralines, mignonettekes, tabletten, koekjes met chocolade. Als er maar chocolade in zat. Ik had al allerlei diëten geprobeerd om af te vallen. Telkens hield ik dat een paar weken vol en dan kwam ik terug nog meer aan. Ik heb nu geen enkel zin in chocolade meer, ben als vanzelf afgevallen (8 kilo tot nu toe) en voel me veel beter in mijn vel. Ik wou dat ik de hypnose eerder gedaan had.”

Nancy D.

“Ik heb de hypnose als zeer deugddoend ervaren. Vooraf was ik wat zenuwachtig; ik was vooral bezorgd dat het mij niet zou lukken om in hypnose te gaan. Een beetje prestatiedruk toch. Maar wonderwel ging het zeer vlot. Het was nodig om mij ten volle te concentreren, maar het lukte wel.Ik vond jouw aanpak zeer aangenaam. Je kon mij geruststellen en gaf mij ook vaak aan dat alles wat er gebeurde ok is. De sessies hebben zeker effect op mijn eetgewoontes en ben ondertussen 3 kg lichter.”

M.D.

“Ik was verslaafd aan chips. Elke avond had ik een onweerstaanbare drang naar chips. Een XL zak at ik voor de tv ongemerkt helemaal op. Ik reed er zelfs voor naar de nachtwinkel als ik ze speciaal niet in huis had gehaald. Dankzij Alex was ik in 2 sessies van mijn verslaving verlost.  Sinds de hypnose zegt het mij helemaal niets meer. Ik voel me fitter en gezonder. Mijn vriend zegt dat ik ook rustiger ben geworden.”

Sara V.

“Ik heb de hypnose als zeer prettig ervaren. Ik wist eerst niet wat ik ervan verwachten moest. Alex heeft mij op 1 sessie van mijn suikerverslaving afgeholpen. Sinds de hypnose eet ik geen snoep meer, terwijl ik het vroeger de hele dag door at. Er zit zelfs een zakje snoep in mijn rugzak en ik kom er niet aan, heb hier ook helemaal geen behoefte meer aan. Zeer tevreden!”

Luc V.

“Door de hypnose ben ik al 10 kilo afgevallen. Als ik dit eerder had geweten had ik al die diëten niet hoeven doen. De hypnose zelf was helemaal niet eng, je hoort alles. Nu eet ik kleinere porties en vooral: ik snoep niet meer. Bedankt, Alex!”

Nicole D.

“Dag Alex, ik wou je toch even nog eens bedanken voor je hypnotherapie. We zijn nu twee maanden verder en 12 kg lichter 😉. Ongelofelijk! Het emotioneel eten is echt wel weg. De goesting is er soms wel met momenten, maar de drang is weg. Ik kan gemakkelijker de klik maken om er af te blijven. Dus nog eens heel erg bedankt! Op naar de volgende 12kg 😉”

E.H.

“Sinds ik de eerste keer bij jou kwam ben ik 4,5 kg afgevallen wat ik een schitterend resultaat vind. Ik eet veel gezonder maar ook veel minder. Mijn mantra is nu “mijn lichaam is geen vuilbak”. Ik heb niet meer zoveel zin in zoetigheid maar af en toe eet ik nog wel eens een ijsje of pannenkoeken en ik ga ook nog op restaurant. De light frisdrank opgeven is niet helemaal gelukt maar ik drink er minder van. Ik ben dus zeer tevreden en dat alles dankzij jou.
Vriendelijke groeten”

M.V.

“Hoi,
Het lukt me aardig om af te vallen. Wel een beetje langzaam, maar dat zei je al. Het is geen dieet en dat merk ik ook, anders was ik al laaaang gefrustreerd geweest. Ik zit nu op ruim 6 kilo in twee maanden. In elk geval is de ‘vreetdag’ niet meer voorgekomen, wat me sowieso al een beter gevoel geeft. Nu doorstoten naar mijn streefgewicht. Ik hoop dat de volgende kilo’s net zo makkelijk zullen gaan als de eerste. Ik ben blij dat ik voor jou heb gekozen. Je hebt een fijne stem en bent ook professioneel.”

G. uit M.

“Hoi,
Ik luister nog steeds jouw hypnose voordat ik ga slapen. Het is zo fijn om jouw stem te horen, ik slaap er ook makkelijker door in. Vooral bij die galm met het terugtellen lijkt het alsof ik ergens heel diep in ga. Er mogen nog wel wat kilootjes af, maar ik zit wel al goed op weg. Ik ben blij dat ik uiteindelijk voor jou heb gekozen. Je bent een fijne vrouw waar ik me heel goed bij kon ontspannen.”
Liefs, (anoniem)

Laurien, ik wil je graag bedanken! Ben blij dat ik de stap gezet heb. Ik stond er kritisch tegenover maar had niets te verliezen. Nu bijna 10 kg vermagerd. Ik heb al veel diëten geprobeerd maar door de hypnose is het makkelijker geweest om mijn eetgewoonten aan te passen. Ik blijf ook goed op mijn gewicht terwijl ik me wel eens iets lekkers kan permitteren!”
 
Groeten, Marjan (tevreden klant)
“Ik ben van augustus tot nu -13kg afgevallen! Super content van, en genoeg met kleinere porties! Al veel dingen geprobeerd, verschillende diëtisten enz.. nu eindelijk iets gevonden dat toch werkt.. ik voel me veel beter in mijn vel en zou het direct opnieuw doen! Dankuwel Laurien😘
 
Tinne
“Van juni tot nu -19kg en blijf afslanken zonder moeite! De drang naar zoete dingen is weg en ben tevreden met kleine porties!
Super bedankt Laurien! Geen seconde spijt van!”
 
Anke

“Na enkele maanden geleden bij Guy te zijn geweest ben ik ondertussen al 11 kilo kwijt! Waarmee ik heel tevreden ben. Waarvoor nogmaals dank.”

S.V

“Geen enkel dieet werkte tot ik de virtuele maagband probeerde, wat een verandering. Bedankt.“

C.B

“Dankzij jou ben ik van mijn suikerverslaving af. WOEPIE 😊”

S.B

“Hoi Isa,
Ik had je beloofd om je op de hoogte te houden hoe het gaat met afvallen. Het gaat echt super!!! Ik ben nu al 6,5 kg kwijt sinds mijn 1e sessie bij jou. Ik ben fitter, sport nu regelmatig en voel me fantastisch. De complimentjes van iedereen zijn natuurlijk ook heel plezant. De zelfhypnose oefen ik nog elke dag en als het eens wat minder gaat of ik het effe moeilijk heb met eten helpt het echt wel. Ik wou je nog eens bedanken want jouw hypnose heeft me echt geholpen en ik heb me in lange tijd niet meer zo goed gevoeld. Ik laat nog zeker eens van me horen.

Ps: volgende week komt een vriendin langs bij jou (Wendy R.). Soigneer ze goed he :)”

Groetjes Kelly W. 🙂

“Hoi Jolanda. Ik wil laten weten hoe het met me gaat. Ik ben 24 jan voor het eerst bij je geweest. Zijn nu aantal maanden verder en het gaat super. Ben al 16 kilo kwijt. Soms sta ik een week stil en zo val ik 2 kilo per week af. Ik eet netjes 3 maaltijden. Geen honger gevoel. En eet gewoon met de pot mee. Tuurlijk denk ik soms nog aan chips en af en toe pak ik het ook. Maar dan is het weer klaar. Nu dik 2 weken geleden dat ik chips gepakt heb. Verlang daar niet naar dan. Terwijl ik normaal elke dag een zak nam. Heel bijzonder allemaal en ben dan ook super blij dat ik de stap genomen heb om naar jou toe te gaan. Regelmatig luister ik wel je audioberichtje af voordat ik ga slapen. Ik vertel iedereen die het maar horen wil. Nogmaals, ik heb er geen seconde spijt van.”

Gr. H.

“Goede vrijdagmorgen, vandaag weer mijn afgesproken 2-wekelijkse weegmoment. -10,7 kilo, ik ben HEEL HEEL blij!!”

Miranda

“Bedankt voor het helpen bij de veranderingen in mijn leven. Het voelt super!
Groetjes en tot ziens.”
Natasha

“Het gaat goed hoor… nu  1 maand verder en ben 7.5 kilo kwijt”

Lisette

“Ik ben geweest in Breda. Ik heb de hypnose gehad om af te vallen. Ik heb het als super goed ervaren. Ik vind dat je niets hoeft te veranderen aan je werkwijze. Ik ben super blij met het resultaat.”

Groeten , Marloes vd S.

“Hey Frank, ik heb je kaartje ontvangen. Ik ben 18 kilo afgevallen en kan het prima volhouden!! Mocht ik toch nog een keer op een punt staan dat het minder gaat, dan kom ik zeker terug! Groetjes”

Nadia

“Een aantal jaar geleden ben ik bij Paul geweest. Tijdens deze sessie heb ik het virtuele maagband geplaatst en daardoor ben ik best wel veel afgevallen.”

Anoniem

“Vanaf september dit jaar ben ik bij jou behandeld voor afvallen. Nu wil ik je laten weten dat het effectief is geweest. Ik ben nu in 3 maanden 10 kilo kwijt en heb zoveel rust en vertrouwen in mezelf gekregen. Ik wil je hiervoor hartelijk bedanken.”

Anoniem

“Hoi Sandra, bij mij gaat er een nieuwe wereld open. Ik ben voor het eerst aan het zweten en het zweet loopt over mijn rug. Mijn buik wordt nu wat kleiner en ik ben blij dat het nu allemaal loskomt. Ik ben nu 8 dagen bezig en 3 kilo lichter. Dit voelt geweldig.”

Anoniem

“Bedankt Marc! Sinds mijn maagband via hypnose ben ik al 15 kg kwijt! Ik heb meer energie, voel me gezonder, mijn huid straalt en ik zie er gewoon beter uit. Natuurlijk helpt dit mijn zelfvertrouwen ook! Dank je.”

T.D’Hondt

Dankzij haar hulp ben ik eindelijk serieus wat gewicht (8 kg) verloren, voel ik me veel beter in m’n vel en leef ik gezonder. Een echte aanrader voor iemand die vastbesloten is om af te vallen.

Jean-François Aussems

“Hoi Linda, ik dacht ik zal je eens informeren over mijn virtuele maagband. Ik heb nog steeds geen behoefte aan chips, ook nooit meer gegeten en ben zeker nog afgevallen. Ik kan maar kleine porties eten wat ik als prima ervaar. Mijn lichaam verandert nog steeds in positieve zin!”

