VIRTUELE MAAGBAND PRO OPLEIDING

Virtuele Maagband PRO Opleiding Gent - November 2022

Met vroegboekkorting slechts €336 incl btw | €280 excl btw

De einddatum van de vroegboekkorting kan je telkens hierboven terugvinden.

VIRTUELE MAAGBAND PRO TRAINING, OPLEIDING & WORKSHOP GEGEVEN DOOR WALTER CALLEBAUT – C.HT

De virtuele maagband is een doorslaand succes. Tientallen getuigenissen van tevreden cliënten en vele verschijningen in de media hebben er bovendien voor gezorgd dat deze effectieve procedure grote bekendheid is gaan genieten. Ook jij kan nu leren hoe je deze sessies succesvol kunt uitvoeren. Schrijf je vandaag nog in voor een training opgesteld door Isa Kose & Walter Callebaut, experts in het aanleggen van de populaire virtuele maagband met al duizenden succesvolle sessies achter hun naam.

In onze masterclass leer je deze effectieve techniek uitvoeren op de wijze waarop deze al veelvuldig is gebruikt door experts Isa Kose & Walter Callebaut. Je zult tijdens deze virtuele maagband opleiding profiteren van de kennis van de duizenden sessies die door Isa & Walter uitgevoerd zijn.

WIE IS ISA KOSE?

Als gepassioneerd meester hypnotherapeut heeft Isa Kose al vele duizenden unieke hypnose sessies uitgevoerd en hierbij verbluffende resultaten geboekt. Zijn ongeëvenaarde vakkennis maken hem een graag-geziene gast in de media, waar hij veelvuldig over de virtuele maagband heeft gesproken. Naast begaafd hypnotherapeut is Isa ook een gedreven docent die zijn kennis over hypnose al aan talloze nieuwe hypnotherapeuten heeft doorgegeven.

WAT HOUDT DE VIRTUELE MAAGBAND PRO TRAINING IN?

Wanneer je ervoor kiest om deel te nemen aan de virtuele maagband PRO opleiding ontvang je een uitgebreid handboek me daarin alle nodige scripts. Alle scripts zijn in het Nederlands en je ontvangt daarnaast ook advies op het gebied van prijsstelling, marketing en promotie. Zo leer je niet alleen hoe je een virtuele maagband snel en effectief aanlegt, maar ook hoe je dit omzet in een winstgevende onderneming die talloze cliënten blijvend van hun gewichtsproblemen af zal helpen.

Je leert onder andere:

  • Het correct installeren van de virtuele maagband;
  • Hoe je je cliënt de virtuele maagband echt kan laten voelen, alsof hij daar echt zit;
  • Cliënten zelf de virtuele maagband strakker laten zetten dmv zelfhypnose;
  • De valkuilen voor het zetten van de virtuele maagband herkennen en oplossen;
  • Cliënten zelfhypnose aanleren om zo de virtuele maagband permanent te maken;
  • En nog veel meer!

HEB JE EEN VOOROPLEIDING NODIG VOOR DE VIRTUELE MAAGBAND OPLEIDING?

Voorkennis van basis hypnose is gewenst voordat je met onze virtuele maagband training start. Gelukkig kan je bij ons ook zeer goed terecht voor een effectieve, bewezen opleiding tot hypnotherapeut. Bekijk hier de opleiding die voor vele hypnotherapeuten de eerste stap in een veelbelovende carrière vormde.

Door wie zal de opleiding virtuele maagband gegeven worden ?

De opleiding wordt gegeven door onze virtuele maagband expert : Walter Callebaut – C.Ht

Mercure Antwerp City South
Desguinlei 94
2018 Antwerpen

De Mokke
Antwerpsesteenweg 219
9040 Gent

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105
3600 Genk

ALGEMEEN

Uitgebreide Syllabus met theorie, oefeningen en gebruiksklare teksten (scripts) + certificaat. Ook kunt u gratis genieten van koffie tijdens de pauzes.

Om de prijs laag te houden, zijn overnachtingen en maaltijden niet inbegrepen in de prijs.

De cursus mag onbeperkt worden herhaald, als opfrissing, voor €150 per dag. Bijkomend krijgt u blijvende ondersteuning van ons team van ervaren hypnotherapeuten en de docenten.

Je moet minstens een basis cursus hypnose gevolgd hebben. Wij raden je aan om deze cursus enkel te volgen als je een volledige cursus tot hypnotherapeut hebt gevolgd.

Bij afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat!

Uw hypnose docent

Walter Callebaut Hypnotherapeut

Wie is Walter Callebaut?

Walter is een van de beste hypnose trainers wanneer het aankomt op directe hypnose en in het bijzonder de virtuele maagband. Zijn hele carrière staat in teken van het helpen van mensen. In deze functies was hij voortdurend bezig het beste uit mensen naar boven te halen. En het was met hypnose dat het hem duidelijk werd dat hij veel meer kon bereiken.

Walter Callebaut heeft als gedreven hypnotherapeut al menigeen succesvol geholpen met zijn uitzonderlijke kennis en kunnen met de virtuele maagband. Hypnose wordt een heel krachtige tool in zijn handen waarmee hij ongewenste zaken voorgoed weet om te keren en gewenste zaken te versterken.

Zijn aandacht voor zijn klanten en cursisten wordt uitzonderlijk aangenaam ervaren. Met jarenlange vergaarde kennis en een hypnotische stem leidt hij velen op om hun hypnotische potentieel te ontdekken en hypnosetechnieken succesvol uit te voeren.