HYPNOSE GETUIGENISSEN – ANDERE

GETUIGENISSEN OVER HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Lees hieronder echte ervaringen over hypnose. 

Blozen, gebrek aan zelfvertrouwen, stotteren, burn-out, verdriet, woedeaanvallen, nagelbijten, … en ga zo maar verder: het zijn stuk voor stuk vervelende emoties en gewaarwordingen. U wilt ze het liefst permanent uit uw leven, zo snel mogelijk. Bij Hypnose Praktijk met vestigingen in België en Nederland (bekijk al onze vestigingen) kan u terecht voor een stapsgewijze oplossing, eentje die uw levenswijze voorgoed zal veranderen.

Het spreekt voor zich dat u uitsluitend de allerbeste behandeling wilt. Misschien hebt u al enkele – tevergeefse – pogingen achter de rug, misschien is dit uw eerste stap naar verbetering. Hoe dan ook, bij ons zit u goed voor een professionele en persoonlijke begeleiding naar een uitkomst, naar een oplossing die u verlichting en verademing schenkt.

Dit vraagt om bevestiging, om getuigenissen die onze expertise kunnen beamen. Ontdek hieronder de positieve reacties van onze eerdere klanten en overtuig uzelf van onze vakbekwaamheid en knowhow. Hebt u hierna nog vragen, dan kan u ons vanzelfsprekend contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

ANDERE HYPNOSE ERVARINGEN

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Algemene feedback

Anoniem

Zelfvertrouwen & Afvallen

Anoniem

Bloosangst

Anoniem

Blozen & Zweten

Anoniem

Pijn

Anoniem

Pijn

Anoniem

Nagelbijten

Sjerida

Seksuele problemen

Anoniem

Ik heb drie kinderen die zonder epidurale verdoving geboren zijn. Als voorbereiding voor de bevalling van mijn derde kindje, koos ik voor hypnose. Dit was voor mij de meeste efficiënte methode in vergelijking met de andere klassieke behandelingen die ik reeds had geprobeerd. Ik heb mij goed voorbereid met hypnose vanaf de zevende maand. De hypnose heeft mij zowel geholpen met het verdragen van de weeën als de stress die een bevalling met zich meebrengt. Na mijn bevalling voelde ik mij merkelijk beter dankzij de hypnose: fysisch en mentaal, zodat ik mijn baby goed kon opvangen.
Bij mijn thuiskomst heb ik geen “baby-blues” noch een grote vermoeidheid gekend. Ik ben in volle vorm en fit, wat ik niet kan zeggen van mijn vorige bevalligen. Voor mij was het een zeer positieve ervaring.
Lea

“Na 3 sessies ben ik uiteindelijk vrij van een jarenlange eetstoornis”
C.H.Paul Abelen

“Hallo Birgit,

Zoals je mij toen had gevraagd, zou ik je op de hoogte houden over mijn ervaring met de hypnotherapie. Ik ben bij u op bezoek gekomen op 30/07/2020 en ik had toen op dat moment last van mijn hooikoorts. Inmiddels was ik al van toen ik 5-6 jaar was aan het sukkelen met hooikoortsproblemen e.d. Ik heb een kuur gevolgd van 6 jaar waarbij ik om de 2 weken een spuitje moest laten zetten, uiteindelijk heb ik het opgegeven omdat ik ook totaal geen verbetering aanvoelde. Nadien heb ik dan allerlei soorten pilletjes genomen zoals Zyrtec, Estivan, Xyzall, .. & alles hiervan werkte telkens maar 1 jaar, waarop het jaar nadien de medicatie uitgewerkt was & ook weer geen effect had.

Omdat ik in het verleden al enige ervaring had met hypnose, leek dit me ook een goede optie om toe te passen. Ik heb na deze sessie bij u dezelfde dag nog even last gehad, vanaf dan is het alleen maar beter gegaan. Nadien ook totaal geen last meer gehad, ik kon de warmte ook veel beter verdragen. Ik heb sinds die dag ook allerlei mensen aangeraden om hypnotherapie te overwegen als ze last hebben van hooikoorts of andere problemen. 

Alvast bedankt voor alle hulp.”

Met vriendelijke groeten, Wayne

“Ik kwam bij Alex terecht op aanraden van Nina (van ’t Pure Vrouwtje), die ik uit mijn netwerk ken. Na 3 burn-outs was ik aan het afstevenen op een 4de burn-out en ik had al genoeg therapie en coaching gevolgd en zocht een alternatief. Ik had al eens iets gelezen over het herprogrammeren van je brein en sprak Nina hierover aan.