Gr Angelique

“Dank je wel Linda voor je ontzettende goeie hulp en ondersteuning bij iets waarvan ik bijna de moed had opgegeven. Eindelijk ben ik weer de persoon die ik was… Ben er blij mee dat ook mijn gespannen autorijden, na een ongeluk, nu veel minder is; mooie bijkomstigheid! Blij mee!”

Anoniem

“Hierbij wil ik u de wensen overmaken voor een even succesvol 2020… Met mij gaat alles uitstekend, voel me goed en straal nog meer dan in het begin. Dit alles heb ik aan u te danken! Alvast hartelijk dank voor alles…”

Groetjes Luc

“Hey Marielle! Ff een update: -7kg minder! 😉 & een maand medicatievrij en het gaaaat veeeel beter nu!! 😉 Wel bizar, niemand spreekt mij aan over gewichtsafname?? Mama is de enige 🙂 de rest mss jaloers? Haha”

Groetjes Delphine

Ik heb 3 sessies met Linda gehad, en kan het voor iedereen alleen maar aanraden om een keer contact met haar te zoeken. Ben met een bijzonder en prettige ervaring rijker. Zij heeft mij heel goed geholpen!

K.N.

“Beste Mariëlle,
Eind oktober heb ik bij u afspraken gemaakt voor een maagring. Ik wist echter niet wat ik mij daar moest bij voorstellen en hoe dit zou verlopen. Toch ben ik heel tevreden dat ik die stap heb gezet. We zijn nu enkele maanden verder en ondertussen ben ik 8,5 kg kwijt. Ik eet alles wat ik wil, moet mij niets ontzeggen, enkel zegt mijn minimaag “stop, je hebt genoeg“ 😉

De zelfhypnose doe ik iedere week en dat lukt mij prima. Ook de bestandjes die ik gekregen heb, komen elke week aan bod, en dat geeft mij een enorme steun en moed om verder te doen. Een dikke dank u wel voor alles wat je gedaan hebt en mij geleerd hebt.”

Liefs, Marijke

Voor de zoveelste keer vind ik mijzelf veel te zwaar en wil ik weer afvallen. Een operatie zie ik niet zitten, maar ik hoopte met een virtuele maagband hetzelfde te bereiken. Nu is het niet zo dat ik de maagband echt voel, maar Linda‘s tips zorgen er wel voor dat ik weer helemaal gemotiveerd ben om mijn eetgewoontes aan te passen. Het resultaat is al op de weegschaal te zien. Lieve Linda, hartelijk bedankt voor je hulp!

Ester van den Hoek

“Lieve Marielle, Ik geef graag mijn mening. Zes weken geleden hebben wij kennis gemaakt,en ik zeg met volle overtuiging: “Jij hebt mijn leven veranderd!” Ik had geen enkele ervaring met hypnose toen ik voor het eerst bij je kwam. Jij stelde me gerust en hebt me het geluk van mijn onderbewustzijn laten ervaren. Jij bracht mij in contact met mezelf en leerde mij hoe ik kon worden zoals ik wilde zijn. Ik heb 3 sessies in opeenvolgende weken gehad. Ik voelde me als herboren! Ik werd fit, gezond, gemotiveerd en steeds slanker.

Door een negatieve emotionele ervaring dreigde ik weer het contact met mijn innerlijk te verliezen. Dit wil ik niet meer, ik ben zo blij met mijn nieuwe ik. Dus vanmorgen ben ik bij je geweest om mij opnieuw met mijn onderbewustzijn te verbinden. En dat is je natuurlijk weer gelukt. Vandaag kon ik weer de wereld aan. Ik voel me goed en straal dat ook uit. Je bent een mooi mens! Heel veel dank”

Liefs, Nathalie 

“Toen ik dit te horen kreeg, wist ik niet goed wat hiervan te denken, maar ik wilde het toch heel graag proberen. Een kleine bedenking die ik had was of ik wel onder hypnose kon geraken, maar dit is helemaal geen probleem geweest. Na een eerste sessie merkte ik onmiddellijk verschil. Ik kwam thuis en kon al minder eten, ook tussendoor had ik geen behoefte meer aan chocolaatjes of koekjes. Een van mijn grootste verleidingen was ‘s avonds een zakje chips en dit kan ik nu volledig laten. Tijdens de 2de sessie heb ik geleerd om mijn eigen onder hypnose te brengen en dit is geweldig. Het brengt je tot rust, ik kan hier echt van genieten. Voorlopig val ik 500g tot 1kg af per week en ik voel mij super. Aan mijn kleding merk ik al verschil en mijn zelfvertrouwen is ook gestegen. Ik ben heel blij dat ik de uitdaging ben aangegaan en geniet nu volop van mijn successen. Ik wil je nog even laten weten dat ik mij super voel en heel content ben.”

Groetjes, Goele Eerdekens

“Nog geen drie weken geleden heb ik contact gehad met Marielle Vanhoef. Ik ben al klaar met mijn behandeling en ik ben gelukkig. Ik heb geen honger, denk niet meer de hele dag aan eten en viel af 4.5 kg op deze korte periode.

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie snelle reactie!! Ik ben heel blij dat ik deze voor mij toch moeilijke stap heb genomen. BEDANKT”

Liefs Nathalie olivers

Goeiemorgen Marielle,
Ondertussen 2 maanden geleden dat ik de eerste keer bij jou kwam 😊 En… op vandaag 5,4 kg kwijt. Het gaat zo gemakkelijk 😊 Zelfs nu met al die lekkere chocolade van de Sint in huis 😉 Waar ik vroeger soms een hele chocolademan opat ‘s avonds in mijn zetel kan ik er nu van genieten om soms maar 1cm’ke per 1cm’ke te eten 😊 Het maakt mij zo gelukkig! 😊 Dikke merciekes 😊

Sofie

“Wouw wat een bijzondere ervaring blijft het toch. Vorig jaar was ik dankzij de hypnose ruim 15 kg afgevallen… In juli vorig jaar ervaarde ik veel stress en nodige shit en kropen de kilo’s er weer langzaam aan. Door de corona (veel binnen zitten en niet de kracht om te bewegen, veel stress eten en continu moe zijn) slopen de laatste kilo’s er weer angstvallig snel bij… Wat een geluk dat mijn hypnotherapeut ineens weer contact met mij opnam en ik dus zomaar vanavond een spontane online sessie had. Na heel lang niet mijn maag band gevoeld te hebben, zit hij er nu volgens mij weer… het was ook zeker weer een emotionele sessie met de nodige tranen en uiteraard de bekende dingen dat ik eens wat liever voor mezelf moet zijn, van mezelf moet houden en goed voor mezelf en mijn lijf moet zorgen. Ik ben nu helemaal zen en met positieve energie gevuld. Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen maar ik heb er weer alle vertrouwen in. Bedankt Victor.”

Alexandra

“Op 17 juli mijn eerste sessie gehad bij Victor Elzo Kraemer in Rotterdam. Bij mij werd de virtuele maagband al de eerste sessie geplaatst. Kon ook gelijk daarna niet veel meer eten en drinken. Heb nu 4 sessies gehad en ben nu 10,5 kilo afgevallen op 5 weken tijd. Op naar de volgende 37 kilo die er nog af moeten gaan. Van het begin af aan ben ik veel rustiger in mijn hoofd geworden, denk niet steeds aan eten en kan er makkelijk van af blijven. Eet ook makkelijk van een klein bordje en heb dan ook genoeg. Slapen doe ik ook een heel stuk beter. Victor is een goede hypnotiseur die veel geduld heeft en ook veel humor. Hij neemt ook ruimschoots de tijd voor je.”
Helene

“Dag Marc, Bij deze wil ik U bedanken voor de hypnosesessies in verband met het plaatsen van mijn virtuele maagband. Ondertussen ben ik al 8 kilo verlicht in 6 weken. En ik doe voort! Ik wil snel mijn nieuw kleedje kunnen dragen. Eigenlijk moest ik al veel eerder de stap gezet hebben om mij te laten helpen met hypnose. Alvast bedankt Marc.”

Linda V. Brugge

“0 behoefte aan snacken of snoep gehad! Het gaat als vanzelf, ik eet zeker de helft minder. Nog steeds op gewicht, zelf een kilo minder na mijn vakantie. Complimenten voor je inzicht en ik ben blij dat je er bent, mooi wijs mens!”

Anoniem

In het begin had ik twijfels of ik nou onder hypnose ben geweest of niet, maar omdat ik toch resultaat zie, weet ik dat die hypnose gewoon hartstikke goed is gelukt!! Dankjewel dat je in mij geloofde.”

Wendy uit S.

“Nu precies 2 weken geleden voor het eerst bij Victor langs geweest en al 6,5 kilo afgevallen. Ik kan er alleen maar blijer van worden. Victor, bedankt!!”

Marjan

“9 kilo eraf. Yes! Sinds lange tijd de 6 weer gezien”.

Anoniem

“Lieve Monique,

Dankjewel dat je me zo enorm goed geholpen hebt. Ik ben door de virtuele maagband nu van 86 kilo naar 67 gegaan, in een jaar tijd. Heb geen vreetbuien meer en voel me zo veel beter. Kan nu eindelijk met m’n vriendinnen gaan winkelen in normale winkels.”

Lotte, 23 jaar

“Ik heb lang getwijfeld of hypnose wel bij mij zou werken, maar ik kan het alleen maar
aanraden. Ik ben ondertussen 3,5 kg afgevallen, het gaat traag maar dat vind ik niet erg. Ik heb meer zelfvertrouwen en voel me goed. Ik eet ook veel bewuster en alles met veel meer smaak. Dank je wel, Walter!”
Karlien V.S.

“Beste Victor. Ik moet zeggen voel me erg goed na de 1e sessie. En helemaal geen behoefte gehad aan zoet en eetbuien. Dus dat is heel positief. Heel erg bedankt en tot de volgende sessie.”
Groetjes, Dafne

“​Hallo Walter, ik ben enkele maanden geleden bij jou geweest, omdat ik geen groenten of fruit kon eten. Ik vond de smaak echt niet lekker en het gevoel in m’n mond was niet prettig. Wel, alles verloopt steeds beter en beter! Ik had dat nooit verwacht. Ik eet elke dag gewoon gezellig mee met wat mijn lief maakt en ondertussen eet ik paprika, courgette, wortel, pompoen, sojascheuten, selderij, khaki, peer, kiwi, druiven en noem maar op! Niet alles valt even hard in de smaak, maar ik ga het proeven al niet meer uit de weg en daar ben ik heel blij om. Heel tevreden dus met de vooruitgang, waarvoor nogmaals dikke merci!”
Janice L.

