LINDA BUELENS | HYPNOTHERAPEUTE TE VALKENSWAARD BIJ EINDHOVEN

Hypnotherapeut Linda Buelens. Hypnose en Hypnotherapie in Eindhoven, omgeving Valkenswaard

Linda Buelens

Hypnosetherapeute

Nog steeds op zoek naar die ene persoon die je leven gaat veranderen? Verandering begint nu eenmaal bij onszelf, en natuurlijk, soms lukt dat even niet alleen en heb je deskundig hulp nodig. Dan ben ik er voor je, om je te helpen je doel te bereiken naar meer vrijheid met mijn kennis en ervaring van het menselijk functioneren en je onbewuste in hypnose.

Hypnose Praktijk Eindhoven

Pastoor Heerkensdreef 12C, 5552 BG Valkenswaard

Opleidingen

 • Opleiding tot hypnotherapeut
 • Directe conversationele hypnose
 • Virtuele maagband (specialisatie)
 • Pijnmanagement met hypnose (specialisatie)
 • Parts therapy (werken met deelpersoonlijkheden)
 • Hypnotische regressie therapie
 • NLP (Neuro-Linguistic Programming)
 • Geavanceerde hypnose technieken

Bij Linda kun je terecht voor:

 • Virtuele maagband (specialisatie)
 • Chronische pijn: fysiek & emotioneel
 • Angsten & fobieën
 • Burn-out & stress
 • Veranderen zelfbeeld & zelfvertrouwen
 • Psychosomatische klachten
 • Agressie en woede-uitbarstingen
 • Algemene gedragsverandering
 • Alle andere diensten vermeld op deze website

Visie

Niets is zo waardevol als gefocuste aandacht. Een mens bloeit op als die echt wordt gehoord en gezien. Geen oordeel, alleen maar liefdevolle aandacht. Het is mijn oprechte intentie om jou te helpen hetgeen te bereiken wat jij graag wilt bereiken, de transformatie te maken die jij zo graag wilt, hetgeen achter je te laten wat je niet meer wilt. Voorbij die angst, voorbij die pijn, voorbij die belemmerende overtuiging.

Hoe ik dit doe? Door goed naar je te luisteren, zonder oordeel en met je onderbewuste te werken via hypnose, door al mijn kennis in te zetten om jou te helpen. Je zult je verbazen hoe snel je onderbewuste transformaties maakt, iedere keer weer.

Werkervaring

 • Hypnotherapeut in eigen praktijk sinds 2015

Talen

Ik doe mijn sessies in volgende talen: Nederlands & Engels

Persoonlijk

Geboren in 1966 te Eindhoven.
Ik woon in Valkenswaard samen met mijn echtgenoot.

HYPNOSE PRAKTIJK Eindhoven

  Neem contact op met Linda

  Waarom Hypnose Praktijk?

  “Hoi Linda, ik dacht ik zal je eens informeren over mijn virtuele maagband. Ik heb nog steeds geen behoefte aan chips, ook nooit meer gegeten en ben zeker nog afgevallen. Ik kan maar kleine porties eten wat ik als prima ervaar. Mijn lichaam verandert nog steeds in positieve zin!”

  Gr Angelique

  “Dank je wel Linda voor je ontzettende goeie hulp en ondersteuning bij iets waarvan ik bijna de moed had opgegeven. Eindelijk ben ik weer de persoon die ik was… Ben er blij mee dat ook mijn gespannen autorijden, na een ongeluk, nu veel minder is; mooie bijkomstigheid! Blij mee!”

  Anoniem

  “0 behoefte aan snacken of snoep gehad! Het gaat als vanzelf, ik eet zeker de helft minder. Nog steeds op gewicht, zelf een kilo minder na mijn vakantie. Complimenten voor je inzicht en ik ben blij dat je er bent, mooi wijs mens!”

  Anoniem

  “Ik wil je even vertellen, dat wat er tijdens de hypnose gebeurde, misschien wel tot de top 10 behoort van mooiste momenten in mijn leven. Ook deze sessie heeft me tot rust gebracht en ik merk dat ik ook thuis makkelijker even tot rust kan komen.”

  Anoniem

  “In slechts 1 hele ontspannende sessie heeft Linda mij geholpen komaf te maken met deze irrationele angst!”

  Anoniem

  “Hij slaapt weer als een roosje. En dat zonder pilletje.”

  Anoniem

  “9 kilo eraf. Yes! Sinds lange tijd de 6 weer gezien”.

  Anoniem

  “Het voelt heel goed na je behandeling, ik hoop dat ik dit gevoel bij me kan houden. Nu al zijn er verschillende obstakels weggenomen. Een nieuw avontuur is gestart!”

  Anoniem

  “En zo gaat er een week voorbij, en ik realiseer me, dat ik hoe dan ook met een lach opsta. Good job!”

  Anoniem

  Voor de zoveelste keer vind ik mijzelf veel te zwaar en wil ik weer afvallen. Een operatie zie ik niet zitten, maar ik hoopte met een virtuele maagband hetzelfde te bereiken. Nu is het niet zo dat ik de maagband echt voel, maar Linda’s tips zorgen er wel voor dat ik weer helemaal gemotiveerd ben om mijn eetgewoontes aan te passen. Het resultaat is al op de weegschaal te zien. Lieve Linda, hartelijk bedankt voor je hulp!

  Ester van den Hoek

  Ik ben heel blij dat ik voor mijn rijangst naar Linda Buelens ben gegaan. Op een hele prettige manier heeft zij het probleem aangepakt. Door de hypnose en de oefeningen voor zelfhypnose kan ik ontspannen tijdens het auto rijden. Hartstikke bedankt hiervoor.

  Corry Vervat

  Ik heb 3 sessies met Linda gehad, en kan het voor iedereen alleen maar aanraden om een keer contact met haar te zoeken. Ben met een bijzonder en prettige ervaring rijker. Zij heeft mij heel goed geholpen!

  K.N.

  Dank je wel voor dat ik weer rust in mijn hoofd heb zodat ik weer meer ontspannen ben voor de 2e operatie. Ook bedankt voor de goede tips!

  Marielle van Bijsterveldt