Zo kwam ik bij Alex terecht die me leerde om los te laten en een rem inbouwde, zodat ik voor het eerst in veel jaren voor mezelf leerde kiezen zonder me daar schuldig over te voelen.

Ik heb mijn verlatingsangst overwonnen en kwam te weten dat ik geen bindingsangst heb en wel degelijk open sta voor een nieuwe relatie.

Vol zelfvertrouwen stapte ik na mijn 3rde sessie naar huis. Ik merk een sterke vooruitgang na 1 maand en 3 sessies en heb weer zin in het leven!”

Lies D.

“Ik kijk in ieder geval terug op een bijzondere ontmoeting en ik wilde je zeker ook nog bedanken om er voor mij te zijn op de momenten waarop ik door een moeilijk stuk moest. Sindsdien hebben mijn gevoelens van angst of verdriet ook een soort extra ‘geheugen’ gekregen, waarbij het gevoel van daarin gesteund te zijn en er niet alleen door te moeten daar nu ook bij horen. Dus in ieder geval: bedankt!”

S.A

“Mijn smetvrees is met 60% afgenomen, we zijn er nog niet, maar ik heb terug hoop en dat is ook al veel waard. Mijn man moet al niet meer de deuren openen voor mij omdat ik een angst had voor de bacteriën op de deurhendel.”

V.D

“Goede avond Delphine. Ik wou even laten weten dat alles super goed gaat met de nageltjes. Ze groeien snel en de tip met de vijl werkt super. Ik bezorg je binnenkort een foto van mijn mooi gelakte nagels. Vele groetjes.”

Anoniem

Al sinds mijn kleutertijd heb ik last van verschillende tics. Ik heb nooit anders geweten. Nu ik 16 ben wilde ik er eindelijk vanaf. Na de eerste sessie was het al een pak minder én ben ik er achter gekomen wat de oorzaak was. Toch wilde ik het resultaat nog versterken en ben ik voor een tweede sessie gegaan. Ik kan de tics nu goed onder controle houden. Bij erge stress kunnen ze wel eens even opkomen, maar ze verdwijnen ook weer snel.

Robby, 16 jaar

Jarenlang heb ik last gehad van rusteloze benen waardoor ik moeilijk in slaap viel. Ik was er eerst niet van overtuigd dat hypnose hier verandering in kon brengen, maar na één sessie had ik er al geen last meer van. Soms heb ik het gevoel dat het weer opspeelt, maar dan lijkt het alsof mijn lichaam hiertegen vecht en dan trekt het meteen weg zodat ik rustig in slaap kan vallen.

Jan, 38 jaar

Ik had al een hele tijd last van smetvrees. Het werd onhoudbaar. Ik werd er vreselijk ongelukkig van en mijn mama had amper nog tijd voor zichzelf omdat ze steeds bezig was met poetsen omdat ik overal vies van was. We voelden aan dat het verergerde als ik stress had. Na enkele hypnoses, waar op de stress én de smetvrees gewerkt werd, ben ik hier nu van verlost. Het gaat heel goed met me en ook mama kan weer op haar beide oren slapen.

Lotte, 10 jaar

De hypnose op zich is leuk om mee te maken, zo wonderlijk dat dat kan – alle emoties die weggehaald worden, heerlijk om die niet meer bij je te hoeven hebben. Ik heb alle sessies als fijn, bevrijdend en relaxed ervaren.”

Met vriendelijke groet, Silvia D.

“Dankjewel Frank voor het terugvinden van mijn leven. Ik heb de boel weer goed op de rit, heb nieuwe verrassende inzichten waar ik zeker mee aan de slag ga. Ik voelde me helemaal op mijn plek ondanks de soms pittige gesprekken.”
Esther

“Alle puzzelstukjes op z’n plek. Heel bijzonder, inzichtelijk en verlichtend. Blij dat ik bij Natascha ben terechtgekomen. Voel me zoveel beter..”