“Hoi Walter, wat een mooie ervaring! Ondertussen heb ik zo goed als niks meer gesnoept! Te weten dat ik mag eten wat ik graag eet, maar minder, bewuster en gezonder geeft zo’n grote geruststelling. Ook wetende dat ik iets mag snoepen als ik er écht zin in hebt, maar dat het geen drang of gewoonte meer is, dat is zó fijn! En ja, die drang is eigenlijk ook helemaal weg. Ik hoor heel de tijd jouw stem in m’n hoofd: “Het is geen dieet meer, Agnes. Het is een levenswijze.” Dank je wel!”
Agnes V.G.

“Ik heb 3 hypnosesessies gehad met Walter voor een virtuele maagring. Ik ben er naartoe gegaan omdat ik erin geloofde en ik geen kracht meer vond om op eigen houtje af te vallen. Ik voelde me meteen op men gemak, had meteen vertrouwen en het voelde goed. Ik ben intussen 7,5 kilo afgevallen op 4 weken tijd! Mijn grootste probleem was dat ik at wanneer ik me slecht voelde. Na de eerste hypnosesessie voelde het bij mij “opgeruimd” en duidelijker vanbinnen. Ik heb een enorme rust ervaren die ik nooit voordien gehad heb. Ik eet veel minder en drink ongelooflijk veel water (4 liter op een dag). T.o.v. vroeger was het makkelijk de hele dag koffie en amper 2 glazen water. Ik heb niet echt zin in vettig eten, maar eerder in slaatjes. Ik eet veel langzamer en permitteer me ook soms ‘snoepjes’, maar dit is miniem en áls ik het eet, geniet ik er echt volop van. Ik kan het echt iedereen aanraden! Ik voel me echt veel beter en rustiger dan voordien! Nogmaals bedankt, Walter!“
Brigitte B.

“Hallo Walter, het is intussen bijna 3 maanden geleden dat ik aan het “grote avontuur” begon. Ik zit bijna op mijn streefgewicht, fantastisch gevoel! Ik vertrek eind volgende week op vakantie en ben benieuwd hoe mijn eetpatroon daar gaat verlopen, maar 1 ding weet ik nu wel zeker: als je slanker bent zoals ik nu, dan ben je extra gemotiveerd om het zo te houden! Genieten ga ik zeker, maar dat hoeft niet meer gepaard te gaan met grote porties eten, drank en desserts. Ik ben geen “vuilbak” meer, zoals vroeger!
Mijn omgeving reageert ook heel positief op mijn nieuwe “ik” en ze zijn vooral enthousiast over de manier waarop. Dat zal je intussen wel al gemerkt hebben, een aantal mensen zijn ook al bij jou geweest, met succes trouwens. Ik wens jou alvast een fantastische zomer toe!”
Hilde C.

“Het is nu een maand geleden dat ik contact opnam met Walter Callebaut. Het idee om gehypnotiseerd te worden, boezemde mij eerst een beetje angst in, maar na een telefoongesprek met Walter was ik al snel gerustgesteld. De eerste sessie was een openbaring. Ik werd echt bewust gemaakt van mijn slechte eetgewoonten en het feit dat ik weinig bewoog. Mijn onderbewustzijn werd hierop attent gemaakt en ik ondernam onmiddellijk na deze sessie de nodige stappen om mijn levensstijl aan te passen. De eerste week was ik al 2,2 kg kwijt. Nu, ongeveer 4 weken later, is het een vanzelfsprekendheid geworden en zijn de goede voornemens echt gewoonten geworden. De kilo’s vliegen er dan ook af. Ik kan het iedereen ten stelligste aanraden!”
Karla G.

“Wat ben ik blij dat “hypnose” in mijn leven is gekomen! Ook fantastisch hoe jij me zelfhypnose aangeleerd hebt. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ik nu het gevoel heb dat er “iets” en “iemand” is waarop ik kan terugvallen. Dit geeft me rust en dat is waar ik zo lang naar gezocht heb. Ik ben ondertussen al 4 kg kwijt en supergemotiveerd om mijn streefgewicht te halen! Af en toe snoep ik wel iets, maar ik kan gewoon ook nee zeggen en dat vind ik zo knap van mezelf. Ik blijf mezelf afvragen, waarom heb ik dit niet vroeger gedaan? Maar ja, er zal wel een reden zijn … 🙂 Van harte bedankt voor mijn “nieuwe leven” YES, I CAN!“
​Hilde

“Nooit gedacht dat ik ooit onder hypnose zou gaan! Dat lijkt mij niets, ik ben daar toch veel te nuchter voor en tegelijkertijd te angstig. Ik was al een paar jaar aan het tobben met mijn gewicht. Ik heb totaal geen discipline op het gebied van eten en ik heb ook nog eens een hekel aan sport. Toen ben ik mij gaan inlezen over een virtuele maagband. Ik vond het interessant omdat ik wel wat hulp kan gebruiken. Ik heb gekozen voor Victor, zijn profiel springt eruit en ik had bij zijn foto een goed gevoel. Na twee sessies was ik al om, zonder moeite zeg ik “nee” tegen taart, ik heb er geen enkele belangstelling in ongezond eten. Tijdens de tweede sessie zijn er blokkades behandeld zoals eetbuien, trek, en onverwerkte emoties. Niet verwacht maar wel verlichtend. Ik wil dit gevoel nooit meer kwijt!”
Groetjes, Rianne

“Ik kende Marielle niet, maar ze gaf me direct het gevoel dat ik haar al jaren kende, dat wekte direct vertrouwen. Ik had een probleem met mijn gewicht waar ik al jaren voor vecht en dit was het moment om er iets aan te doen. Veel gelezen en gehoord van een virtuele maagring en ik dacht, dit is het! Maarja, je moet het zelf doen en er voor gaan en alles komt vanzelf indien je je aan bepaalde kleine regeltjes houd. Ondertussen ben ik al meer dan 10 kg afgevallen en nog een lange weg te gaan, maar stilletjesaan komt het wel in orde. Ik eet elke dag mijn fruitjes en doe mijn wandelingen trouw elke dag van een half uur sinds een tweetal weken en ik voel mij nu al goed! Wat moet het dan niet zijn als ik mijn streefgewicht eens heb. Dank u Marielle

Marleen

“Beste Marielle
Hier ben ik eens met heel leuk nieuws… Ondertussen al een poosje geleden. het gaat super met mij en voel mij heel goed, ik ben 23 kilo afgevallen 🙂 Dankzij jouw hulp. Nogmaals bedankt… Nog 10 kilo te gaan. Met de lente voor de deur komt dit zeker in orde!! Groetjes.”

FOLLOW-UP NA 11 MAANDEN:

“Hey Marielle,

Ik ben ondertussen 42 kg kwijt!!!! Echt super en het gaat zeer goed. Super bedankt. Vele groetjes.”

Natascha Devos

“Aandacht, warmte en professionaliteit. Inmiddels al een aantal kilo kwijt geraakt. Met afvallen moet je het eigenlijk altijd zelf doen, gelukkig kan het ook met liefde op deze manier. Weer van jezelf houden en je beter voelen.

Niet alleen voor afvallen kun je bij Sandra terecht. Een fijne en prettige ervaring, die mijn blik op de wereld een stukje anders heeft gemaakt.”

Anoniem

“Hallo,
Ik ben Monique en ik ben 2 jaar geleden voor het eerst onder hypnose geweest. Ik had al zoveel (crash) diëten geprobeerd en was radeloos. Heb toen de stap genomen en Paul gebeld of hij me kon helpen. Ik vond het ontzettend spannend en wist niet waar ik aan begon. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, Paul kwam heel rustig over en dat stelde me gerust. De eerste sessie ben ik gelijk onder hypnose geweest en merkte gelijk een verandering in mijn lijf. De oorzaak van mijn overeten is toen naar boven gekomen. Iets waar ik zelf nooit achter gekomen zou zijn. De 2de sessie werd mijn maagband geplaatst, een zeer bijzondere ervaring. Niet meer zoeken naar eten en gelijk meer water drinken. Zoveel rust in mijn hoofd en ik durf nu voor mijzelf op te komen. Ik wilde iedereen maar blij maken en helpen en vergat daarbij mijzelf. 21 kilo afgevallen en voel me goed. 

Ook mijn slaapprobleem is verholpen door Paul. Ik ben een heel ander mens geworden en ben iedere dag dankbaar dat ik toen de stap genomen heb.”

Monique

“Beste Marc, nu al meer dan een jaar geleden ben ik naar je toegestapt met een klein hartje. Ik was al dat jojo effect en die kilo’s zo beu dat het mijn hele dagelijkse leven domineerde. Na de sessies en de virtuele maagband verloor ik ong. 5 kg. Toen stopte het even… maar ik had de moed om door te zetten en dat is te wijten aan de hypnose. Ik haalde de kracht eruit om verder te zetten en liet me begeleiden door een personal trainer. Nu 1 jaar en 2 maanden later ben ik 23 kg kwijt en heb ik mijn doel bereikt die jij destijds mij via hypnose hebt toegebracht. Ik heb mijn eetgewoonten totaal veranderd en ben een ander mens geworden… een gelukkig mens. Ik wilde je nog even bedanken daarvoor. Je gaf me de kracht om verder te gaan en te staan waar ik nu ben en ik ben niet van plan mij ooit nog te laten gaan… Dikke mercie Marc!!!”

Groetjes, Cindy Ver.

“Dag Walter,

Met mij gaat het ondertussen prima hoor. Ondertussen, sinds mijn eerste sessie op 11/7, is er toch al 6 kg af. Ik voel me vitaler en kan me perfect aan die drie kleine maaltijden houden. Yeahaa!!!”

Groetjes, Kristel S.

“Ik kwam bij Victor omdat ik 10 kilo wou afvallen. En ik ben zeer tevreden weggegaan. Victor is
een enthousiaste man die je echt graag wilt helpen en alles uit de kast haalt met tips en tools. Inmiddels ben ik op mijn streefgewicht. Bedankt Victor en ga zo door!”

Jeanine Kruk

“Beste Natascha
Wat ben ik blij dat ik bij je terecht ben gekomen, heb de virtuele maagband gedaan bij je en wat een resultaat! Ik herken mezelf gewoon niet meer, geen eetbuien meer, geen behoefte aan chocola of koekjes, kan er nu gewoon van genieten en er 1 of 2 nemen ipv de hele doos, ben nu 5 kg afgevallen en heb nu ook echt het gevoel dat het me gaat lukken, eindelijk van die eetdrang af zijn is een verademing! Ben nu 60 en ben al 45 jaar met diëten bezig, de eeuwige jojo’er en alleen maar aangekomen, nog 20kg te gaan, gaat me lukken ben ik nu van overtuigd,
dit voelt héél goed.. super bedankt!”
Groetjes Regina

“Voorheen at ik veel snoep/toastjes/chips en voornamelijk heeeel veel chocola. Wel bijna een reep per dag. Dit is gelukkig verleden tijd door Natascha. Ik vond het heel fijn om met Natascha te ‘werken’. Ik ben nu 5,5 kilo kwijt binnen een maandje. Ik sport nu bijna elke dag, terwijl ik voor de hypnosesessies niet in beweging te krijgen was. Niets of niemand kon mij motiveren en ga sinds 4 weken uit mezelf hardlopen bijna iedere dag. Natascha heeft me laten inzien dat gezond leven heel belangrijk is. Ik ben Natascha heel erg dankbaar. Ik raad het iedereen aan!”

