HYPNOSE GETUIGENISSEN – VERSLAVINGEN

GETUIGENISSEN OVER HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE BIJ VERSLAVINGEN

Lees hieronder echte ervaringen van onze cliënten over hypnose bij het overwinnen van verslavingen

Bij Hypnose Praktijk met vestigingen in België en Nederland (bekijk al onze vestigingen) kan u terecht voor een stapsgewijze oplossing, eentje die uw levenswijze voorgoed zal veranderen.

Het spreekt voor zich dat u uitsluitend de allerbeste behandeling wilt. Misschien hebt u al enkele – tevergeefse – pogingen achter de rug, misschien is dit uw eerste stap naar verbetering. Hoe dan ook, bij ons zit u goed voor een professionele en persoonlijke begeleiding naar een uitkomst, naar een oplossing die u vrijheid en verademing schenkt.

Dit vraagt om bevestiging, om getuigenissen die onze expertise kunnen beamen. Ontdek hieronder de positieve reacties van onze eerdere klanten en overtuig uzelf van onze vakbekwaamheid en knowhow. Hebt u hierna nog vragen, dan kan u ons vanzelfsprekend contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

HYPNOSE ERVARINGEN OVER VERSLAVINGEN

Eetverslaving

Anoniem

Suikerverslaving

Anoniem

Suikerverslaving

Carol D.S.

Suikerverslaving

Anoniem

Suikerverslaving

Anoniem

“Sinds enige tijd ben ik meer suiker beginnen eten, vooral chocolade is een probleem geworden. Bijgevolg ben ik een paar kilo’s aangekomen. Al meerdere malen heb ik geprobeerd om dit te beperken, te vervangen door iets gezonds maar steeds had ik de ‘behoefte’ aan die suiker. Het blijkt dat mijn wil niet sterk genoeg is om dit te laten, de drang naar suiker is te groot, en dat het beter was om hulp in te schakelen. 

Via een collega (die overigens aan chips verslaafd was en er bij Alex succesvol vanaf is geraakt) ben ik bij Alex terecht gekomen. Alles verliep heel rustig, ik heb de hypnose vlot ondergaan. Heel snel heb ik een verschil gezien, de gedachte om suiker te eten was niet meteen weg maar de behoefte wel. Ik kon perfect naar een winkel gaan en de ‘suikerafdeling’ voorbijlopen. Ook thuis laat ik de chocolade gewoon in de kast staan. Lichamelijk heb ik na 2 weken het verschil gevoeld, ik voelde me al beter in mijn vel en heb meer energie.  Na 2 weken heb ik een 2e sessie gehad om de drang naar suiker definitief te consolideren. Het doet zo’n deugd om geen zin meer te hebben in zoetigheden, ik heb nog wel een koekje met chocolade gegeten maar het deed me niets, heb er eigenlijk niet van genoten. 

Indien je écht wil stoppen met zo’n soort verslaving, beveel ik hypnose bij Alex echt aan, zonder hypnose kostte het mij teveel moeite en was het niet gelukt.”

Vanessa V.

“Sinds ik de eerste keer bij jou kwam ben ik 4,5 kg afgevallen wat ik een schitterend resultaat vind. Ik eet veel gezonder maar ook veel minder. Mijn mantra is nu “mijn lichaam is geen vuilbak”. Ik heb niet meer zoveel zin in zoetigheid maar af en toe eet ik nog wel eens een ijsje of pannenkoeken en ik ga ook nog op restaurant. De light frisdrank opgeven is niet helemaal gelukt maar ik drink er minder van. Ik ben dus zeer tevreden en dat alles dankzij jou.
Vriendelijke groeten”

M.V.

“Door de hypnose bij Alex ben ik eindelijk verlost van mijn verslaving aan chocolade. Op het werk maar vooral ’s avonds at ik telkens chocolade: pralines, mignonettekes, tabletten, koekjes met chocolade. Als er maar chocolade in zat. Ik had al allerlei diëten geprobeerd om af te vallen. Telkens hield ik dat een paar weken vol en dan kwam ik terug nog meer aan. Ik heb nu geen enkel zin in chocolade meer, ben als vanzelf afgevallen (8 kilo tot nu toe) en voel me veel beter in mijn vel. Ik wou dat ik de hypnose eerder gedaan had.”

Nancy D.

“Ik heb de hypnose als zeer prettig ervaren. Ik wist eerst niet wat ik ervan verwachten moest. Alex heeft mij op 1 sessie van mijn suikerverslaving afgeholpen. Sinds de hypnose eet ik geen snoep meer, terwijl ik het vroeger de hele dag door at. Er zit zelfs een zakje snoep in mijn rugzak en ik kom er niet aan, heb hier ook helemaal geen behoefte meer aan. Zeer tevreden!”

Luc V.

“Door de hypnose ben ik al 10 kilo afgevallen. Als ik dit eerder had geweten had ik al die diëten niet hoeven doen. De hypnose zelf was helemaal niet eng, je hoort alles. Nu eet ik kleinere porties en vooral: ik snoep niet meer. Bedankt, Alex!”

Nicole D.