M.J. van Dijk

“Dag Guy,
Nog steeds mag ik spreken van een kwalitatief betere nachtrust! De ervaring om monter wakker te worden is geheel nieuw voor mij. De verwachtingen zijn meer dan ingelost. Natuurlijk word ik geen goede slaper maar de voorbije periode is mijn levenskwaliteit door betere nachtrust enorm toegenomen. Vooral de diepte van mijn slaap is ontegensprekelijk. Mijn partner merkte het eigenlijk al van dag één. Eén belangrijke angst is op dit moment weg, namelijk dat ik verslingerd zou raken aan alcohol om mijn slaap door een roes op te wekken. Het gevolg is dat ik de voorbije dagen zelfs geen druppel gedronken heb. Nu de werkweek erop zit trakteer ik me met een goed glas wijn. Het is zeker onder controle. ‘k Zie er niet meer tegenop om te gaan slapen omdat ik weet dat ik veel kans heb om voldoende nachtrust te vinden. Die gemoedsrust alleen al is ontspannend.
Enorm bedankt daarvoor en een fijn weekend!”

Groeten uit Melle, B.D

“Vanuit grote paniek ben ik bij Natascha terecht gekomen. Bindings- en verlatingsangst zorgde voor enorme paniekaanvallen en hyperventilatie. Natascha heeft mij geholpen om te achterhalen waar mijn angst vandaan komt en wat ik diep van binnen echt wil! Dat heeft mij enorm veel inzicht gegeven. Ik heb bij haar geleerd dat mijn gedachten maar gewoon mijn gedachten zijn en dat deze niet waar hoeven te zijn, dat is de angst die tegen mij praat en die probeert te vluchten! Na een aantal sessies heb ik geen paniekaanvallen en hyperventilatie meer gehad en ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen. Ik ben er nog niet maar de momenten dat mijn angst aanwezig is zijn veel korter en ik weet dat het weer afzakt waardoor het voor mij dragelijker is geworden!”

Anja T

“Na enige twijfel ben ik in november 2017 geweest voor sessies bij Paul. Deze twijfel blijkt nu totaal onterecht. Tijdens de intake sessie werd uitgelegd hoe de sessies eruit zouden zien en werden mijn verwachtingen besproken. ln het begin voelde ik mij erg zenuwachtig. Ik kreeg er zelfs een beetje buikpijn van. Tijdens deze intake gleed de spanning van mij af. lk vind Paul een erg prettig person die mij ook gelijk op mijn gemak wist te stellen. Enigszins verbaasd was ik wel, dat hij na mijn antwoorden op zijn vragen over mijn stoelgang precies een aantal karaktereigenschappen van mij wist te noemen.
ln de daaropvolgende weken ben ik om de week bij Paul geweest. Elke sessie vond ik erg fijn. Even helemaal ontspannen, hier ook tips voor meekrijgen en helemaal tot jezelf komen. Vaak klonken de grond/stoel oefeningen maar een beetje gek, maar als je het dan doet merk je toch het verschil in je lichaam.
Na de eerste sessie merkte ik al dat ik de hypnose fijn vond. lk wist van tevoren niet precies wat ik daarvan moest verwachten. ln het begin was het ook even wennen om dit thuis te doen. Na een aantal weken begon ik verschillen te merken, sommige heel duidelijk, anderen kon ik mijn vinger niet op leggen. Mijn stoelgang werd gelijkmatiger en rustiger, wanneer het afweek kon ik daar een oorzaak vooraanwijzen. Bijvoorbeeld ziekte of erge spanning. Maar daarnaast merkte ik ook dat ik mij minder druk ging maken en minder bezig was met negatieve dingen in mijn leven. Door deze positieve draai vind ik ook meer rust.
Nu de laatste sessie bijna hier is, ben ik erg blij dat ik deze stap genomen heb. lk ben mij meer bewust van mijn lichaam en hoe dit te beinvloeden is.”

Linda

“Mijn ervaring met hypnotherapie. In eerste instantie was ik sceptisch hierover en aan de andere kant zeer nieuwsgierig. Sceptisch: kan ik gehypnotiseerd worden. Nieuwsgierig: hoe zou dat voelen. De eerste vraag die ik kreeg was “waar wil je aan werken bij jezelf”. Dat was al meteen een goede stof om bij mezelf dieper na te denken over waarom ik geholpen wil worden door een hypnotherapeut en wat wil ik daarbij bereiken. Ik kwam na lang nadenken tot de conclusie dat ik best wel veel last had van faalangst.

