VEELGESTELDE VRAGEN OVER HYPNOSE

Iedereen ervaart dit anders. Het voelt zeer ontspannend en aangenaam, net als een massage voor je geest.

Wat hypnose precies inhoudt kan je op volgende pagina lezen: wat is hypnose.

Hypnose is geen waarheidsserum. Mensen kunnen, als ze dat willen, evengoed (of zelfs beter) liegen tijdens de hypnose.

Je kunt niet blijven vastzitten in hypnose. Zelfs als de hypnotiseur midden in de sessie flauwvalt zul je gewoon naar je normale staat van bewustzijn terugkeren na een tijdje.

Alleen als jij dat wilt ?

Je zult je waarschijnlijk alles herinneren. Sommige mensen herinneren zich niets van wat er is gebeurt, tenzij ze specifieke suggesties krijgen om het te herinneren. De meesten onder ons herinneren het, vooral de eerste keer, allemaal.

Dat zou wel handig zijn! Hypnose kan een breed scala aan problemen met een ongelofelijke snelheid en effectiviteit oplossen. Het ziet er misschien uit als magie, maar dat is het zeker niet. Het is gewoon een manier om je brein en je geest voor jou te laten werken.

Alhoewel we meestal werken met diepe trance is een lichte/middelmatige vorm van trance ook voldoende om contact te maken met het onderbewustzijn om zo mooie veranderingen te krijgen.

Het is niet ideaal om in slaap te vallen tijdens een sessie, maar als dat toch gebeurt, luistert je onderbewustzijn gewoon mee.

Iedereen reageert anders op hypnose. Het is belangrijk om je te realiseren dat hypnose geen alles of niets situatie is. Voor sommige klanten lijkt dit als het drukken op een lichtknop. Ze veranderen 100% door één enkele sessie. Anderen ervaren de verandering geleidelijk aan, net als een dimmer. Ze kunnen een gedeeltelijke verandering zien door één sessie en de verandering wordt groter elke keer dat ze terugkomen. Uiteindelijk bereiken ook zij 100% succes.

Helaas worden de sessies niet terugbetaald door de ziekteverzekering.

Iedereen die kan focussen en concentreren (bijvoorbeeld zoals op een gesprek) kan perfect in hypnose gaan. Sommige mensen zijn van nature ontvankelijker dan anderen, maar iedereen die zich hiervoor openstelt kan perfect in hypnose gaan.

Een sessie duurt 60 tot 75 minuten en heel soms kan het wat uitlopen tot maximum 90 minuten.

Onze programma’s werken bijna bij iedereen. Een garantie kunnen we echter niet geven. Ongeveer 80% van onze klanten behalen hun gewenste resultaten met de behandelingen. Dit kan je ook zien aan de overvloed van getuigenissen op onze website. De resultaten kunnen weliswaar verschillen van persoon tot persoon.

In ieder geval doen we altijd een suggestibiliteitstest bij aanvang van de sessies om te zien hoe ontvankelijk je bent voor hypnose. Indien dit negatief blijkt te zijn, melden we dit aan de klant en stoppen we de sessies onmiddellijk uiteraard.

Waarom Hypnose Praktijk?