Anoniem

“Afvallen onder hypnose, het is (was) niet mijn dada, nooit in geloofd en streng diëten zag ik niet zitten, dan toch maar geprobeerd en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ben een paar keer bij u geweest om een sessie te volgen en met positieve gedachten weer naar huis gereden. Voor iedereen die deze recensie leest wil ik 1 ding meegeven: proberen en wees even positief als ik.
Laurien kent haar job en t’is nog een schatje bovenop.”
Groetjes. Wim

Ik heb sedert drie weken geen chocolade, koekje of iets dat onder de noemer “snoep” valt, meer gegeten. Dat was wat ik gevraagd had en dat is voor de volle 100% gelukt. Ik zat ondertussen aan tafels vol zoetigheid en desserten, en ik bleef daar gewoon af, beter nog, het kostte mij geen enkele moeite om niet te snoepen. Volgens mij is dat een wonder.

Petra, 43 jaar

“Goedemorgen allemaal. Ik heb de virtuele maagring op 16 maart 2020 gezet. Ik ben zo blij. Ik ben al 9 kg afgevallen. Hoewel ik maar één sessie heb gedaan. Door de lockdown!!

Dank ook aan Delphine erg aardig, legt goed uit. Ik raad het aan!!”

Nancy Verbist

“Bonjour à tous. J’ai mis l’anneau virtuel le 16 mars 2020. Je suis trop ravie. J’ai perdu 9 kg déjà. Malgré que je n’ai su faire que une séance. Du au confinement !!

Merci aussi à Delphine très gentil, explique bien. Je la conseil !!”

Nancy Verbist

“Dag Isa
Eerste en vooral wil je bedanken. Ik woog 94,5 en weeg nu 71,5 en deze echt zonder moeite.
Kan jij mij verder helpen met paniekaanval? In neem antidepressiva en slaapmedicatie maar nog heb ik er last van. Heb je hiervoor een bandje? Of moet ik sessie volgen? Wanneer kan ik bij jou terecht?
Alvast bedankt en groetjes”

Hanife U.

“Hoi Anita… ff een berichtje van mij.

Het gaat eigenlijk hartstikke goed… heb niet het gevoel dat ik dieet, in het weekend gewoon een wijntje en een chipsje erbij. ‘s Morgens niet eten gaat ook prima, alleen kleine porties niet. Ik heb gemerkt dat wanneer ik (zeker bij het avondeten) te weinig eet, ik wel ga snaaien… dus eet tot ik een voldaan gevoel heb. Met de feestdagen in zicht hoop ik dat ik met oud en nieuw net onder de 70 kilo kan uitkomen.”

Anoniem

“Al m’n hele leven aan het worstelen met m’n gewicht, alle dieten geprobeerd, kwam ik uiteindelijk bij jou terecht. Helemaal nerveus voor de 1e afspraak, maar dat was al snel over. Je stelde me op m’n gemak en gaf me een goede uitleg over de hypnose en de maagband. Nu 3 maanden verder en kan niet anders zeggen dan dat ik me geweldig voel. Het afvallen gaat nog steeds door terwijl ik niet het idee heb veel moeite te moeten doen, omdat ik al helemaal gewend ben aan m’n nieuwe gewoonte.”

Annemieke 53 jaar

“Hoi Walter, ik voel me terug happy! 4 Weken nadat ik bij jou kwam, was het eerste zakje patatjes er al af (- 5,1 kg)!  Ondertussen zijn dat al 10 kilo geworden, zonder het gevoel dat ik aan het diëten ben. Bedankt om mij het woord “diëten” te laten vergeten, want dit is gewoon eten wat ik graag wil, maar gewoonweg minder en veel bewuster. Bedankt!”
Karin D.

“Aanzet tot bewustwording op elk gebied. Het werkt sowieso, omdat je meer en meer nadenkt bij elke hap die je eet. De aangeleerde technieken helpen dus ook voor andere zaken: betere ademhaling, rustig worden, dingen loslaten, …”
A.M.R.

“Hey Walter, ik wil je effe laten weten hoe het ondertussen met me gaat.  Jammer dat je mijn blijdschap nu niet via mijn stem kan horen, maar door jou heb ik mezelf terug gevonden! En dit door jouw hulp, door de virtuele maagring die je onder hypnose bij me hebt geplaatst. Ik had nooit kunnen denken dat dit zoveel zou veranderen, maar toch is er tot op heden 7 kg af en wat me nu zeer goed lukt, zijn die 3 kleine porties eten per dag. Ook mijn snoepgewoontes en drang naar zoet zijn verdwenen! En natuurlijk de dagelijkse geweldige diepe ontspanning door het beluisteren van jouw rustgevende stem op het geluidsbestandje helpt mij zeer goed. Ik ben je zo dankbaar om mij hierbij te helpen en ik verzorg mijn “tempel” zoals het hoort! Nog 3 kilo te gaan en dan … “bubbles time”! Nogmaals een dikke, dikke mercie voor de zeer goede begeleiding!”
Ann D.

“Beste Walter, ik wou u even laten weten dat de eerste 10 kilo’s er af zijn! Ze gaan er eindelijk af, wat vroeger niet het geval was. Ik ben heel tevreden hoe u met hypnose mijn onderbewustzijn aangepakt heeft, dit heeft zeker resultaat met hoe ik nu leef. Heel mijn levensstijl is veranderd: ik leef veel gezonder, ik sport en ik geniet bewust. En ik doe ook nog altijd aan zelfhypnose en beluister jouw geluidsbestandjes. Dus daarmee wou ik u toch al even bedanken! Ik vertel veel over de hypnose en hoe goed dit wel is en maak zeker reclame voor u. Ik hou u alvast verder op de hoogte in de toekomst.”
Mvg, Inge W.

“Ik heb lang een stabiel gewicht gehad. Na enkele verlieservaringen was ik flink bijgekomen. Ik heb allerlei diëten geprobeerd maar niets leek echt te helpen, integendeel. Dan hoorde ik via vrienden van deze hypnose-methode. Aanvankelijk was ik wat argwanend. Ik kende hypnose enkel van de shows waar mensen onder hypnose de vreemdste dingen doen. Toch was ik ook nieuwsgierig. Ik voelde aan dat het niet een gebrek aan kennis (intussen had ik wel wat opgestoken van al die diëten :)) was maar dat er ergens een blokkade was om al die kennis effectief om te zetten in beter eetgedrag.

Tijdens de eerste hypnose sessie stelde Alex me onmiddellijk gerust: ik ging me alles herinneren en zou enkel in een toestand van diepe ontspanning gebracht worden waardoor ik contact kon leggen met mijn onderbewustzijn en teruggebracht kon worden naar de oorzaken van mijn ongezond eetgedrag. Dit voelt in het begin wat vreemd aan maar al snel ga je mee in het proces. Het was heel verrassend om via deze weg toegang te krijgen tot de dieperliggende betekenis van mijn eetgedrag. Tegelijk krijg je ook kapstokken aangereikt om dit proces om te buigen.

Na enkele sessies is er heel wat veranderd. Ik voel geen aandrang én onrust meer om teveel te eten én ongezonde snacks te nemen na mijn maaltijd.  Ik maak gezondere keuzes en zorg beter voor mezelf. Gemiddeld verlies ik 0,5 tot 0,75 kg per week. Ik heb geen haast want ik weet dat ik op de goede weg ben en mijn doel zal bereiken. Meer nog dan het verlies van de kilo’s heb ik het gevoel dat ik bevrijd ben van mijn snoepverslaving en dat ‘eten’ mijn leven niet meer beheerst.”

Karen D

“Sinds enige tijd ben ik meer suiker beginnen eten, vooral chocolade is een probleem geworden. Bijgevolg ben ik een paar kilo’s aangekomen. Al meerdere malen heb ik geprobeerd om dit te beperken, te vervangen door iets gezonds maar steeds had ik de ‘behoefte’ aan die suiker. Het blijkt dat mijn wil niet sterk genoeg is om dit te laten, de drang naar suiker is te groot, en dat het beter was om hulp in te schakelen. 

Via een collega (die overigens aan chips verslaafd was en er bij Alex succesvol vanaf is geraakt) ben ik bij Alex terecht gekomen. Alles verliep heel rustig, ik heb de hypnose vlot ondergaan. Heel snel heb ik een verschil gezien, de gedachte om suiker te eten was niet meteen weg maar de behoefte wel. Ik kon perfect naar een winkel gaan en de ‘suikerafdeling’ voorbijlopen. Ook thuis laat ik de chocolade gewoon in de kast staan. Lichamelijk heb ik na 2 weken het verschil gevoeld, ik voelde me al beter in mijn vel en heb meer energie.  Na 2 weken heb ik een 2e sessie gehad om de drang naar suiker definitief te consolideren. Het doet zo’n deugd om geen zin meer te hebben in zoetigheden, ik heb nog wel een koekje met chocolade gegeten maar het deed me niets, heb er eigenlijk niet van genoten. 

Indien je écht wil stoppen met zo’n soort verslaving, beveel ik hypnose bij Alex echt aan, zonder hypnose kostte het mij teveel moeite en was het niet gelukt.”

Vanessa V.

“Via een collega kwam ik terecht bij Laurien Schildermans. Ik kreeg van Laurien een duidelijke uitleg over hoe het onderbewustzijn werkt. Heel fascinerend!! Daarna legde ze uit hoe de virtuele maagring werkt. Tijdens de eerste sessie werden onder lichte hypnose foute eetgewoonten aangepakt. Te snel eten, frisdrank, … Na deze sessie ging ik met een goed gevoel naar huis. Wat bleek: de goesting naar frisdrank, koekjes, chocola was verdwenen waardoor ik deze gemakkelijk links kon laten liggen. Ik ging ook trager, bewuster eten zonder afleiding van T.V., GSM,…
Tijdens de tweede sessie werd de virtuele maagring geplaatst en kreeg ik een audiobestand mee naar huis om dagelijks te beluisteren. Ik eet nu 3 kleine maaltijden per dag, drink heel veel water en eet af en toe een stuk fruit. Het cijfer op de weegschaal is in dalende lijn en ik voel me goed. Mijn onderbewustzijn heeft dankzij Laurien een boost gekregen. Volgende week volg ik de laatste sessie waarbij ik leer om zelfhypnose toe te passen. Kortom: een zeer tevreden klant/patiënt”

Sophie
 

“Goedemiddag Erna,

Even een update hoe het nu met mij gaat.
Ik ben op 3 december bij jou voor de eerste keer geweest en zijn nu 2 maanden verder.