Bij de intake kwam nog meer naar voren dan ik had gedacht. Dacht dat ik mijn leven aardig op orde had. Niets was minder waar. De eerste keer dat ik in trance werd gebracht was een openbaring. Je bleef bewust van je omgeving, maar je kon niet bewegen. Ik voelde me ook zeer op mijn gemak en ontspannen. Ik mocht naar een voor mij veilige plek. Deze plek kon ik iedere keer bezoeken tijdens een sessie als het moeilijk werd. De tweede keer werd mij gevraagd om een tijdlijn te lopen. En iedere keer als er wat op die lijn gebeurde werd me gevraagd hoe oud ik was, wat ik zag en wat er gebeurde. Die punten werden   opgeschreven en later in andere sessies behandeld.

Na elke sessie was ik heel moe, maar wel rustiger en ontspannen. Ben ook blij dat ik dit heb gedaan. Het heeft me voldoening gegeven en ik kan beter met dingen omgaan. Mijn faalangst is ook zo goed als weg. Heb geleerd hoe ik ermee om moet gaan en zie er niet meer tegenop om dingen te ondernemen.”

Jolanda

“Mijn slaapprobleem is verholpen door Paul. Ik ben een heel ander mens geworden en ben iedere dag dankbaar dat ik toen de stap genomen heb.”

Monique

“Het voelt heel goed na je behandeling, ik hoop dat ik dit gevoel bij me kan houden. Nu al zijn er verschillende obstakels weggenomen. Een nieuw avontuur is gestart!”

Anoniem

“Voetje voor voetje wordt er op een liefdevolle manier begeleid om innerlijk helemaal in balans te komen.”

Anoniem

“Hoi Marielle
Thx nog voor de hypnose voor wat meer assertiviteit. Ben eindelijk voor mezelf opgekomen en van job veranderd 🙂 Heb me niet meer onder tafel laten praten door de baas.”

Helga

“En zo gaat er een week voorbij, en ik realiseer me, dat ik hoe dan ook met een lach opsta. Good job!”

Anoniem

“Hij slaapt weer als een roosje. En dat zonder pilletje.”

Anoniem

“Superbedankt voor een life-changing regressie onder hypnose! Ik heb hierdoor nog meer helderheid gekregen over de belangrijke thema’s in mijn leven, het een plaats kunnen geven, maar ook op kunnen lossen. Je straalt zoveel vertrouwen, professionaliteit en verbinding uit, dat het heel veilig voelde. Dit gun ik iedereen! Heel hartelijk dank, Marielle!”
Meer Fennema

“Hallo Marielle,
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de inzichten die je me hebt gegeven, het heeft me heel veel goed gedaan. Je bent een mooi mens en ik ben blij je te hebben ontmoet! Het was zo fijn om met je te praten en het gevoel te hebben dat je echt begrepen wordt! En ook nog bedankt voor je extra tijd!! Je bent een topcoach en ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.”

Liefs, Valerie Vandebosch

“Ik wil je even vertellen, dat wat er tijdens de hypnose gebeurde, misschien wel tot de top 10 behoort van mooiste momenten in mijn leven. Ook deze sessie heeft me tot rust gebracht en ik merk dat ik ook thuis makkelijker even tot rust kan komen.”

Anoniem

“Hierbij mijn feedback van de hypnose sessies: je wordt erkent als persoon en serieus genomen. Je wordt niet veroordeelt maar begrepen. Goede ondersteuning. Ik ben heel tevreden. Al aan enkele mensen aangeprezen.”

Met vriendelijke groeten, Sandy Ceuppens

“Hello, Dag Marc, bij deze willen wij U nogmaals bedanken voor Uw tussenkomst en goede raad. JIJ hebt ons doen inzien wat het echte leven betekent, wat echt mogelijk is. Ondertussen verwachten wij ons eerste kindje, gewoon fantastisch! Blij dat wij U mochten leren kennen. Hopelijk kan je nog vele andere koppels helpen in moeilijke situaties. Bedankt Marc.”

Evelyne en Geert

“Hallo, sinds mijn sporthypnosesessies zijn mijn prestaties tijden het tennissen fantastisch verbetert. Mijn faalangst is weg en heb nu de technieken meer onder controle. Ik wilde dit graag meedelen als dank en tevens andere sporters aanraden eens langs te komen bij U. Nogmaals bedankt!”

Rik A.

“Bedankt Marc om me essentiële tools aan te reiken waarmee ik de kracht in mezelf heb (terug)gevonden. Jouw krachtige combinatie van positieve psychologie, NLP en hypnose heeft me er helemaal bovenop geholpen. Ik voel me sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Je bent een ongelooflijke mentor. Nogmaals bedankt!”

