WERKEN ALS HYPNOTHERAPEUT MET HYPNOSE PRAKTIJK

WERKEN ALS HYPNOTHERAPEUT MET HYPNOSE PRAKTIJK

Heb je ervaring als hypnotherapeut en wil je zelfstandig werken onder een succesvol en vooruitstrevend concept, lees dan gerust verder.

Hypnose Praktijk is op zoek naar mannen en vrouwen die een nieuwe uitdaging willen aangaan als zelfstandig ondernemer in een groeimarkt. Zo halen we de gewenste doelstellingen en bouwen we samen aan de toekomst. Je bent zelfstandig en financieel onafhankelijk en bepaalt zelf je inkomsten en werkuren.

WERKEN ALS ZELFSTANDIG HYPNOTHERAPEUT IN BELGIË OF NEDERLAND

 Groei door succes

Hypnose Praktijk is enkele jaren terug begonnen met Isa Kose als enige hypnotherapeut in Antwerpen. In de loop van de tijd zijn we uitgegroeid tot een praktijk met drie professionele hypnotherapeuten in Antwerpen en Gent. Vandaag tellen we een prachtige team van meer dan 40 ijverige hypnotherapeuten over heel België en Nederland. Onze exponentiële groei hebben we te danken aan onze gedrevenheid, behulpzaamheid en onze passie naar succes.
En we blijven alsmaar groeien en zoeken naar ervaren hypnotherapeuten die ons team willen aanvullen en versterken.

 Professioneel en klantvriendelijk

Onze doelstelling is dat onze cliënten na hun behandeling bij ons een betere levenskwaliteit hebben en tevreden kunnen genieten van het beste van de rest van hun leven. We gebruiken een vooruitstrevende en maatgevende methode om dit te bereiken. Mensen komen bij ons met uiteenlopende problemen die zich zowel psychisch als lichamelijk uiten.
Ben je professioneel, klantvriendelijk en zie je het zitten om je aan te sluiten bij de meest succesvolle hypnosepraktijk van België en Nederland? Lees dan verder!

 Wat kan je van ons verwachten?

Onze praktijk bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring. Van de meer dan 40 praktiserende hypnotherapeuten die ons team versterken, zijn er 9 gespecialiseerd in het geven van hypnose trainingen en opleidingen. Een samenwerking met ons betekent dat je toegang hebt tot ons kennisnetwerk en dat je ondersteuning kan krijgen wanneer je dat nodig zou hebben. Verder zijn we regelmatig in overleg met elkaar over nieuwe ideeën, projecten en verbeteringen.

 Wat verwachten wij van jou?

Vereisten:

  • Je hebt een eigen onderneming (kmo, éénmanszaak of zelfstandige in bijberoep).
  • Je hebt reeds relevante werkervaring als hypnotherapeut.
  • Je beschikt over een professionele privé of gedeelde praktijkruimte.
  • Je hebt kennis van Directe Hypnose, Virtuele Maagband, Parts Therapy.
  • Pluspunten: je hebt een opleiding genoten als psychotherapeut of psycholoog. Je hebt kennis van hypnotische regressie of  NLP.

Spreekt ons concept je helemaal aan? Vul dan het onderstaande formulier in en stuur ons mede een professionele profielfoto van jezelf. Hierna voorzien we je snel van een antwoord en nemen we contact op met je voor een vrijblijvende informatieve kennismakingsgesprek.

Waarom Hypnose Praktijk?