Ik voel mij nog steeds heel goed en heb veel baat de maagband.
Zoals jij in de hypnose zei dat ik aan 3 maaltijden per dag genoeg heb, dat is ook daadwerkelijk zo en ik eet vele malen minder.
Ook in de tweede sessie waarin jij mij hebt meegegeven dat ik niet meer van koek, snoep en chips (snacks) hou, niet meer nodig heb, dat werkt ook nog steeds zo voor mij. Heb hier totaal geen behoefte meer aan.
Wilde mijzelf laatst verwennen met pancakes met stroop en dit smaakte mij totaal niet. Had liever gewoon spinazie met een eitje gegeten.
Vond dit zo’n rare gewaarwording want vóór de maagband vond ik dit wel heel erg lekker.
Qua gewicht ben ik ook erg tevreden ben nu ruim 11 kilo afgevallen.
Dus ik ben over het geheel heel erg tevreden en ben blij dat ik dit voor mijzelf gedaan heb.
Vertel het ook aan anderen en die zijn ook enthousiast geworden door mijn verhaal en zijn ook naar jou toe gegaan.
Dit is ook erg leuk omdat je elkaar kan steunen en ervaringen kan delen.
Nogmaals ben er erg blij mee en ga lekker verder op deze manier.
Over een maand of 2 laat ik wel weer van mij horen over de verdere ervaringen en hoe het met mij gaat.”

FOLLOW-UP NA 4 MAANDEN:

“Goedemiddag Erna,

Hier weer even een update van mij.
Ik ben nu precies 4 maanden in het bezit van de maagband en voel mij nog steeds heerlijk.
Het heeft echt mijn hele levensstijl en eetgewoonten omgegooid in positieve zin.
Eet nog steeds veel minder en voel mij daar prima bij. De grootste verandering is nog steeds dat ik geen enkele behoefte meer heb aan snacks koek en snoep.
Nou neem ik best weleens op een verjaardag een wijntje of stukje gebak, maar daarna is het ook weer goed en komt niet mijn oude gewoonte weer de kop opsteken.
Daar ben ik nog het meest blije mee, wat dus met zich meebrengt dat ik nu 20 kilo ben afgevallen.”

FOLLOW-UP NA 7 MAANDEN:

“Goedemiddag Erna,

Hier weer even een update van mij. Ik ben nu ruim 7 maanden verder na het krijgen van de maagband en voel mij nog steeds heerlijk.
Het voelt voor mij zeker niet meer dat ik met lijnen bezig ben dit is zoals ik nu leef.
Dit is nu mijn levensstijl geworden zonder dat ik er verder over na moet denken.
Eet nog steeds veel minder en voel mij daar prima bij. De behoefte aan koek snoep snacks is er nog steeds niet en mis het ook niet.
Ik voel mij nog steeds prima en zou het dan ook iedereen aanraden.
Het ging mij om gezond afvallen en mij beter te kunnen bewegen om straks met mijn kleinkind te kunnen spelen. Ben ondertussen oma geworden van een kleindochter. Zij heet Julia en is nu 14 dagen oud. Het gaat dus heel erg goed met mij en ben nu 34 kilo afgevallen.”

Groetjes, Monique Evertse

“Via een relatie van mijn werk hoorde ik over afvallen met hypnose en zag dat het bij haar werkte. Ik heb jaren lang lopen tobben met mijn gewicht, heb heel veel diëten gevolgd, ben regelmatig afgevallen en kwam dan nog sneller weer aan. Ik was 56, zat in de overgang, had veel stress op mijn werk en vond dat ik aan het eind van een stressvolle dag iets lekkers en een wijntje verdiend had. Slecht voor mijn gezondheid en gewicht.

Dat moest dus veranderen. Ik ben gaan zoeken op internet en vond André. Een afspraak was snel gemaakt en ik ben uiteindelijk 3x bij hem onder hypnose geweest. Al na de eerste keer was er iets veranderd en begon ik af te vallen. Ik kreeg een geluidsopname voor zelfhypnose welke ik ongeveer 3 maanden dagelijks heb geluisterd. In ongeveer 6 maanden tijd ben ik 18 kilo afgevallen. Ik zit nu al een aantal maanden op mijn streefgewicht en ben nog nooit zo gemakkelijk afgevallen. Ik heb maar een enkele keer een beetje wilskracht nodig gehad. En natuurlijk de geluidsopname van André.

Naast het afvallen heb ik sinds die tijd ook bijna geen opvliegers meer en dat is een mooie bijkomstigheid. Wat en hoeveel je eet en drinkt heeft blijkbaar ook daar invloed op. Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb en ik ben André dankbaar dat hij mij met zijn hypnose zo fantastisch heeft geholpen. Ik denk dat heel veel mensen hier baat bij kunnen hebben en dat gun ik iedereen.“

Met vriendelijke groeten, Ester

“Beste Isa,
Zoals beloofd een kleine update sinds onze laatste hypnose sessie.

De hoofdreden van mijn bezoek op 13 augustus laatstleden was om van mijn snoepverslaving af te raken. Ik ben heel blij te melden dat ik daar volledig van af ben. En als ik op een feestje toch iets van zoetigheid moet eten, neem ik een klein stukje, en daar blijft het bij. Ook het tussentijds knabbelen is volledig verdwenen. Ik eet weinig, maar heb geen honger. Ik leef veel gezonder als voordien, en alles smaakt beter. Ben bewuster met eten bezig. Ben 5 kg afgevallen op een maand tijd. Heb wel het gevoel dat het gewicht nu stagneert, maar denk wel dat ik mettertijd nog ga afvallen. Ben 6 kg van mijn streefgewicht vandaan. Er is bovendien geen haast bij. Beter traag en veilig afvallen, dan te drastisch, zodat het lichaam de kans krijgt om aan het nieuwe gewicht te wennen.

Het MP3’tje heb ik een maand lang dagelijks beluisterd. Vanaf nu zal ik het 1x/week beluisteren. Word hier trouwens ook erg rustig van, en komt voor dat ik in slaap val.

Dus ben en blijf heel erg dankbaar dat onze wegen zich gekruist hebben. Ik voel me nu al beter in mijn vel, mijn huid is mooier, zie er slanker en gezonder uit en ik zit niet meer gespannen in mijn kleding wat een echte verademing is.

Dus dank je wel Isa, je bent een geschenk voor velen!”

UPDATE NA 3 MAANDEN: “Beste Isa,

Hoop dat je het goed stelt.

Hierbij nog een update over hoe het ondertussen met me gaat.

Mijn eerste hypnosesessie was op 13 augustus. Sindsdien ben ik volledig van mijn suikerverslaving af. Ik eet goed, met smaak, op regelmatige tijdstippen. Het tussendoors knabbelen is voltooid verleden tijd. Ik ben 9 kg afgevallen, twee kledingmaten slanker. Het afvallen gebeurt op een rustige, gestage manier, wat perfect is voor mijn lichaam. Ik zie er gezond uit, mijn huid straalt. Voel me ook gezond, fit en energiek. Ben nog 2 kg van mijn streefgewicht verwijderd. Merk ook dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal. Het blijft niet onopgemerkt. Heb onlangs een kleurenanalyse laten uitvoeren, me-time, en bleek dat ik voor sombere, niet opvallende kleren koos … alles om me maar te verhullen (ook al had ik geen overgewicht, maar voelde me niet goed omwille van de groeiende zwembandjes en het constante opgezwollen gevoel door het snoepen en over emo-eten). Bij mijn huidtype komen warme, fellere kleuren tot zijn recht, waardoor ik ook daar nu rekening mee houd. Herken mezelf amper. Lijkt wel een hele nieuwe ik, en het voelt fantastisch! Je MP3’tje beluister ik 1x in de week.

Met de feestdagen in het vooruitzicht ben ik niet bang, ik kijk uit naar heerlijke maaltijden en vertrouw erop dat ik mezelf niet zal overeten. Die dagen zijn voorbij. Dus lieve Isa, ik ben en blijf je ontzettend dankbaar. Die sessies bij jou waren een uitstekende investering in mezelf. Was broodnodig. Wou ik niet op termijn klachten ondervinden. Zou het iedereen aanbevelen…

Ik wens je alvast een mooi eindejaar.”

Groetjes, Carina

“Mijn vicieuze cirkel. Na een lange periode met overgewicht, de stap gedaan en een afspraak gemaakt om de virtuele maagband te laten ‘plaatsen’. Ik zat in een dip, kon slecht lopen en mijn huisarts raadde mij een maagverkleining aan. Dat was voor mij het duwtje in de rug om de stap te zetten. De eerste keer kwam ik terug met hoofdpijn, omdat je in dat ene uur zoveel informatie, emoties, indrukken en ervaringen te verwerken krijgt. Maar na 1 week kon ik veel beter lopen, had veel meer energie, pakte daardoor veel dingen op en beweeg daarom meer, kan de ‘gevaarlijke’ tussendoortjes met gemak laten staan, slaap langer, kortom een doorbraak van mijn vicieuze cirkel. Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen. Je krijgt er gewoon lol in. Inmiddels heeft ook de inhoud van mijn keukenkastjes een metamorfose ondergaan. Je bent helemaal anders bezig met eten en het gevecht tegen andere meningen (incl. de huisarts) kan ik aan door de energie en het geloof in mijzelf. Jouw audioberichtje ter ondersteuning heb ik wel nodig! Jolanda, je hebt mij uit mijn vicieuze cirkel gehaald en daardoor een ander leven gegeven.”
Marian

“Vermageren met hypnose… iets voor mij? Lang getwijfeld, maar dan toch de stap gezet, vooral voor mijn gezondheid en om weer wat fitter te worden. En ja hoor! Nog geen seconde spijt gehad! Het was geen hocus pocus zoals op tv, ik voelde me op mijn gemak tijdens de sessies. Gek, ik wist zelfs alles nog van wat er tijdens de hypnose gezegd werd. En… het lukte! Ik vermagerde, zonder dat ik een “dieetgevoel” had! Ik kan alles eten, wel kleinere porties en ik kies voor de gezonde dingen, zonder moeite. De cola light die ik vroeger dronk wisselde ik voor water. Het ging vanzelf, 30 kg minder, ik voel me top! En het gaat na een jaar nog steeds goed, geen moeite om op gewicht te blijven! Zo blij dat ik dit gedaan heb!”