Carline De C.

“Dag Marc, Ik wil je alvast bedanken dat je me hebt geholpen om het vertrouwen in de mensen terug te winnen en mezelf beter te doen voelen. Hierdoor heeft mijn relatie ook een 2de kans gekregen. Bedankt voor alles Marc!”

Telma W.

“Beste Victor,
Ik ga overigens nog steeds lekker, neem rust als ik merk dat ik begin te stressen/negatief ga denken. Ben een stuk lichter, zit inmiddels op een weer betere plek in Amsterdam. Aan het IJ. Dank voor jouw bijdrage hierin!”
Wim

“Wanneer je bij Victor komt, voelt het alsof je hem al jaren kent. Hij weet precies waar hij naar moet vragen en weet je op je gemak te stellen. De hypnotherapie sessies zijn altijd weer bijzonder nuttig!”
Fenna

“Ik heb enkele malen afgesproken met Victor en dat is goed bevallen. Hij is een prettig persoon die mij (naast hypnotherapie) ook coachingadviezen heeft gegeven. Dat heb ik als nuttig ervaren. Victor werkt vanuit een oprechte interesse in de ander en denkt volop met je mee. Zijn betrokkenheid is mooi om te zien en dat geeft een goed gevoel. Dankjewel Victor!”

Groet, Daan

“Hi Victor,
Zoals het ernaar uitziet, zien we elkaar niet meer (na laatste succesvolle sessie). Ik wil je middels deze weg erg bedanken voor je hulp. Je hebt me begeleid naar het vinden van de root cause van issues die in mijn leven speelden. Super bedankt voor je tijd en energie! Ik waardeer wat je voor me hebt gedaan enorm!”
Liefs, Fay

“Hallo Walter
Ik wou je even zeggen dat mijn leven helemaal veranderd is in positieve zin. Dankzij jou ben ik genezen van mijn hypochondrie, waar ik al ongeveer 52 jaar mee rondloop. Niet te geloven hoe rustig ik nu ben en hoeveel mooier het leven is nu ik niet meer angstig ben en eindeloos pieker. Ik praat zelfs rustig in plaats van te ratelen. Volgens mijn vrienden ben ik wel het levende bewijs dat hypnose werkt! Duizendmaal dank!”

Groetjes, Josee A.

“Ik heb hulp ingeroepen voor een intiem probleem en kwam nogal gespannen op de afspraak, want ja moest toch een drempel over. Gelukkig ben ik bij jou terecht gekomen. Door de rust die je aan mij doorgaf, kon ik eigenlijk zonder moeite m’n verhaal doen en kwamen we samen snel bij de oorzaak. Na 2 afspraken kan ik zeggen volledig verlost te zijn van m’n probleem en is m’n zelfvertrouwen ook nog eens enorm toegenomen.”

Anoniem 25 jaar

“Ik wilde de stress die ik had door m’n drukke leven beter leren beheersen en loslaten en kan iedereen hiervoor hypnose bij Monique aanraden. Ze is duidelijk en heeft een prettige stem wat ik erg belangrijk vind. Elke sessie maakt me sterker, ga altijd met een voldaan gevoel weg en kom met een heerlijk ontspannen gevoel weer thuis. Dankjewel Monique.”

Mark 44 jaar

“Eindelijk bijt ik niet meer op m’n nagels en pruts ik niet meer aan die velletjes! Vanaf nu gebruik ik enkel het juiste “gereedschap”. Na 50 jaar (en zoveel vieze producten later) ben ik er nu echt vanaf dankzij jouw hypnosesessies. Ik hoef mijn handen en vingers niet langer weg te steken en toon ze nu met veel trots. Wat doet me dat plezier! Heel hard bedankt!”
K.Z.

“Ja, ik kan Walter alleen maar aanbevelen. De eerste sessie bij hem was ineens al geslaagd, terwijl ik al jaren elders hypnose volgde, zonder resultaat! Een super hypnotherapeut!”
Rita P.

“Meer dan 35 jaar heb ik op mijn nagels gebeten. Een irritante verslaving, niet om aan te zien en bovendien nog pijnlijk ook. Na slechts 2 hypnosesessies was ik van deze vieze gewoonte verlost. Zal je eeuwig dankbaar zijn hiervoor!”
Annick V.