Ik heb sedert drie weken geen chocolade, koekje of iets dat onder de noemer “snoep” valt, meer gegeten. Dat was wat ik gevraagd had en dat is voor de volle 100% gelukt. Ik zat ondertussen aan tafels vol zoetigheid en desserts, en ik bleef daar gewoon af, beter nog, het kostte mij geen enkele moeite om niet te snoepen. Volgens mij is dat een wonder.

Petra, 43 jaar

“Goede avond Delphine. Ik wou even laten weten dat alles super goed gaat met de nageltjes. Ze groeien snel en de tip met de vijl werkt super. Ik bezorg je binnenkort een foto van mijn mooi gelakte nagels. Vele groetjes.”

Anoniem

“Dankzij jou ben ik van mijn suikerverslaving af. WOEPIE 😊”

S.B

“Beste Isa,
Zoals beloofd een kleine update sinds onze laatste hypnose sessie.

De hoofdreden van mijn bezoek op 13 augustus laatstleden was om van mijn snoepverslaving af te raken. Ik ben heel blij te melden dat ik daar volledig van af ben. En als ik op een feestje toch iets van zoetigheid moet eten, neem ik een klein stukje, en daar blijft het bij. Ook het tussentijds knabbelen is volledig verdwenen. Ik eet weinig, maar heb geen honger. Ik leef veel gezonder als voordien, en alles smaakt beter. Ben bewuster met eten bezig. Ben 5 kg afgevallen op een maand tijd. Heb wel het gevoel dat het gewicht nu stagneert, maar denk wel dat ik mettertijd nog ga afvallen. Ben 6 kg van mijn streefgewicht vandaan. Er is bovendien geen haast bij. Beter traag en veilig afvallen, dan te drastisch, zodat het lichaam de kans krijgt om aan het nieuwe gewicht te wennen.

Het MP3’tje heb ik een maand lang dagelijks beluisterd. Vanaf nu zal ik het 1x/week beluisteren. Word hier trouwens ook erg rustig van, en komt voor dat ik in slaap val.

Dus ben en blijf heel erg dankbaar dat onze wegen zich gekruist hebben. Ik voel me nu al beter in mijn vel, mijn huid is mooier, zie er slanker en gezonder uit en ik zit niet meer gespannen in mijn kleding wat een echte verademing is.
Dus dank je wel Isa, je bent een geschenk voor velen!”

UPDATE NA 3 MAANDEN: “Beste Isa,
Hoop dat je het goed stelt.

Hierbij nog een update over hoe het ondertussen met me gaat.
Mijn eerste hypnosesessie was op 13 augustus. Sindsdien ben ik volledig van mijn suikerverslaving af. Ik eet goed, met smaak, op regelmatige tijdstippen. Het tussendoors knabbelen is voltooid verleden tijd. Ik ben 9 kg afgevallen, twee kledingmaten slanker. Het afvallen gebeurt op een rustige, gestage manier, wat perfect is voor mijn lichaam. Ik zie er gezond uit, mijn huid straalt. Voel me ook gezond, fit en energiek. Ben nog 2 kg van mijn streefgewicht verwijderd. Merk ook dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal. Het blijft niet onopgemerkt. Heb onlangs een kleurenanalyse laten uitvoeren, me-time, en bleek dat ik voor sombere, niet opvallende kleren koos … alles om me maar te verhullen (ook al had ik geen overgewicht, maar voelde me niet goed omwille van de groeiende zwembandjes en het constante opgezwollen gevoel door het snoepen en over emo-eten). Bij mijn huidtype komen warme, fellere kleuren tot zijn recht, waardoor ik ook daar nu rekening mee houd. Herken mezelf amper. Lijkt wel een hele nieuwe ik, en het voelt fantastisch! Je MP3’tje beluister ik 1x in de week.

Met de feestdagen in het vooruitzicht ben ik niet bang, ik kijk uit naar heerlijke maaltijden en vertrouw erop dat ik mezelf niet zal overeten. Die dagen zijn voorbij. Dus lieve Isa, ik ben en blijf je ontzettend dankbaar. Die sessies bij jou waren een uitstekende investering in mezelf. Was broodnodig. Wou ik niet op termijn klachten ondervinden. Zou het iedereen aanbevelen…

Ik wens je alvast een mooi eindejaar.”
Groetjes, Carina

“Voorheen at ik veel snoep/toastjes/chips en voornamelijk heeeel veel chocola. Wel bijna een reep per dag. Dit is gelukkig verleden tijd door Natascha. Ik vond het heel fijn om met Natascha te ‘werken’. Ik ben nu 5,5 kilo kwijt binnen een maandje. Ik sport nu bijna elke dag, terwijl ik voor de hypnosesessies niet in beweging te krijgen was. Niets of niemand kon mij motiveren en ga sinds 4 weken uit mezelf hardlopen bijna iedere dag. Natascha heeft me laten inzien dat gezond leven heel belangrijk is. Ik ben Natascha heel erg dankbaar. Ik raad het iedereen aan!”

