CHRONISCHE PIJN WEG MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

PIJN ELIMINEREN MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Chronische pijn weg met hypnose en hypnotherapie

Nieuw! blijvend vrij van pijn : u keert zonder pijn naar huis! Voor wie:

Je komt in aanmerking als je voldoet aan volgende vereisten:

  • Je hebt last van chronische pijn en er is een fysieke oorzaak (bv reuma, artrose, hernia e.d.). Als er geen fysieke oorzaak aanwezig is, lees hieronder.
  • Je bent al medisch onderzocht en er kan niets gedaan worden buiten medicatie.
  • Je wilt voor eens en voor altijd afgeraken van de chronische pijn.

Wat als er geen fysieke oorzaak aanwezig is?

Als er geen fysieke oorzaak van de chronische pijn aanwezig is, en het m.a.w. ‘tussen de oren’ zit, kan de pijn alsnog blijvend verholpen worden door gebruik van speciale hypnose technieken. Hiervoor zijn er dan 2 tot 3 sessies nodig.

Lees ook onze pagina over chronische pijn.

Belangrijk

Een hypnotherapeut is geen arts, dus als je chronische pijn of andere pijngerelateerde problemen hebt die je graag zou willen oplossen met hypnose en hypnotherapie, consulteer dan eerst je dokter of medische specialist om je ervan te verzekeren dat het geen probleem is dat een onmiddellijke medische zorg vereist.
Deze pagina is enkel voor informatieve doeleinden,en is niet bedoeld als vervanging van degelijke medische advies. Daardoor is het essentieel dat ALLE pijnsymptomen grondig medisch onderzocht zijn, om de mogelijkheid uit te sluiten dat de pijn veroorzaakt is door een serieuze onderliggende kwaal.

Ik wil terug pijnvrij door het leven gaan

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose op uw pijn? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u ons steeds contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

Enkele Succesverhalen

Anoniem

Anoniem

“Jarenlang heb ik last gehad van rusteloze benen waardoor ik moeilijk in slaap viel. Ik was er eerst niet van overtuigd dat hypnose hier verandering in kon brengen, maar na één sessie had ik er al geen last meer van. Soms heb ik het gevoel dat het weer opspeelt, maar dan lijkt het alsof mijn lichaam hiertegen vecht en dan trekt het meteen weg zodat ik rustig in slaap kan vallen.”

Jan, 38 jaar

“Alle puzzelstukjes op z’n plek. Heel bijzonder, inzichtelijk en verlichtend. Blij dat ik bij Natascha ben terechtgekomen. Voel me zoveel beter..”

M.J. van Dijk

“Goeiemorgen

De behandeling die u toepaste voor mijn hoofdpijn, is dit iets dat ik zelf ook zou kunnen toepassen? De eerste keer dat u dit toepaste, voelde ik immers echt een verschil, alsof mijn hoofdpijn ‘open getrokken’ werd. Ik merk alvast een verschil de voorbije weken.”

Groetjes, Helena