“Al 30 jaar had ik écht last van arachnofobia. In die mate dat ik hysterisch wegrende bij het bespeuren van een spin en dat mijn huisgenoten het maar moesten oplossen. En dat terwijl ik best wel een heel gezonde en evenwichtige persoon ben. Ik kende Walter al langer en besloot om via hypnotherapie mijn probleem aan te pakken. Walter stelde mij meteen op mijn gemak. In de hypnosesessies heb ik hem ervaren als een zeer bekwaam begeleider, die er ten allen tijde voor zorgde dat ik mij comfortabel en veilig bleef voelen.
Resultaat: na een grondige intake en eerste verkenning en twee heuse hypnosesessies was ik van de spinnenvrees verlost! Ik ben geen liefhebber van spinnen geworden, maar ik kan op een normale manier de confrontatie aan. En dit effect duurt ondertussen al twee jaar. Een echte aanrader!”
Ann V.H.

“Hoi Walter, ik heb geweldig nieuws voor je: ik ben helemaal niet bang meer voor wespen!
Ik kan nog steeds niet verdragen dat er een beest rond m’n hoofd hangt, maar kan net zoals andere mensen nu rustig reageren. We hebben ondertussen al 2 keer een BBQ gedaan en dat is fantastisch goed gegaan. Toen plots een wesp voorbij vloog, zei ik tegen m’n zoon: “Oh, het is maar een wesp” en hij wist niet wat hij hoorde. Geweldig toch! Ik kan ook weer naar de markt gaan en lekker ontspannen rondlopen, of gewoon m’n brommer nemen en een ritje maken. Je hebt mijn leven en dat van m’n gezin veranderd. Bedankt!!”
Nancy N.

“Ik heb in totaal vier sessies bij Victor gedaan. Mijn ervaring met Victor is heel positief. Hij weet je op je gemak te stellen en jouw problematiek heel goed te analyseren. Bij mij heeft hij diverse methoden toegepast om mijn gevoel van niet gewenst zijn, niet goed genoeg zijn, op te lossen. Dat zat heel diep. Een grote geschiedenis die terugging tot mijn betovergrootmoeder. We hebben dit helemaal uitgediept en ik ben ontzettend blij dat dit nu is opgelost. Ik heb meer zelfvertrouwen en veel minder zelfkritiek. En dat voelt heel goed!”
Annette Simons

Sinds het moment dat ik een hypnose onderging voor mijn allergie, heb ik geen allergische reacties meer op appels en nectarines. Ik kon dit (en ander fruit) vòòr de sessie echt niet eten. Mijn mond en mijn keel gaven onmiddellijk een allergische reactie in de vorm van een brandend gevoel. Sindsdien moet ik niet meer zo hard opletten en kan ik appels en nectarines rustig opeten als het bijvoorbeeld geserveerd wordt in een gerecht. Ik zal snel eens een nieuwe hypnose sessie moeten boeken om ook de andere zaken aan te pakken.

Caroline, 38 jaar

“Ik ben door jouw hypnotherapie heel goed geholpen, en dit tot mijn eigen grote verwondering. Ik stond aanvankelijk heel sceptisch tegenover hypnose en de geheimzinnigheid die er rond hing, o.a. door de spectaculaire verhalen op TV en in tijdschriften. De sessies verliepen heel tof en gaven me terug meer vertrouwen in mezelf. Ik stap nu met oneindig veel zelfvertrouwen in liften, waar ik ooit 17 verdiepingen te voet ging vanuit doodsangst. De schrik voor liften (en kleine ruimtes) is nooit meer teruggekomen. Gewoon de lift in en uit, toiletdeur dicht en op slot in een vreemde omgeving, minder stress als ik met veel mensen in een kleine ruimte zit, enz. Het maakt het leven zoveel makkelijker, ik hoef me geen zorgen meer te maken! En wat heel belangrijk is … het effect is blijvend! Zoveel dank hiervoor!”
Ingrid S.

“​Hallo Walter, ik ben enkele maanden geleden bij jou geweest, omdat ik geen groenten of fruit kon eten. Ik vond de smaak echt niet lekker en het gevoel in m’n mond was niet prettig. Wel, alles verloopt steeds beter en beter! Ik had dat nooit verwacht. Ik eet elke dag gewoon gezellig mee met wat mijn lief maakt en ondertussen eet ik paprika, courgette, wortel, pompoen, sojascheuten, selderij, khaki, peer, kiwi, druiven en noem maar op! Niet alles valt even hard in de smaak, maar ik ga het proeven al niet meer uit de weg en daar ben ik heel blij om. Heel tevreden dus met de vooruitgang, waarvoor nogmaals dikke merci!”
Janice L.