Groeten, Greet

NA DE 1STE HYPNOSESESSIE:

“Vandaag zijn we exact 1 week na mijn eerste hypnosesessie voor het afvallen. Het resultaat?

 • Na 5 dagen was ik al 2 kilo af!
 • Ik eet veel minder, vaak echt ‘de helft’ van een standaardportie of van wat ik vroeger at. En dan ben ik voldaan.
 • Ik heb nooit honger.
 • Ik heb zin gekregen in gezonde voeding en ben niet meer zo gek van microgolfmaaltijden waar ik tot nu toe meestal op leefde.
 • Ik heb zelfs zin gekregen om mijn eten wat specialer te maken. Dus geen boterham met hesp, maar een boterham met hesp, wat peper, mosterd, blaadjes sla en honing. Echt genieten dus 😊
 • Ik heb nog geen onweerstaanbare drang naar koeken of zoet gehad.

Het leuke is dat je gewoon nog alles mag eten, dat je je ook echt lekkere dingen kan permitteren en dat je ook gewoon op restaurant kan gaan. Ik wil de dingen nu echt heel lekker maken, eventueel met nog een beetje room erbij voor extra smaak. Omdat ik zo weinig eet, maakt het niet uit dat er wat room bij is. Het is juist door mezelf te verwennen met lekker eten dat ik het niet zie als ‘tijdelijk moeite doen en me alle leuke dingen ontzeggen’. Dit kan echt iets worden voor altijd!

Ik ben ook op restaurant gegaan. Ik heb vanzelf zin in gezondere keuzes. Vrijdagavond heb ik een potje chocomousse gegeten na het avondeten, en zaterdag ben ik in de namiddag op terras een ijsje gaan eten en zondagavond heb ik na de spaghetti nog een chocolademuffin gegeten.

Die 3 dingen op een hele week gaan niet maken dat ik niet afval of dat ik denk ‘shit, nu is het om zeep’. Nee… het zijn dingen die er gewoon bij horen. Als ik het aantal calorieën zou tellen dat ik deze week heb gegeten (waar ik me natuurlijk niet mee ga bezig houden) ben ik er zeker van dat het minder dan 50% is van wat ik ervoor at.

Het allergrootste verschil met vroeger is:

 • dat ik niet meer een hele dag doorzit te eten (vooral koeken)
 • dat ik vanzelf voor gezondedingen kies
 • dat ik veel mindereet tijdens de maaltijden

Conclusie: de eerste week is heel goed gegaan.”

NA DE 2DE HYPNOSESESSIE:

“Deze ochtend nog eens gewogen en echt ongelooflijk!! Zonder iets van moeite te moeten doen, of het gevoel te hebben dat ik me iets moet ontzeggen, ben ik bijna 3 kilo af op 1 week en 1 dag. Ik ben zooooooo blij!!!

Min 3,7 kg op 11 dagen ondertussen… Gaat het nog altijd supergoed. En eerlijk gezegd heb ik niet het gevoel dat het op een moment eens niet meer goed zal gaan. Want er is niets waar ik op moet letten, dat ik moet laten, dat ik niet mag. Het is mijn lichaam dat gewoon zelf aangeeft dat het geen zin meer heeft in koeken, fast food of microgolfmaaltijden. En het is mijn lichaam dat zegt dat het met veel minder echt compleet gelukkig en voldaan is.

In het weekend vóór mijn 3e en laatste hypnosesessie, was ik op zondagnamiddag met een vriendin iets gaan drinken en had ik ook een stuk chocoladetaart genomen. Vroeger zou ik er met gemak 2 stukken van hebben kunnen eten, maar nu kon ik na de helft echt niet meer. Dus… of die maagband werkt? Absoluut! Halve porties eten: dat gaat echt als vanzelf. Ik schep meestal maar de helft op. Een halve quiche, de helft van een microgolfmaaltijd, en daar kom ik altijd mooi mee toe.

Even de resultaten op een rijtje (ik weeg 2 keer per week):

 • 74,6 kg op maandag 16/5 => dag van eerste hypnosesessie
 • 72,6 kg op zaterdag 21/5 => -2kg
 • 71,7 kg op dinsdag 24/5 => -2,9kg
 • 70,9 kg op vrijdag 27/5 => -3,7kg

Dit is echt zooo tof en gemakkelijk… Dat ik dit (de virtuele maagband) niet eerder heb ontdekt!”

Groetjes, Ilse

“Ook ik hoorde goede berichten over hypnose dus besloot ik me er verder in te verdiepen!! Zo ben ik bij Victor gekomen in Rotterdam!! De eerste kennismaking was gelijk goed voor me. Victor stelde me erg op me gemak!! Want ik vond het eerst een hocus pocus idee, maar dat komt omdat iedereen wel een mening heeft (weggegooid geld etc.) Maar ik heb altijd zoiets: je moet iets zelf gaan onderzoeken voordat je aan al die oordelen van wat men zegt er in meegaat!!

Dus de hypnose: het is raar maar waar. Ik merkte al gauw dat ik er heel rustig door werd! Dus niks hocus pocus. En bij thuiskomst lekker een plaid omgeslagen, kop thee erbij en het gekke is: ik had geen trek??? Zo raar. Ik had een heel vol gevoel dus besloot ik een soepje te nemen!! Ik kan alleen maar iedereen vertellen: ga het zelf ervaren en raad je wel Victor aan daarom!! Hij is erg goed hierin en weet er erg veel van. Bovendien is het ook zo dat je je er wel voor open moet stellen!! En een tip: luister niet naar anderen. Ervaar het zelf na een aantal weken waarvan je 3 sessies nodig hebt!!

Maar geloof ook: ik heb geen drang meer in de overheerlijke stroopwafels, koekjes, snoepjes… noem maar op. Ik eet 3 kleine maaltijden. Soms iets van fruit tussendoor, maar ik eet als ik trek krijg!! En denk ik “ik zit vol”, dan stop ik ermee. Er zijn al de nodige cm van me taille af. Haha en me buur zei me “ben je zo afgevallen??” Dus men ziet het wel. Hypnose wordt allemaal geregeld door je mindset dus jij bepaalt wat je eet immers en jij bepaalt of je stopt. Zo simpel is het. Ook mijn drang naar snaaien is weg. Ik drink 2 liter water. Ik kan dit iedereen aanraden en al die diëten mensen doe het niet!!! Het is tijdelijk en kost een hoop geld!! Dit heb je je levenslang dat je kan toepassen. Daarom raad ik het jullie aan.

Ook wilde ik mijn verhaal met jullie delen omdat ik anderen er mee wil helpen die twijfelen in dit gebeuren. Ik ben het bewijs dat hypnose echt werkt. Mijn leven lacht me in alles weer toe. Victor, bedankt en fijn dat ik altijd nog dingen aan je mag blijven vragen. Ben er heel happy mee.”

Nicol Kramer

“Eind 2016 heb ik Victor Kraemer benaderd voor hulp bij het afvallen. Ik had in het verleden al meerdere pogingen gedaan om structureel gewicht te verliezen, echter zonder het gewenste effect. O.a. sonja bakker dieet, dr. Frank dieet en op wilskracht minder eten had ik geprobeerd. Nou is mijn situatie zo dat ik niet veel overgewicht had (lengte 1,71 meter, gewicht was 74 kg), maar ik was hier zelf niet tevreden mee en merkte o.a. bij het voetballen dat ik hierbij trager was dan teamgenoten.

Ik heb in het verleden eens een sportmedisch onderzoek gehad, waarbij de sportarts aangaf dat een lichaamsgewicht van 65 kg passend zou zijn, ook na een conditioneel onderzoek van 2015 kreeg ik het advies dat er nog winst te behalen was door gewicht te verliezen.

Toen ik van Victor vernam dat hij bekwaam was in het plaatsen van een virtuele maagband en begeleiding gaf bij het afvallen met hypnose, was mijn interesse gewekt. Ik had wel een stille hoop dat het mij eindelijk het gewenste resultaat zou geven, echter ook sceptisch, gezien mijn eigen pogingen uit het verleden.

Uiteindelijk heb ik in 4 sessies begeleiding gehad, waarbij ik mijzelf het doel gesteld had om een streefgewicht van 68 kg aan te houden (enigszins terughoudend, gezien eerder advies van 65 kg). Deze sessies vonden plaats in een periode van 2 maanden, wat ook samenhing met de afstand tussen Victor (Den haag / Amsterdam) en mij (Wierden, Overijssel). Echter na de 1ste twee sessies merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging. Ik had eerder een verzadigd gevoel, kon gemakkelijk eten afslaan (terwijl ik alles lust en ook graag hiervan geniet…) en had hierbij geen honger gevoel. Ook mijn voormalige reacties om bij stress meer te gaan eten of snoepen, bleef als vanzelf achterwege. Ik ervoer hierbij meer een innerlijke rust en dat verbaasde mij wel. Dit gaf wel enige verbazing bij mijzelf.

Na deze verbazing begon ik ook te merken dat mijn gewicht begon af te nemen, zonder dat ik daar voor mijn gevoel moeite voor aan het doen was. In deze periode luisterde ik vrijwel dagelijks naar de audiobestanden die ik van Victor gekregen had, om mijn onbewuste te ondersteunen in het proces. Daarbij merkte ik ook op dat ik makkelijker mijn trainingsintensiteit (zowel krachttraining als cardiotraining) kon verhogen.

Sinds mei 2017 zit ik al ruim 4 maanden op een lichaamsgewicht tussen de 65 en 67 kg, dus nog onder het ingestelde lichaamsgewicht. Blijkbaar vindt mijn onbewuste dit prettiger… Dit gaat mij af als vanzelf. Ik ben bezig om mijn kledingkast opnieuw te vullen, aangezien ik nu 1 a 2 kledingmaten kleiner nodig heb, dit ervaar ik als een mooie beloning… Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit nieuwe gewicht kan aanhouden.

Victor, super bedankt voor je begeleiding hierbij en het overtreffen van mijn verwachtingen en doelstelling. Hier ben ik zeer tevreden mee.”
Met vriendelijke groet, John Heisterkamp

Hey Walter,
Even een korte update. Ik woog vanmorgen 5.2 kg lichter sinds mijn eerste hypnose beurt op 21.02.17. Ik ben dus een tevreden mens hé! Het gaat eigenlijk allemaal zonder problemen of inspanning en heb ondertussen al veel reclame gemaakt. De geluidstape beluister ik niet meer, heb het wel hele maand maart gedaan. Heb het wel bijgehouden, moest ik het zo eens een periode moeilijk hebben, dan kan ik er naar teruggrijpen hé. De zelfhypnose probeer ik op regelmatige basis te doen, maar niet dagelijks. Ik begin nu ook reacties te krijgen van mensen die vragen of ik niet ben afgevallen, dus dat is leuk hé! Dank je wel!”

