ADVANCED HYPNOSE TECHNIEKEN: PARTS THERAPY

Advanced Hypnose Technieken Antwerpen - Oktober 2022

Met vroegboekkorting slechts €513 incl btw | €427,50 excl btw

De einddatum van de vroegboekkorting kan je telkens hierboven terugvinden.

ADVANCED HYPNOSE TECHNIEKEN: PARTS THERAPY, REGRESSIE EN DIRECTE SUGGESTIES GEBUNDELD TOT ÉÉN KRACHTIGE TECHNIEK

Wat is Advanced Hypnose Technieken ?

We worden vaak gevraagd door hypnotherapeuten of er geen gemakkelijk toepasbare, universele therapiemethode bestaat om gewoon (bijna) alle problemen te kunnen aanpakken.

Het antwoord daarop is JA. Die bestaat!

In de Advanced Hypnose Technieken opleiding leer je een krachtige methode die maar liefst drie van de beste hypnosetechnieken combineert en vereenvoudigt tot een gemakkelijk uit te voeren concept.
Hypnotische regressie, Parts Therapy en Directe Suggesties kan je nu uitvoeren op een simpele en efficiënte manier door deze te gebruiken als een gecombineerde hypnotische interventiemethode.

WAT IS PARTS THERAPY ?

Werken met delen (parts) van het onderbewustzijn brengt snelle en krachtige veranderingen teweeg in je cliënten in vaak slechts twee sessies. In hypnose kan je specifieke delen van het onderbewustzijn oproepen (bijvoorbeeld het deel dat ervoor zorgt dat jouw cliënt rookt of het deel die de drang naar zoet veroorzaakt) en directe verandering aanbrengen aan dat deel zodat je cliënten onmiddellijke en fenomenale veranderingen opmerken, al direct vanaf de eerste sessie!

Met het gebruik van de Advanced Hypnose Technieken komt je cliënte bv. aan als een roker vertrekt ze als een niet-roker. Of wat denk je van een cliënt die binnenkomt met chronische rugpijn en weer vertrekt zonder pijn? Dit en nog veel meer zal je leren tijdens deze cursus.

Wat zal je leren tijdens de cursus Advanced Hypnose Technieken ?

Je leert:

 • Hoe je kan communiceren met een deel van het onderbewustzijn (deelpersoonlijkheid)
 • Hoe je kan bemiddelen tussen verschillende delen van het onderbewustzijn om zo het probleemgedrag op te lossen
 • Hoe je snel de echte reden van een probleem kan vinden
 • Een unieke en eenvoudige vorm van regressie die je rechtstreeks naar de oorzaak (ISE) van het probleem zal brengen
 • Wat je doet als het probleem niet volledig verdwenen is
 • Hoe je een interne conflict kan ontdekken en oplossen
 • Hoe je directe suggesties juist formuleert en hoe je ze zo krachtig maakt dat het de oude patronen overschrijft

Waarvoor kan je Advanced Hypnose Technieken gebruiken ?

De hypnotherapeuten in onze team gebruiken de Advanced Hypnose Technieken in bijna al hun sessies. Advanced Hypnose Technieken kan ingezet worden voor bijna alle problemen zoals:

 • Vermageren (eetbuien, drang naar zoet, emo-eten etc..)
 • Stoppen met roken
 • Drang naar snoepen
 • Verslavingen (alle soorten)
 • Seksuele problemen
 • Depressie
 • Pijn (verdwijnt direct tijdens de sessie)
 • Slaapproblemen
 • Angsten & fobieën
 • Eetstoornissen (boulimia, anorexia, constant willen eten…)
 • Nagelbijten
 • Bedplassen
 • Zelfvertrouwen
 • Blozen
 • Plankenkoorts
 • Rouwverwerking (onmiddellijk effect)
 • En nog veel meer!

Werken met Advanced Hypnose Technieken levert verbluffende en directe resultaten op in een minimum aantal sessies. Twee tot drie sessies zijn voldoende voor de meeste problemen, waarbij de cliënten reeds vanaf de eerste sessie grote veranderingen opmerken.

ADVANCED HYPNOSE TECHNIEKEN IN DETAIL

Elk automatisch gedrag dat we hebben (zoals drang naar snoepen, angsten, verslavingen enz.) wordt veroorzaakt door een deel van ons onderbewustzijn. Dit kan ook een gevoel zijn dat ons stoort, zoals verdriet, angst, onzekerheid, of een gewoonte die je al 30 jaar hebt, zoals roken, nagelbijten, eten bij stress enz.

Werken met delen van het onderbewustzijn lijkt op het werken met managers in een echt bedrijf

Deze ‘delen’ of deelpersoonlijkheden vertonen veel overeenkomsten met het hogere management in een echt bedrijf.

Het hogere management (deel) van de persoon heeft één doel voor ogen: het verbeteren van het bedrijf (het bedrijf = jij).