“De heer Victor Elzo Kraemer heeft mij de afgelopen maanden geholpen in mijn onderzoek naar hypnose voor mijn profielwerkstuk. Hij heeft mij hier niet alleen ontzettend netjes te woord gestaan en zeer nuttige en bruikbare informatie gegeven, maar ook geholpen door mij uit te nodigen bij lezingen over hypnose en het bijwonen van een hypnosesessie waarbij iemand ook daadwerkelijk onder hypnose is gebracht, zodat ik hypnose ook daadwerkelijk in de praktijk heb kunnen ervaren. Victor is iemand die ergens 100% voor gaat en je enorm goed op weg kan helpen naar een prachtig resultaat. In mijn geval een 8,5 voor mijn werkstuk! Ook dank voor de mogelijkheid van het bijwonen van de ontzettend bijzondere hypnosesessie van mijn vader.”

Lindsey Zimmerman

Victor ken ik van de opleiding van de Hypnose Academy te Bussum. Victor straalt zelfvertrouwen uit, heeft de gave om snel rapport met mensen te maken en bovenal, hij heeft heel veel ervaring met het coachen en helpen van mensen. Dit was voor mij de reden om bij hem een sessie te volgen.

Vorig jaar in augustus (2018) heb ik Victor dan ook om hulp gevraagd inzake een issue waar ik al jaren last van heb. Een gebrek aan zelfvertrouwen. Op de een of andere manier was ik niet in staat dit zelf op te lossen.

Ik kan niets anders zeggen, dat na de sessie in augustus, mijn zelfvertrouwen door het dak is gegaan; alleen maar beter en beter. En dat na 1 sessie! Wat me vooral bijgebleven is, is zijn creatieve en professionele manier van werken. Gericht op resultaat zonder oog te verliezen voor de menselijke kant, het hart op de juiste plaats! Daarom beveel ik Victor graag aan als Hypnotherapeut!”
Met vriendelijke groet, André

“Dag Marielle,
Ik ben blij dat ik die sessies heb gedaan bij je. Heb er echt wel iets aan gehad. Als ik het me financieel kon permitteren kwam ik elke week maar dat gaat dus niet. Het frapantste is dat mijn ogen zijn opengegaan ivm xxx, Ik zie nu alles heel klaar en hoe het eigenlijk zit. Ben nu wel heel kwaad op mezelf dat ik zo stom ben geweest om niet eerder een punt achter de relatie te zetten. Maar als ik niet bij jou was geweest, had ik dat nu niet ingezien. Dus… Als ik het nodig acht dan kom ik zeker langs. Je hebt veel uit me gehaald hoor. De zelfhypnose lukt ook wel. Niet altijd, maar dat is een kwestie van oefenen denk ik. Zou je het erg vinden als ik af en toe eens een mailtje stuur als ik goede raad nodig heb?”

Met vriendelijke groeten, Paul H.

Marielle, ik ben blij dat ik geluisterd heb naar mijn gevoel om contact met je op te nemen. Ik voelde onmiddellijk een aantrekking en toen ik je beter leerde kennen merkte ik dat er overeenkomsten waren in belangrijke zaken en dat voelde vertrouwd en ook als thuiskomen. Het was nu mijn beurt om dingen te leren en dat heb jij met succes gereactiveerd! Ik heb dankzij jou de kracht van mijn onderbewustzijn ervaren en gevoeld wat ik nodig had. Vanuit deze bijzondere en unieke ervaring zijn er inzichten en veranderingen in mijn leven ontstaan en zullen er zeker nog volgen. Ik behoud het gevoel van de ervaring, de ontmoeting en al datgene wat hieruit voortvloeit omarm ik met open armen.