FOLLOW-UP: “Hey Walter,

Zoals beloofd, hou ik je op de hoogte. Ik zag op mijn weegschaal dit weekend dat er toch bijna 10 kg af was!! dus dat is goed. Maar ik moet wel zeggen dat het nu 9.3kg is, heb de indruk dat ik door de warmte veel drink, maar niet meer naar het toilet ga. Precies of mijn lichaam het water wat bij houdt. Ik heb dat gevoel wel meer in de zomer, dat ik wat opgeblazen ben. Maar!! Toch al heel tevreden hé! Het is vandaag exact 4 maanden geleden sinds mijn eerste hypnose, dus dat is toch een mooi resultaat. Ik doe nog regelmatig de zelfhypnose, dat lukt ook nog goed. Traag maar zeker ga ik geraken waar ik wil! Ik kan terug broeken dragen waar ik 4 jaar niet meer in kon! Nog eens bedankt!”

Annick G.

“Beste Walter, het is nu iets meer dan een maand geleden dat ik voor de eerste hypnosesessie naar jou kwam. Sindsdien is mijn leven helemaal veranderd! Ik sta er van versteld hoe die hypnose zo diep verankerd zit in mijn onderbewustzijn. Vooral omdat ik mij na de eerste sessie zorgen maakte of die wel echt gewerkt had, omdat ik het gevoel had dat ik niet echt onder hypnose was geweest. Ik had moeite om mij volledig te ontspannen en bleef de hele tijd bij bewustzijn. En tóch had die eerste sessie meteen een groot effect op mijn eetgedrag. De eerste week viel ik met veel gemak 2,3 kg af, zonder honger te lijden! Dat was mij al jaren niet meer gelukt.
Toen tijdens de tweede sessie mijn virtuele maagring geplaatst werd, voelde ik daar fysiek niets van, en toch lukt het mij op een wonderbaarlijke wijze om mij voldaan te voelen met 3 mini-maaltijden per dag, om niet meer te snoepen, om elke dag 2 liter water te drinken. En de kilo’s gaan er af! Ik ben nu al 5,6 kg afgevallen en blijf de gedrevenheid voelen om er mee door te gaan. Op moeilijke momenten hoor ik jouw stem in mijn hoofd, waardoor ik aan zowat alle verleidingen kan weerstaan. Ik luister nog elke dag naar jouw zalige geluidsbestand. Ik heb daardoor ook veel meer rust gevonden en kan mij nu wél echt ontspannen. Ik voel mij supergoed! 
Ik ben zó blij dat ik de stap heb gezet om naar jou te komen voor die hypnosesessies. Bedankt, Walter om mij een nieuw leven te geven! Zonder jou was dit nooit gelukt!”
Katrijn D.

“Een tijdje geleden nam ik de beslissing om contact op te nemen met jou, Walter, om te vermageren onder hypnose. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog geen seconde spijt van, ik had het al veel vroeger moeten doen! 
Het eerste contact verliep al heel positief. Ik had geen enkele stress of angst om onder hypnose te gaan, integendeel zelfs: ik was vooral nieuwsgierig en vond het zelfs spannend. Ik was naar jou gekomen volledig uit vrije wil en met de vraag om mij van mijn suikerverslaving af te helpen en te vermageren. Doe eerste sessie voelde zo sereen aan, ik vond het echt ZALIG! Een totale ontspanning en wat nog straffer was: sindsdien is mijn drang naar suiker voorbij! We zijn nu ondertussen een drietal weken verder en de virtuele maagband doet zijn werk:  een 3,5 kilo lichter al! Cola Zero, dat ik vroeger veel (te veel) dronk, zegt mij niks meer. Alsook fruitsnoepjes of chocolade bij elke tas koffie of thee … het is verleden tijd! En wat nog leuker is … ik heb veel meer levenslust, veel meer energie zonder ook maar 1 keer ‘anders te koken of met honger te moeten stoppen’.
Het maakt me echt gelukkig! De oplossing wanneer je al heel je leven bezig bent met diëten! Walter, een gemeende dank je wel!”

FOLLOW-UP: “Dag Walter, hier ben ik weer. Ik voel me nog steeds super! Ondertussen ben ik ongeveer 6,5 kg kwijt! Fantastisch hé! Iedereen begint me opmerkingen te geven en te zeggen dat ik straal. Ik voel me ook fantastisch goed in mijn vel! Ik heb het al aan velen doorverteld, want het heeft mijn leven echt veranderd. Nooit gedacht dat het mij zo spectaculair zou lukken! Bedankt om mijn leven weer terug meer energie te geven, want dat was ik een beetje kwijt.”
K.D.P.

“Het grootste deel van mijn leven bestond uit diëten, met als resultaat soms tot -25 kg op 18 maanden tijd. Hoera! Tot ik zó chagrijnig werd dat ik niet meer te genieten was voor mijn huisgenoten. En je kan zeker al wel raden dat al die kilo’s, plus nog enkele extra, er stilaan maar zeker weer bijkwamen. Dit scenario herhaalde zich ontelbare keren opnieuw. Ik werd er moedeloos van, tot ik besloot om nooit meer te diëten, het zou mijn tijd wel duren en een operatie had ik er niet voor over.
Toen kwam de ommekeer. Ik had er niet meer op gerekend en zocht er ook niet meer naar. Ik reed met de auto door de Bredestraat in Hemiksem en zag op een raam de tekst: ‘Virtuele maagring’.  
Onmiddellijk heb ik mijn 3 afspraken gemaakt. Al had ik zo mijn twijfels, ik wilde het echt een kans geven en wilde me er voor open stellen.
Dat is het beste wat me ooit kon overkomen. Ik voelde me door Walter, de therapeut, in mijn waarde gelaten, begrepen en prima begeleid. Vanaf de eerste sessie is mijn verslaving, mijn onweerstaanbare drang naar chocolade, zoet, ijs én brood verdwenen. Ik kan nu genoegen nemen met één keer in de week mij een ijsje te permitteren en ik vergeet soms dat ik mezelf beloofd had om een stukje chocolade bij mijn boterham te eten. Ik ben nog maar 2 maanden bezig en ik geloof het haast zelf niet, maar ik eet niets meer tussen de maaltijden of ‘s avonds voor TV, ook al doet mijn man dat soms wel, zittende naast mij. Mijn drie maaltijden per dag zijn ook veel kleiner, al vind ikzelf dat ik toch goed eet. Het gevolg is dat ik tot nu 5,4 kg kwijt ben. Dagelijks beluister ik mijn ontspannings- en peppraatje dat Walter me doorgestuurd heeft en ook de zelfhypnose (die hij me aanleerde) oefen ik dagelijks. Hartelijk dank!”
Jenny D.P.

“Voor de eerste sessie had ik zoiets van: ik zie wel. Ik heb van alles gedaan, geloof niet in diëten en ik weet zelf heus wel wat goed voor me is, maar het lukt me niet. De knop moet om en hopelijk is dit het. Mijn lijf zat me in de weg en ik was het zat.

Tijdens de eerste sessie was ik nog een beetje sceptisch, jeetje zou dit nou echt helpen? Het was een beetje onwennig. Het voelde een beetje vreemd eigenlijk. Op weg naar huis liep ik zo de (vreet) winkels voorbij zonder er over na te denken terwijl het toch wel etenstijd was. Toen ik drie kwartier later thuis kwam, hoefde ik al minder te eten en ging ik gelijk na het eten sporten. Normaal gesproken zou ik dat nooit doen zo vlak na het eten maar nu deed ik gewoon! Dat waren al twee veranderingen.

De volgende dag was ik een beetje hongerig. Het moest nog even wennen, denk ik, en ik zou nog mp3-tjes ontvangen en hoopte dat die mij dat laatste zetje de goede richting in zouden geven en dat deden ze. Sindsdien gaat het eigenlijk heel goed. Ik ben nu 6 weken verder en ik ben 9 kg lichter. Nog een hoop kilo’s te gaan maar het begin is er.

Maar wat belangrijker is nog meer veranderingen: ik ga niet meer zo obsessief met eten/drinken om. Niet meer trillen als ik weinig heb gegeten. De knop is om! Iedere dag bewegen, 3 keer in de week intensief en vier keer in de week wat minder intensief. Veel minder eten en geen tussendoortjes meer. De zakken chips zijn bijna over datum! Hahaha. Ik ben super blij dat ik bij Victor geweest ben. Super bedankt Victor!”
Groetjes, Marsha

“Ik ben niet zo iemand die ‘alles al een keer heeft geprobeerd’. Al jaren weet ik: van diëten word je dik. Toch wilde ik ook al jaren afvallen. Ik probeerde dus wel het een en ander, zoals meer sporten, anders eten. Er ging wel iets af, maar het leek of ik daar dan zo van schrok, dat ik de kilo’s er meteen weer aan ging eten. Diep in mijn hart wist ik natuurlijk al jaren dat er meer achter mijn overgewicht schuilt. Verdriet, angst, boosheid, trauma’s. Dik zijn kan heerlijk verhullend werken, nietwaar? Had ik iets te verbergen? Vast wel.

Ik geloof in hypnose en de helende kracht ervan. Onder andere ben ik gestopt met roken d.m.v. hypnose. Ik wist dus dat een hypnotische aanpak voor mij heel geschikt zou zijn. Maar, ik zou dan wel ‘voor de bijl’ moeten. Ik ben een gezegend mens, dat ik Victor ben tegengekomen. Victor confronteerde en bevraagde mij. Hij liet mij inzien dat ik een goed en mooi persoon ben. Dat ik niets hoef te verbergen. Dat ik waardevol ben. Hij bracht me terug naar situaties en gevoelens van vroeger. In een veilige en prettige hypnotische setting. Ik kon onder ogen zien, zonder oordeel, wat mij zo tegenhield, al die tijd.

Ja, ik kreeg een virtuele maagband, en ja, die helpt me tot op de dag van vandaag met minder eten. En ja, ik ben afgevallen! Er is iets wezenlijks veranderd!
Ik had eetbuien. Niet meer.
Ik liet me gaan met veel snoep en chocola. Niet meer.
Ik at te snel. Niet meer.

De werkwijze van Victor is zeker niet standaard. Hij kijkt samen met jou naar wat bij je past. Hij experimenteert, geeft handvatten, exploreert, confronteert, laat je lachen en huilen. Voor een eigenzinnig type als ik, is hij de perfecte therapeut.”