Een andere manier om dit te omschrijven is als volgt: deze managers (delen van het onderbewustzijn) hebben een actieve rol in het beheersen van specifiek gedrag of emoties binnen het bedrijf… het bedrijf dat jij bent. Het gedrag kan een angst of fobie zijn, een gevoel (bv. laag zelfwaarde), een eetstoornis, een verslaving (zoals roken, alcohol etc.)

Het interessante van dit alles, is dat net als bij andere managementsystemen, dit managementsysteem (en dus het onderbewustzijn) soms fouten maakt.

Er ontstaat verwarring, informatie is onduidelijk, data wordt verkeerd geïnterpreteerd, de manier waarop dingen gedaan worden is ouderwets en na verloop van tijd veranderen prioriteiten. Het kan zijn dat je een gedrag hebt  dat wél OK was om te hebben toen je drie jaar oud was (bv. angst voor spinnen) maar niet meer wenselijk is wanneer je drieëndertig jaar oud bent. Het is dus een verouderd ‘programma’ dat aan vernieuwing toe is.

Het is belangrijk om te begrijpen dat deze delen van het onderbewustzijn nooit slapen, nooit in trance gaan, nooit dromen; ze zijn altijd aan het werk.

Sterker nog, zodra een deel van jou dat voor het probleemgedrag zorgt, is gecreëerd, is alle communicatie met dat deel afgesloten. Wat dat deel dan nog doet is wachten op de input trigger om automatisch daarop te reageren. (bv. inputtrigger = het zien van een spin. Automatische reactie hierop van het deel = angst creëren.)

Dus, hoewel we profijt hebben van dit soort automatische gedragingen, kunnen we er ook het slachtoffer van worden zoals in het bovenstaande voorbeeld.

Door de Advanced Hypnose Technieken toe te passen, hebben we de mogelijkheid om direct te communiceren met deze delen om deze fouten in het onderbewustzijn op te lossen.

Onmiddellijke & blijvende gedragsverandering

Door je te realiseren dat deze delen van ons bepalen hoe we automatisch reageren op de situaties, plus het feit dat we direct met hen kunnen communiceren, heb je de mogelijkheid om significante, directe, krachtige en blijvende veranderingen in het gedrag van cliënten aan te brengen, reeds vanaf de eerste sessie.

Een hervalling in het oude probleem vermijden

Stel je hebt een cliënte die tot bij jou komt om te stoppen met roken. Je start met de hypnose en je cliënte gaat diep in hypnose en de sessie verloopt geweldig. Niet alleen jij maar ook je cliënte is 100% overtuigd dat ze een niet-roker is. Een week later krijg je een e-mail dat ze hervallen is. Vaak hebben je cliënten een interne conflict : aan de ene kant willen ze bv. stoppen met roken en aan de andere kant willen ze het roken niet opgeven. Vaak saboteren ze zich zo onbewust waardoor ze toch maar blijven roken. Ook met dit soort problemen leer je afrekenen met deze cursus.

Mercure Antwerp City South
Desguinlei 94
2018 Antwerpen

De Mokke
Antwerpsesteenweg 219
9040 Gent

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105
3600 Genk

ALGEMEEN

Uitgebreide Syllabus met theorie, oefeningen en gebruiksklare teksten (scripts) + certificaat. Ook kunt u gratis genieten van koffie tijdens de pauzes.

Om de prijs laag te houden, zijn overnachtingen en maaltijden niet inbegrepen in de prijs.

De cursus mag onbeperkt worden herhaald, als opfrissing, voor €75 per dag. Bijkomend krijgt u blijvende ondersteuning van ons team van ervaren hypnotherapeuten en de docenten.

Voor deze opleiding heb je minstens een basiskennis van hypnose nodig.

Bij afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat!

Uw hypnose docenten

Walter Callebaut Hypnotherapeut

Wie is Walter Callebaut?

Walter is een van de beste hypnose trainers wanneer het aankomt op directe hypnose en in het bijzonder de virtuele maagband. Zijn hele carrière staat in teken van het helpen van mensen. In deze functies was hij voortdurend bezig het beste uit mensen naar boven te halen. En het was met hypnose dat het hem duidelijk werd dat hij veel meer kon bereiken.

Walter Callebaut heeft als gedreven hypnotherapeut al menigeen succesvol geholpen met zijn uitzonderlijke kennis en kunnen met de virtuele maagband. Hypnose wordt een heel krachtige tool in zijn handen waarmee hij ongewenste zaken voorgoed weet om te keren en gewenste zaken te versterken.

Zijn aandacht voor zijn klanten en cursisten wordt uitzonderlijk aangenaam ervaren. Met jarenlange vergaarde kennis en een hypnotische stem leidt hij velen op om hun hypnotische potentieel te ontdekken en hypnosetechnieken succesvol uit te voeren.