Ook mijn man heeft deze ervaring met jou als zeer gunstig ervaren. Ook voor hem heeft dit nieuwe wegen geopend. Dit was hetgeen we net nodig hadden om onze levenstaak op persoonlijk en zakelijk verder te kunnen vervolledigen. Wij zijn je zeer dankbaar voor je bijzondere talenten, wijsheid en geduld die u met elk ons heeft gedeeld! Dankuwel voor je tijd en deze ontmoeting. Ik en wij vergeten je nooit en hebben hier een goed gevoel aan overgehouden. De weg naar verandering is voelbaar en werkt nog lang na;

Ik kan vanuit een dosis gezond verstand en eigen ervaring iedereen aanbevelen dat dit een goede en een deskundige investering is in jezelf! Ik ben overtuigd en kies daarom van harte een opleiding bij jullie! Ik zeg hiermee geen vaarwel maar alvast “tot later”!
Warme groeten vanwege Sabina en Youri

“De eerste keer dat ik bij Victor kwam, was voor systemisch werk. Ik had veel over familieopstellingen gelezen, maar zag het niet zo zitten om dit met een grote groep mensen te doen. Ik las op internet dat Victor systemisch werk doet en dat triggerde mijn nieuwsgierigheid.

Er zijn wat zaken in mijn voorgeslacht gebeurd waarvan ik het gevoel heb dat deze nog steeds doorwerken in het heden. Tijdens het systemisch werk had ik niet echt het gevoel dat er echt iets gebeurde en had ik soms het gevoel dat ik maar deed alsof. Maar na deze sessie merkte ik wel een shift en had ik het gevoel dat er wat veranderd was. Daarna voelde ik ook dat ik het verleden kon laten rusten, dat het OK was. In de sessies erna zijn we gaan werken met hypnose. Ik wilde een paar zaken aanpakken die mij gehinderd hebben in mijn professionele leven, nl. een gebrek aan zelfvertrouwen en angst om mij voor groepen te presenteren. Ik voel nu veel meer rust en zelfvertrouwen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee.

Ook de tijdlijn therapie heeft me veel geholpen. Ik heb ook veel aan de tip van Victor om het verleden en toekomst mentaal niet links en rechts voor me te zien maar het verleden achter mij en de toekomst voor mij. Dit geeft me veel meer het gevoel dat ik in het nu sta, dat het verleden achter mij ligt en de toekomst voor me in plaats van dat ik een speelbal ben die van het verleden naar de toekomst wordt bewogen. Lastig om uit te leggen maar voor mij heel concreet.

Het is voor mij lastig om heel concreet aan te geven wat er nu echt veranderd is maar ik merk dat de issues die 2 maanden geleden nog heel belangrijk voor me waren, zoals angst om te presenteren, nu voor mij geen issues meer zijn.”
Groet, Eddy

Victor, ik wil je bij deze nog eens extra bedanken voor de fijne veilige sessies en jouw betrokkenheid. Ik kwam voor het eerst bij Victor naar aanleiding van mijn jarenlange strijd tegen nagelbijten. Sinds mijn 8ste beet ik nagels en vanaf mijn 13e heb ik geprobeerd er vanaf te komen. Ik ben inmiddels 26 jaar en ik merkte dat de stress die ik ervaarde, veroorzaakt door het scriptieproces, funest was voor mijn nagels. Maandenlang waren mijn handen niet om aan te zien en dit was voor mij de druppel. Het onbewuste proces dat zich dagelijks herhaalde, werd mij steeds duidelijker. Ik kon hier niet zelf vanaf komen met nog even een extra dosis doorzettingsvermogen. Als Toegepast Psycholoog weet ik immers dat het onderbewuste een veel grotere rol speelt dan dat de meeste mensen zich realiseren.

Ik zocht een goede Hypnotherapeut die echte hypnose toepast en zo kwam ik bij Victor terecht. Door de directe hypnose en de fijne omgang in de hypnosestaat die hij hanteert, ben ik na slechts 3 sessies al van mijn nagelbijten af!!! Ik kan het zelf soms nauwelijks geloven.

Mijn handen hoef ik niet meer te verstoppen vanwege schaamte, want ze zien er weer mooi en vrouwelijk uit. Ik kan iedereen die last heeft van nagelbijten, of andere onbewuste zelfverminkingsacties, aanraden een afspraak te maken bij Victor!”
Sjerida Stouthamer

“Goeiemorgen

De behandeling die u toepaste voor mijn hoofdpijn, is dit iets dat ik zelf ook zou kunnen toepassen? De eerste keer dat u dit toepaste, voelde ik immers echt een verschil, alsof mijn hoofdpijn ‘open getrokken’ werd. Ik merk alvast een verschil de voorbije weken.”

Groetjes, Helena