Anoniem

“Mijn naam is Alexandra Valencia, 36 jaar en woon in Voorhout. Mama van 2 kleine kinderen. Sinds mijn puberteit heb ik overgewicht en jojo ik van dik naar dun om vervolgens weer dik te eindigen. Zeker sinds ik mijn baan kwijt raakte na de geboorte van mijn kids ging het hard met de kilo’s. Alle diëten wel geprobeerd en allemaal werken ze… Want ja als het knopje om is dan is afvallen geen probleem, maar o jee als ik een dag een misstap maakte dan was het hek weer van de dam. Er gaan dan gerust 2 zakken chips doorheen om vervolgens een uur later alweer een reep chocolade op te eten. Ik ben vooral een stiekeme eter. En o wee als mijn man er iets over zei…

Alles geprobeerd van dieetboeken naar consulenten. Eind maart radeloos naar de dokter gegaan voor hulp… In tranen daar gezeten en om hulp gesmeekt. Het antwoord was dat ik toch echt verslavingsgedrag vertoonde en weer wederom doorgestuurd richting een dieet goeroe. Nog gevraagd wat de huisarts vond van hypnose maar dat kon ze mij niet adviseren. Thuis de site van de goeroe bekeken en bij het zien van de prijzen weer zitten janken.
Diezelfde middag op onderzoek gegaan naar wat hypnose is en de stoute schoenen aangetrokken en Victor Elzo Kraemer een mail gestuurd. ‘s Avonds had ik hem aan de lijn en terughoudend gereageerd. Met een brok in mijn keel met mijn man overlegd dat ik dit wilde proberen. Ben zelf nogal nuchter en 125 euro voor weer een probeersel is niet goedkoop maar ik wilde dit zo graag ervaren.

Op 4 april mijn eerste sessie gehad in Rotterdam. In deze sessie werd de maagband geplaatst en had ik gelijk resultaat. Ik vond het rete spannend. Dacht dat ik rond zou gaan lopen als een kip of een citroen zou eten. Maar de hypnose helemaal niet zo ervaren. Je gaat liggen, probeert je te ontspannen, je sluit je af voor je omgeving en focust je op de stem en je visualiseert alles wat er gezegd wordt. Ik heb de hele tijd het gevoel gehad dat ik gewoon mijn ogen open had kunnen doen als ik gewild had (wat ook de bedoeling was bij een hypnosesessie).

De 2e sessie gingen we op zoek naar de oorzaak. Wat bij mij heel emotioneel was. Victor heeft de sessie op een gegeven moment gestopt en in sessie 3 zijn we verder gegaan. Laatst ben ik in Amsterdam geweest bij zijn andere praktijk en daar heb ik mijn 4e sessie gehad. Heel grappig gewoon buiten in de binnentuin aan een tafel. Ik hoorde dat er mensen om mij heen waren maar daar heb ik mij volledig voor afgesloten. Ik stond daarvoor al 5 weken stil in gewicht en bam na die sessie ging ik ineens weer in sneltreinvaart in gewicht naar beneden. In deze sessie heeft hij de maagband strakker gezet.

Sinds mijn eerste sessie op 4 april ben ik er inmiddels nu in 4 maanden tijd 13,3 kg kwijt. Het is echt mega bizar. Ik ben heel sceptisch en het leek mij mega zweverig. Maar na de eerste sessie waren er al zulke bizarre veranderingen. Ik heb voor het eerst in mijn leven een verzadigd gevoel. Ik eet van kleine borden ik eet minder en langzamer. Ik heb absoluut geen behoefte aan eten. Het voelt niet als een dieet maar ik taal gewoon niet meer om eten. En wat voor mij het belangrijkste is dat ik rust heb. Geen strijd in mijn hoofd. Ik had dit echt al 100 jaar eerder moeten doen. Dat had mij een boel leed bespaard.

Binnenkort ga ik weer langs de huisarts en zal ik haar mijn ervaring vertellen. Hoop dat ze mijn ervaring door kan geven aan anderen. Ook is het nu mijn missie om anderen te helpen. Dus mocht je vragen hebben, dan wil ik ze met liefde beantwoorden. Stuur gerust een bericht via facebook.”

Alexandra Valencia Solleveld

“Hoi Victor,
Ik weet nog mijn eerste gedachten toen ik op de ligstoel lag: “gaat dit nou echt werken?” Terwijl mijn onderbewustzijn naar jou luisterde Victor, was ik zelf sceptisch aan het nadenken over de onwaarschijnlijkheid. Maar goed: baat het niet, dan schaad het niet. Na de eerste sessie, ruim 2 uur later, liep ik de deur uit van de praktijk en dacht bij mezelf: “goh, we zullen het wel zien.”

Op het eerste gezicht voelde ik mij niet anders. Toch merkte ik al snel in de uren erna dat mijn behoefte aan snoepen was verdwenen. Ik dacht opzettelijk aan dingen die ik normaal wel even zou mee snaaien van de To Go. Het deed me niks. Ook de dagen erna lieten de snoepjes en ongezonde dingen mij koud. Waarom zou ik? Dat is toch helemaal niet gezond voor me? Het stemmetje dat normaal zou instemmen met een lekkere reep chocolade, snapte nu niet waarom we dat nog zouden moeten nemen.

Ik werd zelfs zo onrustig dat ik, geheel uit mijzelf, een sportschool ben gaan opzoeken. Immers val je niet van de hypnose af, maar de acties die eruit volgen. 3 a 4 keer per week sta ik mij uit te leven tussen de gewichten. Zo zijn eigenlijk de afgelopen weken gegaan. De momenten van therapie zijn de momenten geweest waarop ik kon aansterken en weer steviger in mijn schoenen zou staan. Nog meer vertrouwen dat ik het kon.

Inmiddels ben ik sinds 24 februari (toen was sessie 1) 13 kilo afgevallen. Niet vocht of spieren, maar wezenlijk vet. Mijn vetpercentage is afgenomen met 15% en ik merk dat niet de weegschaal, maar mijn gemoedstoestand het belangrijkste is.

Ik ben oprecht blij dat ik de ‘gok’ heb genomen. Ik ben nog nooit zo ver gekomen als nu. Ik ben slanker dan ik in 10 jaar ben geweest en het regent complimenten (wat ook niet geheel vervelend is).

Bedankt Victor, voor je begeleiding en je vriendelijkheid. Bedankt voor je tips! Ik weet nu, meer dan ik ooit eerder heb geweten, dat ik de kracht heb om mijn doel te behalen!”
Groetjes, Claudia

“Ik zocht een Hypnotherapeut in Rotterdam en kwam bij Victor uit. De eerste sessie was ik nog een beetje sceptisch. Na de tweede sessie merkte ik al verandering, waarbij ik voor mijn gevoel als vanzelf anders met mijn eetpatroon omging. Ook heb ik het idee dat me maag kleiner is geworden en ik ben gauw vol van alles. De maaltijden eet ik ook niet helemaal op hoor!!

De ijsjes met het zonnetje nu. Het doet me niks. Hypnose kan ik echt iedereen aanraden, want geloof me, ik laat me nooit wat aanpraten en ik vind dat als je het niet heb ervaren, dan kan je nooit zeggen “Hey het helpt wel of niet”, maar het helpt zeker wel!! Ook slaap ik veel beter en voel me erg relaxt. Laat de zomer maar komen hoor!!! Dank je Victor

Roose

“We zijn nu enkele maanden verder en ik voel me zoveel beter in m’n vel. En gelukkiger ook! Als ik mezelf in de spiegel van de badkamer zie, zie ik mezelf eindelijk niet langer als een “dikke olifant”, maar als een vrouw die voor zichzelf zorgt en er mag zijn. Ik heb terug de fut om (gezond!) te koken en de drive om meer te bewegen.”
Marleen V.D.

“In het begin twijfelde ik, maar nu 4 maand later en 13 kg lichter voel ik mij super goed”
K.S.

“Hoi Erna. Even een update: ik ben overgestapt van een analoge naar een digitale weegschaal. Omdat er enig verschil in zat heb ik mijn begin gewicht bijgesteld naar 140 kilo. Het is vandaag 3 weken geleden dat ik voor de eerste keer bij je ben geweest en ik weeg nu 130,7 kilo. Ik ben heel tevreden met het resultaat van 9.3 kilo. 😃😃😃”

FOLLOW-UP NA 5 WEKEN:

“Goedemorgen Erna. Weer even een update. Ik voel me heel goed. Het afvallen gaat gelukkig niet meer zo snel als de eerste weken, want dat ging wel heel snel. Mijn weegmoment is op zondagmorgen en gisteren was mijn gewicht 128.2 kg. Dus vanaf 12 oktober bijna 12 kilo. Het langzaam eten kost moeite maar gaat steeds beter. Ik ben bijna elke dag aan het wandelen of fietsen. 🚴🏽‍♂️🏃‍♂️😊 Groeten van Willem en Maria en tot de volgende update. 👍🏻😃🌻”

FOLLOW-UP NA 9 WEKEN:

“Hoi Erna. Weer een update. Het gaat goed met mij. Bij het weegmoment van gister ochtend was míjn gewicht 124.3 kg dat is nu bijna 16 kilo in 2 maanden. Hier ben ik heel tevreden mee. 😊👍🏻 Groeten van Willem en Maria.”

FOLLOW-UP NA 21 WEKEN:

“Goedemorgen Erna. Het is al een tijdje geleden dat ik een berichtje stuurde, maar ik had me voorgenomen om dat te doen als ik 20 kilo kwijt zou zijn. Dat duurde langer dan ik dacht, maar het is zo ver 😀😀😀 ik ben nu onder de 120 kilo, ik voel me heel goed. Ik ga gestaag  door ik heb ten slotte tijd genoeg. En oja ik ben zeker trots op mezelf. 💪 Groeten van Willem en Maria”

FOLLOW-UP NA 28 WEKEN:

“Hoi Erna. Ik ben nu ruim 22 kilo gewicht kwijt, dat is weer 2 kilo meer (afgevallen) dan een tijdje geleden. Het gaat top 👍🏻 ik voel me heel goed. Ook al door de complimenten uit mijn omgeving 😃🚶🏼‍♂️”

Groeten van Willem

“Goeiemorgen,

Eventjes laten weten dat het afslanken goed blijft gaan. We zijn ondertussen al 10 kg afgevallen en ik krijg nu en dan al eens de vraag of ik ben afgevallen, wat wel fijn is 😊 Dankjewel en blijven verder doen, al moet ik zeggen, het gaat inderdaad van zelf, wat enorm leuk is 😉”

Mvg Hilde