Anoniem

“Hoe het werkt weet ik niet maar na de eerste hypnose heb ik niet meer gesnoept. Eén keer heb ik een koffiekoek gegeten. Ook drink ik veel meer water. Vroeger dacht ik dat water voor de vissen was en dronk ik 2 liter koffie per dag. Nu drink ik maximaal 3 tassen koffie en de hele dag door water. Na de hypnose vind ik water lekker. Ik begin nu met 2 glazen op mijn nuchtere maag. Heel vreemd. Ondertussen zijn we 5 weken verder en ben ik al 3,6 kg afgevallen, van de 10 kg (liefst 15 kg). Gewoon vanzelf. Soms heb ik nog een hongergevoel en dan eet ik een stuk fruit of drink ik wat water en dan is dat over. Door de hypnose heb ik ook het jarenlange verdriet over de dood van mijn 2 hondjes kunnen verwerken. Mensen zeggen ”ge ziet het aan je.”

Carina B.

“0 behoefte aan snacken of snoep gehad! Het gaat als vanzelf, ik eet zeker de helft minder. Nog steeds op gewicht, zelf een kilo minder na mijn vakantie. Complimenten voor je inzicht en ik ben blij dat je er bent, mooi wijs mens!”

Anoniem

“Beste Victor. Ik moet zeggen voel me erg goed na de 1e sessie. En helemaal geen behoefte gehad aan zoet en eetbuien. Dus dat is heel positief. Heel erg bedankt en tot de volgende sessie.”
Groetjes, Dafne

Victor, ik wil je bij deze nog eens extra bedanken voor de fijne veilige sessies en jouw betrokkenheid. Ik kwam voor het eerst bij Victor naar aanleiding van mijn jarenlange strijd tegen nagelbijten. Sinds mijn 8ste beet ik nagels en vanaf mijn 13e heb ik geprobeerd er vanaf te komen. Ik ben inmiddels 26 jaar en ik merkte dat de stress die ik ervaarde, veroorzaakt door het scriptieproces, funest was voor mijn nagels. Maandenlang waren mijn handen niet om aan te zien en dit was voor mij de druppel. Het onbewuste proces dat zich dagelijks herhaalde, werd mij steeds duidelijker. Ik kon hier niet zelf vanaf komen met nog even een extra dosis doorzettingsvermogen. Als Toegepast Psycholoog weet ik immers dat het onderbewuste een veel grotere rol speelt dan dat de meeste mensen zich realiseren.

Ik zocht een goede Hypnotherapeut die echte hypnose toepast en zo kwam ik bij Victor terecht. Door de directe hypnose en de fijne omgang in de hypnosestaat die hij hanteert, ben ik na slechts 3 sessies al van mijn nagelbijten af!!! Ik kan het zelf soms nauwelijks geloven.

Mijn handen hoef ik niet meer te verstoppen vanwege schaamte, want ze zien er weer mooi en vrouwelijk uit. Ik kan iedereen die last heeft van nagelbijten, of andere onbewuste zelfverminkingsacties, aanraden een afspraak te maken bij Victor!”
Sjerida Stouthamer

“Het grootste deel van mijn leven bestond uit diëten, met als resultaat soms tot -25 kg op 18 maanden tijd. Hoera! Tot ik zó chagrijnig werd dat ik niet meer te genieten was voor mijn huisgenoten. En je kan zeker al wel raden dat al die kilo’s, plus nog enkele extra, er stilaan maar zeker weer bijkwamen. Dit scenario herhaalde zich ontelbare keren opnieuw. Ik werd er moedeloos van, tot ik besloot om nooit meer te diëten, het zou mijn tijd wel duren en een operatie had ik er niet voor over.
Toen kwam de ommekeer. Ik had er niet meer op gerekend en zocht er ook niet meer naar. Ik reed met de auto door de Bredestraat in Hemiksem en zag op een raam de tekst: ‘Virtuele maagring’.  
Onmiddellijk heb ik mijn 3 afspraken gemaakt. Al had ik zo mijn twijfels, ik wilde het echt een kans geven en wilde me er voor open stellen.
Dat is het beste wat me ooit kon overkomen. Ik voelde me door Walter, de therapeut, in mijn waarde gelaten, begrepen en prima begeleid. Vanaf de eerste sessie is mijn verslaving, mijn onweerstaanbare drang naar chocolade, zoet, ijs én brood verdwenen. Ik kan nu genoegen nemen met één keer in de week mij een ijsje te permitteren en ik vergeet soms dat ik mezelf beloofd had om een stukje chocolade bij mijn boterham te eten. Ik ben nog maar 2 maanden bezig en ik geloof het haast zelf niet, maar ik eet niets meer tussen de maaltijden of ‘s avonds voor TV, ook al doet mijn man dat soms wel, zittende naast mij. Mijn drie maaltijden per dag zijn ook veel kleiner, al vind ikzelf dat ik toch goed eet. Het gevolg is dat ik tot nu 5,4 kg kwijt ben. Dagelijks beluister ik mijn ontspannings- en peppraatje dat Walter me doorgestuurd heeft en ook de zelfhypnose (die hij me aanleerde) oefen ik dagelijks. Hartelijk dank!”
Jenny D.P.

“Bedankt dat je mij van mijn suikerverslaving verlost hebt”
S.B.